Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

lui Mark nu-i place deloc sa stea pe burtica...se agita, ridica,, capushorul si se uita in dreapta si in stanga, mai da cu nasul de patut....nici vorba sa doarma asa...Si deasemeni nu-i place biberonul...poate o fi de vina tetina din silicon care nu seamana de nici un fel cu tzitza lui mami...voi incerca si una de cauciuc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

July astept mielul!!!Eu sunt cu Luca nu cu David,nu am fost inca,taman cand ne pregateam s-au anuntat niste musafiri,noroc ca nu au stat mult....acum daca tot am stat atat il asteptam si pe tati sa vina ca sa ne plimbam.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Felicic asa a zis dr , ai vazut ce a zis si Ramona ca si ei la spital ii dadea cocktail cu mai multe medicamente printre care si no spa...

40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Hey,ne-am intors si noi de la plimbari,ce ma bucur ca inca e frumos afara.Andy nu ne-a lasat pe nici unul sa punem mana pe carucior,doar el a avut onoarea sa impinga.
Sunt un pic ingrijorata ca am auzit-o pe Alexia tusind de cateva ori,voi ati patit asa ceva??
aniste astepatm si noi acasa.
xorii dizolvi un tubulet intreg?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p
Sunt un pic ingrijorata ca am auzit-o pe Alexia tusind de cateva ori,voi ati patit asa ceva??

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

da,al meu tuseste cand are muci mai ales.i-am zis la dr si mi-a zis sa stau linistita ca nu e tuse din aia de care cred eu ci e ca si stranutul il ajuta sa-si curete nasucul,acu eu stiu,il pandesc si momentan vad ca nu tuseste prea des ci numai cand are muci multi.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Musetta, mii de scuze... eram in cap cu problema suptului pe care o are si tzitzi cu al ei David Stiu ca tu esti mamica de Luca, am si zis mai devreme corect... intre timp mi s-a mai aburit neuronul..

_
Our future determines our past

bobocica Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

andy.p da, ii dizolv un tubulet intreg si ii dau unul dim si unul seara....3 zile...nu stiu daca a avut efect sau e raceala de aia care trece in 7 zile tratata si intr-o saptamana netratata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

July, apropo de supt...cand l-am vazut pe David ce stil are mi-am adus instant aminte de Maia ('pit-bull-ul' tau).Ca si al meu se da pe spate, fixeaza mamelonul, se apropie, iar se departeaza, iar ataca, prinde, da drumul si tot asa.....cand are chef de joaca probabil si nu e foamea asa mare.

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetele
Eu nu pot sa intru la poze deloc....

Azi am fost in parc cu puiul... Nu mai putea Valentina de ea, l-a plimbat si se mandrea cu el la toate colegele care erau in parc. Lui i-a placut foarte tare, a dormit non stop Cred ca ii e frica sa deschida ochii sa nu-i fure soarele

Kid multumim pentru lista cu vaccinuri

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

am iesit si noi azi la plimbare, in marsupiu...nu-i prea place ca mi-a gemut tot drumul, parca o durea ceva. dupa ce-am scos-o si-a luat somn de voie in brate. se pare ca aerul curat are efect de somnifer asupra bebicilor.
in alta ordine de idei, parca era pe forum o burtica fumatoare. am o prietena care-si face procese de constiinta ca n-a reusit sa lase tigara si e insarcinata in 36s, iar eu nu reusesc sa-i mai fac fata... a citit o gramada de materiale pe net despre fumatoare gravide si deja e neagra toata.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput