Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 9
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura Ioana Salutare, fetelor si multumim ca va ganditi la noi ALina, Doamne fereste, prin ce treceti! Sanatate multa Anutei Noi am fost la dr ptc mi-a vomat azi iar si avea 38,1 cand am plecat la dr si 38,2 cand ne-am intors. Nu are decat usor rosu in gat, nu pot sa-mi dau seama ce se intampla! Ne-a dat antibiotic pt mucisori (ospexin la 8 ore). A vomat fructele si la amiaza nu a mancat decat o lingurita, dar mi-a spus dr sa nu o fortez. I-am dat 5 pic. de metoclopramid (dr mi-a spus 7, dar mi-a fost teama), ca sa-i treaca starea de greata si sa nu vomite diseara antibioticul. I-am dat si 2,5 nurofen, desi dr nu mi-a spus nik pt temperatura (cica >38,5 e de ingrijorat, dar sa stau sa astept sa vad daca face???). Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria Sarcina 2007 Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria Atat sunt de mare Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai |
poate a vomat de la rosu in gat. si dimitrakis are stari de voma cand are probleme la gat. Acum ca s-a marit, refuza sa manance cand ii este rau... de ex. de 3 zile nu a manacta aproape nimic...
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
anca.b spune:
Lala, aveam in plan sa fiu singura de pe pagina, dar nu mi-a esit.
imediat incepem tura a doua de chef...prima a fost ieri...cu anticipatie...
nu mi-am luat nimic...eu nu prea am rabdare sa umblu prin magazine....ma enerveaza la culme ca sint haine faine numai pentru "slabanoage" ca voi.... grasanele ca mine n-au nici o sansa...
citat din mesajul lui LaLa_20 anca.b ce face monopolizezi pagina asta?Nu faceti chindie?Tu ce ti-ai facut cadou de ziua ta? Cea mai optimista mamica! Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007) Povestea nasterii Printesa mea -->NOU!!! Bibi se face mare! UITE CINE VORBESTE!!! In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!! |
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii
miki_baby spune:
Fetelor, scuze ca dau buzna! Am si eu o problema:((. Saara plange rau. A inceput de azi de la pranz. Am crezut ca e obosita. Am culcat-o, dar tot maraita e. Eu suspectez ca ar fi de la dinti. I-am dat cu calgel, dar degeaba. POT SA-I DAU SI VREO 2,5 ml DE NUROFEN?? adica just in case? Nu are febra, doar putini mucisori, atat.
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
Shose spune:
Miki sanatate Saratzicii.
In caz ca nu e nimeni pe aici sa te sfatuiasca, eu am auzit fetele vbind de Nurofen in caz de dintzisori, si am bagat la cap.
Ufff sa ii iese mai repede dintzocul si sa nu o mai chinuie.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Lala_D spune:
citat din mesajul lui miki_baby Fetelor, scuze ca dau buzna! Am si eu o problema:((. Saara plange rau. A inceput de azi de la pranz. Am crezut ca e obosita. Am culcat-o, dar tot maraita e. Eu suspectez ca ar fi de la dinti. I-am dat cu calgel, dar degeaba. POT SA-I DAU SI VREO 2,5 ml DE NUROFEN?? adica just in case? Nu are febra, doar putini mucisori, atat. Miki de Saara Maria 7.01.2008 Miki www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga |
Da Miki poti sa ii dai 2,5 ml nurofen . Daca are dureri o va calma .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Eliza spune:
special pentru LalaD, Stoisor, Laura, Ramona,Cynthia,Ellenuta si toata celelalte fete care ne-au admirat pozele. Si noua ne plac, cred ca au reusit sa surprinda destul de bine cat e de ghidusa si neastamparata.
Am citit prin ce au trecut Stancuta si Alina, off sa speram ca o sa fie mai bine si or sa scape repede de raceala. La fel si pentru Eleni si Thea.
Eva felicitari pentru dintisor si urmatorii sa iasa fara dureri sau febra.
Eliza
Emma(19.02.2008)
Poze studio
Povestea nasterii
Shose spune:
Eu eram pe faza, ca tocmai voiam sa intreb de Miri a noastra.
Miri unde esti??? Il vream pe Sacha inapoi, si pe tine si pe Bruno!
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
LaLa_20 spune:
Anca.b...vezi ca ma superi...
Am uitat sa va anunt ca Bibi azi a facut buf cu premergatorul...cum ea merge mai mult intr-o parte cand sa treaca de pe parchet pe covor,treceri pe care de altfel le face cu brio,a facut un buf pe covor...si in loc sa planga...ea s-a apucat de lins covorul...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
emabucuresti spune:
buna seara,
mai fetelor eu nu mai apuc sa citesc cat scrieti
Sanatate multa copilasilor bolnaviori, Sofia, Anita si ceilalti clopotei cu problemute de sanatate! Va tin pumnii mamicilor sa fiti tari si sa depasiti momentul fara prea multe fire albe aparute intre timp!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
emabucuresti spune:
La multe lunite si ma multi ani clopoteilor sarbatoriti zilele astea
Iulia
Daria
Maia
Matei Alexandru
Stefan
Matei Patrick
sa fiti sanatosi, norocosi si fericiti!
La multi ani ANCA!
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)