Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 6
tzitziri spune:
July, stiu cum e asta cu lenea cand e de tras la san..darlasa ca trebuie sa se obisnuiasca si cu 'greul'
Noi am ramas singurei acasa de ieri..azi e a doua zi.Dar culmea e ca de cand nu mai e tati cu noi tot timpul suntem mai cumintei...el adica[:P], a nu se intelege ca eu imi faceam de cap.Doarme mai bine in timpul zilei si nu mai e asa de marait...inainte o fi fost ca ii dadea cineva 'nas'?
Kid, multumesc si eu pentru sintetizarea informatiilor legate de vaccinuri.Am salvat si eu....chiar daca e schema in carnetul acela de vaccinuri e cu totul altceva sa iti explice cineva pe larg cum se inlocuiesc si ce e fiecare
Xor, eu stiu ca la bebei pana in 3 luni nu e voie sa le faci altceva la nasuc decat ser fiziologic sau Sterimar si pompita...si noi am avut probleme cu mucisorii dar au trecut cu multa rabdare si ser fiziologic+pompita sau batista bebelusului.
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
kid2003 spune:
Monica, sigur ca ne stim, da-mi adresa ta de mail si iti trimit cursul dr Culcer...Noi mergem de obicei in Parcul Regina Maria ca e cel mai aproape, dar putem ajunge usor si in Herastrau, Kisseleff, si Musettepink merge in Regina Maria (sta chiar vizavi). Ce zici? ne vedem in parc cu bebeii dupa ce nasti? Iti trimit nr meu de telefon si un mail prin PM. Te pup
alexa si mami spune:
kid, iar e soacra la tine?
vedeti tocmai ce spuneam, pina o sa nastem noi, cele cu dpn mai spre sfirsitul lunii, boboceii vostri se fac cuminti, au program, spun pa colicilor:)
alexa simami
Xor spune:
oscilococcinum il dizolv in putin ceiut si i-l dau sa-l bea iar in nasuc nu-i pun decat ser si sterimar dar nu mai am rabdare pana-i trece...
Oare folosirea batistei are o limita? De cate ori pe zi o putem folosi sa nu-i facem rau nasucului? Eu ca sa nu-l aud farnaind as fi in stare sa il aspir si din ora in ora...
felicic76 spune:
mami de alexa: Cipri nu va avea colici, va suge si va dormi cum trebuie si te va ruga sa-l duci la gradi din a doua zi de viata!
Cum ti se pare, nu? Daca nu respecta programul, nu-l ameninti cu bau-bau ci cu simpatica ta scroafa, ok?
tot nu-mi iese din cap o chestie, angelynna , dr ti-a dat no-spa ptr a ajuta colul sa se inmoaie? Ca eu stiu ca se prescrie ptr dureri, tinut sarcina nu pentru declansare
38+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
anis spune:
ce mai faceti?
tot in spital sunt inca maine plecam si noi.
Totul ok la elias ..dar cu treaba cu alaptatul la pamant..noroc ca ma mai stiu asistentele pe aici si m-am fofilat si pan acum nu am probleme.
de abia astept sa plec acasaaa....
*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
JulyMorning spune:
Ralu, ti-am trimis mail cu datele despre conturi, ca nu ai activata optiunea mesaje private. Verifica mailul cu care te-ai inscris pe forum
tzitzi da, ei sa se obisnuiasca cu greul si noi cu urlatul... ca mie mi se strange stomacul cand o vad cum se zvarcoleste la mine in brate si zici ca o torturez cand ii pun sanul in gura Oricum, nota 10 pt tatic, al meu nu face mare lucru... da' il astept la cotitura, adica cand ne-om muta la noi acasa inapoi. Daca nu-si revine, ne punem pe instructie
Musetta, multumim de complimente, rosim pana in varful urechilor Cum fu cu David in marsupiu? Ai fost la plimbare sau nu inca?
Vecinico, cum sa zica flacaul tau ca el e mic, a? Ca sigur se naste cam cu aceeasi greutate pe care o are Maia acum la o luna jumate
_
Our future determines our past
bobocica Maia
_irina_ spune:
Anca eu o mai las pe piti sa doarma pe burta, dar numai cand e la mine pe burta. Asa o supraveghez si imi dau seama cum respira.
fericita de - Andreea
alexa si mami spune:
feli . te rog nici in gluma sa nu pomesti la copil de scroafa, alexa f tirziu, pe la 7-8 luni, s-a potolit cu urlatul atunci cind o vedea, vorbesc f serios. timpita, zicea "pai da, asa te invata mama ta sa tipi cind ma vezi"
anis, va asteptam acasa sanatoase si cu poze:) printesele mari cu cine sunt?
alexa simami