Mamici norocoase de sept -oct 2008 (166)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Am scris un mesaj mai lung in cateva etape si l-am pierdut asa ca ma duc sa ma culc dar nu inainte de a felicita proaspetele mamici.

Sa va traiasca puii si sa fie sanatosi. Refacere rapida!

Mami de Ania alias Nausica va asteptam in parc peste o saptamana-10 zile, da ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Felicitari 300, Kllemi, Angelynna, maryb, raluca83, Lucutta, Nikolici, Nausica pt. bebeii vostri, sa va traiasca si sa va bucurati de ei

Laureta, sper ca sinteti bine acum tu si micuta ta. Imi dau seama prin ce ai trecut. Surioara cea mare ce mai zice?

Piersicutza, vad ca si tu ai depasit termenul...iti tin pumnii sa vina bebelina.

Multumim de asemeni fetelor pt. gandurile frumoase adresate . Voi dati picaturi de vitamina D bebelusilor alaptati la san? Noi sintem bine, crestem si iesim zilnic la plimbare. Azi ne-am cumparat ceai de fenicul si anason sa stimulam lactatia, sper ca ajuta. Va spuneam eu ca avem o verisoara mai mare cu 5 zile. Iata-i pe verisori.

Cristina

le bébé Chris Anthony

noi, www.flickr.com/photos/khristin107/sets/" target="_blank">poze mai noi si AOB

“Arguing with a student is like mud wrestling with a pig – you both get dirty and the pig likes it".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Khristin nu stiu daca am apucat sa te felicit pt nou venitul Chris Anthony. Stiu sigur ca am vrut dar nu-mi amintesc daca am si facut-o, parca eram in spital cand am citit vestea cea buna.

Spuneti-mi si mie daca un bebe de 5 zile poate fi scos un 5 minute pe afara sau e prea devreme.

Noaptea asta am avut doar 2 reprize de supt bune si lungi, asa ca m-am odihnit bine.
Anda a stat înghesuita in burtica si are nevoie de masaj la picioruse.
Otilia sa ne mai spui depre tine. Poze nu ai?

Se pare ca adormirem cu tel in mana
Am mai papat de doua ori de-atunci.

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

poftiti la sau ceiuc ce are voie fiecare.
va multumesc tare mult pt raspunsuri. eumi-as dori tare mult sa il botez pe bimbocel, care nu v-am spus s-a nascut de 4200 g, un cavaler in toata regula. eu si sotul meu ne dorim tare mult sa botezam acest copil, mai ales ca s-a nascut cam cand aveam eu DNP cu mazarica. asa simt eu ca vreau sa botez copilul asta desi ma gandesc ca mereu imi va aduce aminte de mazarica mea.
parintilor le-am spus asa mai discret ca am vrea sa fie finutul nostru, dar alegera e pana la urma a lor. si imi doresc sa il botez ca e nascut aproape de ziua mea si e nascut la zi mare. initial tb sa-l cheme stefan rares, dar i-au pus stefan paraschiv. pe mine tb sa ma cheme paraschiva.
la o bratarica de aur m-am gandit si eu, acum sa vb cu sotu sa vedem ce zice si el.
o sa-i duc ceiu de care mi-ai spus, ca am vazut la voi ca e bun pt lapte si sa nu faca bb colici.
da hainutele trebuie sa le spal si sa le calc daca i le duc????
claudinna multumesc pt urari

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

neatza!
delphinas: multumim de tratatie! Eu zic sa-i intrebi direct pe parintii bebelusului daca sunt de acord, ca sa faci obiceiul de la inceput, adica sa cumperi si hainutele sa-l scoti din spital. singurul motiv ptr care te-ar refuza este sa aiba nasi de cununie sau sa fi promis altcuiva locul de nas ptr botez.
Daca-i duci hainute sa-l scoti din spital, spala-le si calca-le, altfel nu, sunt cadouri.
Si eu am botezat o fetita, nu era in buc asa ca i-am trimis hainute ptr scos de spital si cercei, la botez am cumparat tot ce trebuie si i-am mai cumparat un lantisor de aur cu o cruciulita. I-am rupt turta la 1 an, iarasi hainute si jucarii, un bebe in carucior+ un fel de trotineta. In rest, la aniversari, un cadou consistent+ hainute. Cam la atat se reduce relatia cu fina mea, ptr ca nici nu-i langa mine, si acum ma simt prost ptr ca parintii au insistat sa-i puna numele meu.
Krystin, 300:
sabinelul: este o frumoasa si o zambareata!

39+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata

Am avut o noapte misto intre noi fetele, trezit si papat la 2, adormit pe la 3 iar apoi dimineata la 6.30. Acum tzocaie pe suzeta. De vreo 2 zile vad ca s-a indragostit de suzi, la inceput o scuipa, vedea ca nu-i vine nimic si o dadea afara, inca asa cu dezgust, ceva de genul "mai, dar voi chiar credeti ca ma pacaliti". De alaltaieri de cand i-am dat-o dupa vaccin vad ca o cere cand o pun in patut, nu sunt tare incantata dar macar sta in cuminte si adoarme cu ea, nu mai trebuie sa o adorm mereu in brate.

Miruna, ieri seara ne-am plimbat prin casa in marsupiu vreo 3 ore, cum incercam sa o dau jos, cum plangea . Am reusit sa mananc cu ea asa, sa spal biberoanele, si chiar sa ma uit la Seinfeld (asta da realizare ) Sar'mana inca o data Azi in sfarsit pot sa merg si eu prin magazine, cand ieseam cu caruciorul mi-era frica sa o las pe la usi, asa ca ma benoclam doar prin vitrine. Ma bucur ca totul a fost bine la control. Trebuie neaparat sa ma duc si eu, am depasit cu mult cele 6 saptamani.

Delphinas daca cumperi hainute pentru iesit din spital trebuie spalate si calcate, daca sunt cadou de luat acasa, nu. Ai putea sa-i cumperi o salopeta de cosmonaut, si asa vine iarna si iti spun din proprie experienta ca mamicii ii va placea mult cadoul

Felicic, e cuminte Vlad? Da ceva semne de nerabdare?

Khristin, ce frumosi sunt cei doi verisori sa va traiasca. E misto ca sunt atat de apropiati ca varsta, v-ati sincronizat foarte bine. Pe mine m-a dat gata surioara lui Chris, cat de atenta e cu el si cum ii pupa piciorusele

Am si eu o "durere" mare dupa sarcina si nastere, am niste migrene oribile, n-am cuvinte sa descriu cat de puternica e durerea, cu varsaturi si tot tacamul. Apare dimineata de cand deschid ochii, e tare ciudat. Oare o fi de la rahi? Daca da, o impusc pe anestezista aia nenorocita, pe langa ca nu mi-a prins anestezia si mi-a facut generala m-a si incaltat cu dureri de cap.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

300 da. 5 minute poate fi scos fara probleme.

alina voinicii sunt voinici intr-adevar. Alexei e tare tare simpatic, trebuie sa ma mobilizez si sa ma apuc din nou de activitati specifice pentru el ca sa nu se plictiseasca si sa gasesc provocari noi ca deja a evoluat destul de mult. Dimitri se pregateste si el sa devina voinic. Ar sta numai pe umar sa priveasca lumea din jur abia astept sa il pot pune in wrap cu fata la lume. Deja nu mai doarme toata ziua, are doua perioada de veghe de cam o ora deci creste si eu imi dau seama ca timpul trece repede repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata de la rasarit!

Am dormit!!!!! Unguentul Dr Boici si masajul f. usor al sotului au facut minuni. Cred ca o sa practic in fiecare seara de acum.

Va pup pe toate si asa imi place sa citesc ce faceti voi cu puiutii vostri. Abia astept si eu sa intru in randul mamicilor, desi trebuie sa recunosc ca am si mari emotii si temeri.

Lau, bine ca acum sunteti bine. Pup puiutul. Si pe tine.

Mami de Alexa nu sunt pe listuta pt ca nu am dat niciodata datele (numeste-o superstitie....sau cum vrei). Tot am amanat. Acum nu-i mai vad rostul.

Delphinas te pup dulsi moldovinesti. Te inteleg perfect cu botezul. Si noi ne-am dorit f. mult sa botezam pe fetita prietenilor nostri. Si da, undeva in adancul sufletului meu, ma gandeam la o sarcina pierduta.
Desi aveau nasi (cei de cununie) ne-au facut hatarul. Nu stiu ce i-a determinat dar m-am simtit tare bine si impacata cu mine, si le voi fi mereu recunoscatoare.

Eu, iepurica 38+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

felicia multi multi si un buchet imens de
nasi nu au, au asteptat sa ne nasca baietelul si sa fie totul in regula cu el, caci mamaica a avut o sarcina tare nasoala...greturi si dupa ce a miscat, stari de cat cuprinde.
o sa-i fac azi o supica si un iaurt degresat si merg la ea
si cumpar si ceva din aur sa aiba amintire de la mine. eu am acasa o jumatate de banut de argint la care tin enorm de mult si o sa i-l fac cadou dar mai tarziu.
fetele eu am asa niste emotii si mereu imi dau lacrimile de fericire.
auziti...mie tb sa-mi vine rusii pe 13 si nimic...sanii sunt un pic durerori dar tari nu prea...si am facut test si a iesit negativ.
da eu mai stau pe aici pe la voi poate se lipeste ceva de mine.cine stie!!

poze
Just Me
Poate acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

neata la toata lumea!
eu cred ca am felicitat toate mamicile, sper sa nu ma fi lasat memoria asa rau..
iepurila, ma bucur ca ai dormit, eu nu... pe linga durerile de mijloc si contractiile pe care le-am avut toata seara, la ora 3 azi noapte, fiu-meu vroia sa se joace cu masinutele, ocazie cu care a trezit-o si pe fii-mea, ca doar tb sa-i tina cineva companie, nu?
anca lasa fata sa tzocaie suzeta, ca poate scapi de deget, care e muuuult mai rau!
300
delphinas tinem pumnii pt doua liniute!!!!

noi am fost aseara la dr! NICA!!!!! sic! daca nu se intimpla nimic, ne vedem din nou saptamina viitoare!!!!!
felicic, io tot sper sa ai gura aurita si sa se potriveasca si la mine previziunile tale! ca soata nu mai poate de bucurie ca iese scorpion. si aseara cind i-am zis ca ma doare a zis ca nu se poate, tb sa mai stea...

38+

Mergi la inceput