Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (124)
Raspunsuri - Pagina 10
LaLa_20 spune:
Nu mai e nimeni?!!!
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Fetelor v-ati uitat la stiri?
DIN 2009 POTI LUAN IN POSTNATAL FIE 8 MILIOANE,FIE 85% DIN SALARIU!!!!
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
Ellenuta spune:
seara bunaa
acum apuc si eu sa stau jos, am alergat toata ziua la cumparaturi si apoi acasa sa fac mancarica .. noroc ca m-a lasat bitzi, a facut nani si apoi s-a jucat in tarc ..
nu stiu ce e cu ea, a inceput sa tuseasca parca rupe asa se aude. a apucat-o tusea dupa ce a papat supica si a vomat .. si povestea s-a repetat la masa de la 18 .. o sa-i dau eurespal, ce sa fac ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
laura_dimitris spune:
lala20,.... m-am uitat. too late for me
dar vorbeam cu barbata-meu : " ce zici baby ? m-ai facem repede un copil ca as lua 85% ...?! Da! Hai repede in dormitor! "
mama ne privea/asculta siderata....
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
emabucuresti spune:
Shose sarbatorita mica si pe mamica ei!
am intrat si la pranz dar n-am apucat sa citesc/scriu prea mult
LalaD mamma mia ce meniuri gustoase primeste Andrei. Am salvat reteta cu pui si fasole verde , inainte ai mai scris una yummy pe care am citit-o la pranz si n-am apucat sa o salvez.
Lala20 eu te inteleg perfect pt ca si eu am avut traversat zile de cosmar in privinta sanatatii/vietii lui bb.Dupa ce ne-am intors din spital am intrat pe acest forum. fetele
Mikybaby o doza pana vezi ce si cum, de ce e maraita, cred ca rau nu ii va face. Poate e agitata si de la schimbarea de mediu, presupun ca sunteti in Ro. Pup fetele si sper sa ne intalnim! sa stii ca ti-am trimis atunci pm.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
LaLa_20 spune:
LauraD de ce ce are nu mai merge unul?
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta seara bunaa acum apuc si eu sa stau jos, am alergat toata ziua la cumparaturi si apoi acasa sa fac mancarica .. noroc ca m-a lasat bitzi, a facut nani si apoi s-a jucat in tarc .. nu stiu ce e cu ea, a inceput sa tuseasca parca rupe asa se aude. a apucat-o tusea dupa ce a papat supica si a vomat .. si povestea s-a repetat la masa de la 18 .. o sa-i dau eurespal, ce sa fac .. Elena de Eva Maria (14.01.2008) Eva creste mare Eva |
of.
eu ii mai doftoricesc cateodata singura, dupa capul meu dar nu in caz de tuse...
eu care am facut de 2 ori pneumonie si nu stiu cate bronsite... ma reped la dr. cand este caz de tuse. numai un medic poate aprecia daca este ceva pulmonar sau nu . functie de asta se da tratamentul.
eleni ia acum 8 picaturi de ambroxol de 3 ori pe zi.
poti sa-i mai dai si stodal ca ala este pentru orice fel de tuse.
si mai este si homeopat.
vezi daca nu cumva are mucisori - nu neaparat sa-i curga nasucul, sa se innece cu ei si d'aia sa tuseasca...
sanatate multa. si muuulti
si Eleni - 05.02.2008
LaLa_20 spune:
Elle sa-nteleg ca eva a racit?Offf...
Ema...
Povestea nasterii
Printesa mea -->NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!
grati.ela spune:
Anca! Sa fii fericita! si bebitzului!
chestia cu 85% asa deodata miroase a fas electoral....oricum dak iese treaba dati-i bice fetelor!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
laura_dimitris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui emabucuresti Shose sarbatorita mica si pe mamica ei! am intrat si la pranz dar n-am apucat sa citesc/scriu prea mult LalaD mamma mia ce meniuri gustoase primeste Andrei. Am salvat reteta cu pui si fasole verde , inainte ai mai scris una yummy pe care am citit-o la pranz si n-am apucat sa o salvez. Lala20 eu te inteleg perfect pt ca si eu am avut traversat zile de cosmar in privinta sanatatii/vietii lui bb.Dupa ce ne-am intors din spital am intrat pe acest forum. fetele Mikybaby o doza pana vezi ce si cum, de ce e maraita, cred ca rau nu ii va face. Poate e agitata si de la schimbarea de mediu, presupun ca sunteti in Ro. Pup fetele si sper sa ne intalnim! sa stii ca ti-am trimis atunci pm. Ema cu bebe Milan(07.02.2008) |
Si bine ai facut ca ai intrat aici caci "forumeala " mea imi este si mai placuta cand esti prin preajma!
Si nu spun asa ca sa ma aflu in treaba ci chiar asa gandesc !!!
milan si mamica lui!!!
si Eleni - 05.02.2008