Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Vai tu fetelor, n-am mai avut rabdare pina vineri cind incepe la noi kidexpo, si am fost la shopping pentru stefan....de ziua lui...i-am luat doua treninguri super faine, o pereche de pantaloni de stat in casa mai grosuti, ca el e tot timpul pe jos, si.....olitza! am zis sa fie in casa sa se obsnuiasca cu obiectul...incet, incet o sa-l pun pe ea...desi sint sigura ca nu are nici un rost asa devreme, dupa cum ne spuneau si mamicile cu bebei mai mari...sa nu dati cu rosii, bine?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Dar, n-o sa i se faca foame de la ora 14:00 pana la ora 19:00? Sau ii mai dai ceva la 17:00?

Intreb, c-am citit si eu ca dupa 11 luni se cam schimba "mesele"; dar ma gandesc ca, cel putin buburuza mea, n-o sa reziste 5h fara nimik.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

hihihi, al meu rezista 5 ore, dar dimineata...cum vine seara, cum ar papa ceva mai des...poate cu o praji de la "mozart" ca ai vazut ce bine a impartit el felia de tort cu mami...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ioanact, Crista, Alina Kalos, Danybv, Shose pupicei cu multumiri!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

piticutza curajoasa!!! bravo!!!!

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

fetelor SARA APROAPE MERGE nici nu are 8 luni si i nebuna dupa mers,se tine de ce poate si da ture de numa numa

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

La fel si la noi. poate ca intr-adevar a ajutat faptul ca nici noi n-am avut pe nimeni. doar noi doi si bebe...de la inceput. asa ca a trebuit sa ne descurcam.

Crista, au ceva copii astia cu florile si cu stecherele...si al meu mingiie frunzele de la difenbachia (desi am inteles ca e toxica pt copii si acum imi e groaza...) si imi scoate televizorul din priza cind nu sint pe faza...sau imi inchide calculatorul...

Citat:
citat din mesajul lui cristacoman

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Si eu pot spune ca am un sot/ tata responsabil. Pe de alta parte nici nu ar avea cum sa fie altfel in conditiile in care noi nu avem nici-un fel de ajutor din afara. Asa incat el a stat atat cu Bogdan cat si cu Andrei si s-au descurcat minunat.
Acum de exemplu eu plec la antrenament cu Bogdan si el va sta pana la 19.00 cand ma intorc cu Andrei. Asta presupune o masa, joaca si un scos afara.
Cand am fost internata in spital a stat fara probleme cu Bogdan zile intregi.
In nici-un caz cred ca nu il faceam pe al doilea daca la primul nu ar fi manifestat cat de cat interes si nu s-ar fi implicat.
Dar pe de alta parte sotul meu este mai matur, are 40 de ani si a avut timp sa copilareasca mult si bine inainte de a se insura.
Cand a vrut nevasta si copii a stiut clar ca asta isi dorea si ce responsabilitati implica.
Si eu am fost suficient de cerebrala incat sa ii pun bebelusul in brate si sa il las sa se descurce ca doar amandoi l-am primit fara manual de utiizare si putea sa se descurce cu el la fel ca si mine.
In plus asa cum am spus la niciunul noi nu am avut acasa pe cineva sa ne ajute nici macar in prima zi cu nou nascut asa incat a trebuit sa ne ajutam unul pe altul.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

La fel si la noi.

Nu ca nu ar fi avut cine sa ne ajute, dar am considerat ca daca bebelushul l-am facut cu sotul, atunci tot sotul este cel care trebuie sa ma ajute, si asta din prima zi. Am si avut parte de un copil cuminte, care nu plangea decat daca simtea un disconfort, ceva si la fel este si acum...mai mult rade. Plus ca eu nu ma simt bine daca sunt si alte persoane prin casa, fie mama sau soacra. Cand vin la mine, stam de vorba, vem o cafea, dar nu suport sa "se mute la mine".

Antonia trage de flori, dar incetisor, practic le mangaie. A tras o data mai tare si i-am spus ca nu are voie si acum stie, se duce langa ele, le atinge incetisor, dar nu le trage pe ea si nici de pamant nu este atrasa.
Eu am inceput sa-i spun ca nu are voie sa faca un anumit lucru sau gest de pe la 5 luni, cand ma scuipa cu mancare. Incredibil cat de repede a prins sensul expresiei. Acum, cand ii spun ca nu are voie se opreste, se uita la mine si pleaca mai departe. Ea are o placere deosebita sa scoata din priza stecherele.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

se poate, se poate! oare functioneaza aerul asta de munte si la noi , astia mai mari, cu problemutze pe la maselutze?

Citat:
citat din mesajul lui cynthia_

anca.b da are 8 dintzuci care se vad bine, si cred ca incep meselele,cred repet, ca a inceput iar sa roada tot ce prinde inclusiv patutul, iar el face asta cand il dor gingiile. Din cate stiu eu si Thea de LauraI are tot 8 ditzuci. O fi din cauza aerului de munte

OCTI

mamica de octavian- 31.12.2007

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Vad ca umplu pagina singura! nu mai e nimeni?
eu il astept pe stefan sa se trezeasca din somnul doi sa pot sa spal niste vase...

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

anca.b ce face monopolizezi pagina asta?Nu faceti chindie?Tu ce ti-ai facut cadou de ziua ta?

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Ramona sa fi sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau si de cei dragi!Vreau si eu o felie de tort,virtuala binenteles!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Esti foarte draguta, da cred ca era pt Ancab!
Oricum ms de urari

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
VEDETA LU MAMA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=19" target="_blank">PARTICIP LA CONCURSUL MIRESELOR

Ramo ai dreptate dar mereu va incurc din cauza B-ului.

Acum rectificare:
Anca sa fi sanatoasa si fericita alaturi de puiul tau si de cei dragi!

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Laurici am citit de ce o suspectezi pe Buni.
Mi'ai dat idei, s ao suspectez sieu? Sa le lasam iubita mea, daca n'aunervii destul de intinsi pe bigudiuri, si mai vor o problemutza in plus...

Uite asa imi place de tine, cand scrii des.

Fetelor dar Ema ce face? N'a mai intrat de 2 zile cred. Ea intra zilnic.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput