Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

da nausica, nici eu nu pot deschide cursul dr. culcer:(
f frumos ai aranjat camera aniei imi place ca e f luminoasa.
eu ce sa mai zic, ca ma astept sa nasc la sfirsitul lui oct, cind alti bobocei sunt deja botezati, educati...mai au putin si merg la gradi, glumesc normal:)))

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

kid2003: saru'mana,salvat posturile tale in "chineza" ptr mine
Cum mai este pitica?Este calma si cuminte acum?
july: moama, da'ce mari sunteti! O sa-i zica Maia lui Vlad bai, piticule, tu cu mine vb?
nausica: de la eco de 8 sapt pana acum, nu mi-a sarit DPN de 22 oct., pe toate ecografiile, cu toate ca dupa UM ar fi 28 oct. Acu" ce-as rade sa nasc dupa 28 oct Am vazut camera Aniei, si pe Pucca, nu l-am vazut pe croco, am tendinta sa "incalec" ceva cand stau in pat, pe sot nu pot ca-l sufoc si imi dau pumni in cap ca am vazut la Baby Expo niste croco, ursi, catei lungani, care se desfaceau cumva si se transformau in paturica de bebe. Acum ar fi fost perfect, dar la momentul respectiv am zis ca nu-mi trebe.

38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Descarcati-va varianta noua de Adobe Reader ca sa puteti vedea cursul dr Culcer, nu stiu alta varianta, la mine merge dar i-am facut update-ul...sa incerc sa il salvez in alt format, sa vad, nu prea le am eu cu astea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Nausica, da-mi adresa de mail si iti trimit eu cursul despre alaptare, sa vedem daca merge asa. Plus ca tre sa mai vorbim, pana la urma am dat eu comanda toata

_
Our future determines our past

bobocica Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Salutare,
Ma iertati ca ma bag in seamna pe aici, sunt de la odiseea de nov-dec, si mai urmaresc lucrurile si pe aici, caci sunteti putin inaintea noastra cu nasterile.
Citind pe aici, vroiam sa o intreb ceva pe Kid2003:
- unde se poate gasi cursul de alaptare al dnei Culcer
- prin ce zona stai, prin ce parcuri iesiti, am citit o data ca iesiti prin Kiseleff, regina maria, herastrau... cam astea le frecventam si noi... Stau f aproape de Reg maria.
Scuze kid ca m-am bagat asa, noi ne stim (poate destul de vag) de la subiectul dr. Tutunaru...

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 32+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Nausica vazut poze cu Puca, e frumoasa dar mai ales poza in aia in care "isi cere iertare" , camera Aniei e superba, foarte frumos colorata.

LE: nu merge nici la mine...mai tarziu sa iau alt acrobat

40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralubv spune:

as vrea si eu sa citesc cursul dr culcer si sa vad poze cu bebeusii odiseei dar nu stiu parola. ma puteti ajuta si pe mine. nu ma prea pricep nici la internetul asta. ca as vrea sa pun si eu poze cu ruxi dar imi prind sigur urechile. o sa ma mai instruiesc daca ma lasa gongutza.
acum ca mai aud si la altii parca is mie mi se pare ca e super agitata inclusiv la san , de cand ii dau bonnisan. o sa renunt cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

pupici pentru mamici, burtici si pui mici :)
Va citesc zilnic dar nu reusesc sa tin pasul cu voi....cand termin cu cititul, ma cheama bebe iar cand revin deja sunt cateva pagini noi scrise si subiectul incheiat si tot asa...Ma bucur pentru toate mamicile cu pui in brate si urez multa sanatate burticilor.
Noi declaram bebe botezat, m-am speriat de taxele vazute la voi....noua, parintilor ni s-au cerut 50 ron iar nasii nu au dat mai mult de 200 ron si asta nu pentru ca am fi zgarciti ci pentru ca asa merg preturile la noi
Nu mi-am facut inca timp sa merg la controlul de 6 sapt...ccand era bebe in burtica abia asteptm intalnirea cu d-na doctor dar acum......
Puiul meu are nasul plin de mucisori...batista bebelusului are de lucru, nu gluma...ni s-a recomandat oscilococcinum...sper sa-i treaca pt ca imi e tare mila de el...
va pup si...tin aproape

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July[pup] moama ce printesa frumoasa ai!!!!!

Kid multumim pt sfaturile cu vaccinurile,f interesant,am salvat,bagat la cap si ma execut imediat.

Xor am inteles eu bine,ii dai copilului oscillococcinum?daca da cum,ca banuiesc ca nu-l poate tine sub limba?sau exista si alta varianta de care nu stiu eu?ma intereasaza ca si eu sunt posesoarea unui copil mucios!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralubv

as vrea si eu sa citesc cursul dr culcer si sa vad poze cu bebeusii odiseei dar nu stiu parola. ma puteti ajuta si pe mine. nu ma prea pricep nici la internetul asta. ca as vrea sa pun si eu poze cu ruxi dar imi prind sigur urechile. o sa ma mai instruiesc daca ma lasa gongutza.
acum ca mai aud si la altii parca is mie mi se pare ca e super agitata inclusiv la san , de cand ii dau bonnisan. o sa renunt cateva zile.

incerca sa renunti la bonnisan sa vezi ca se linisteteste,eu l-am aruncat,nu-mi vine sa cred ce reactie a avut la bebe.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput