Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 8
maryb spune:
hello mamici si burtici !
azi am fost si noi la eco si totul este bine, bebe are in jur de 3000 g +/- 461 g. are esarfa de cordon, placenta este de gradul 2 si colul inchis.
300, felicitari si refacere rapida, bine ai venit pe lume Anda Teodora, sa fii sanatoasa si sa-ti bucuri parintii.
eu ma bag sa fac o placinta cu branza dulce acum, abia maine o sa am timp sa recuperez din urma.
maryb 36+ cu
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 22 de zile
rain_lover spune:
Sabinel, eu sunt fumatoare...si cand zic fumatoare nu glumesc. Totul e de cantitate, maxim 10 tigari pe zi, cel mai bine maxim 5 sunt recomandate. Eu am fumat mai multe in timpul sarcinii, acum cu alaptatul fumez jumate din cate fumam in sarcina si numai dupa masa lui bubu, niciodata inainte. Desi am fumat, si am citit mii de articole despre asta si efectele asupra fatului, nu am facut o matza, copilul e sanatos si in grafic. Ia excelent in greutate (in 7 zile de la nastere a recuperat cu 50g in plus, asa ca...)Nu recomand fumatul si da, as vrea sa ma las...dar decat sa innebunesc mai bine aprind o tigara..una mica .
kllemi spune:
300, FELICITARI PENTRU BB SANATOS, SA-TI TRAIASACA SA TE BUCURI DE EL SI TE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE CU POVESTEA TA
eu sunt asa de suparata, parca bb al meu nu mai vrea sa vina, deja incep cu paranoia daca se intampla ceva cu mine sau cu bb?? si eu nu imi dau seama.....de maine intram in 40 de sapt. si parca nu se vede nici un semn, mi se mai contracta asa cate un pic burtica, dar nu cine stie ce......, dr. mi-a zis miercuri cand am fost la control, ca, sa mai scurtat colul dar eu parca nu simt nimic, in schimb ma doare in partea de jos( cum te doare cand esti la ciclu) destul de tare sa fie asta vreun semn????
39 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
nikolici spune:
Draga Kllemi
Join the group!!!
Si eu sunt de azi in 40 de saptamani si in stand by de ceva vreme.Hai sa ne sustzinem pe linia de plutire ca si eu era cat pe ce sa o iau in jos cu depresia.
Nu este nimic rau ca BB eii nostrii, mai vor sa stea in casutza in care s-au dezvoltat, inainte de a o parasi si a o distruge forever ever.
Daca te pot ajuta cu ceva...anytime a friend!!!
Te pup
Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA AZI
noi doua
camera Karinutza
sabinel spune:
kllemi, nikolici nu-i cornutul asa de negrumai aveti atat de putin... curaj, nu va-necati ca tiganul la mal!
va zice una care a avut sarcina de 42s fix
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
babytza spune:
Kllemi , Nikolici multi pentru sustinere !!!!!!!!!!!!!!! Mai aveti putin ...Nu fiti depresive acum pe ultima suta de metrii ! O sa fiti foarte curand cu bebelusii in brate
Sa scot niste agitate sa va mai reveniti ???
Kllemi , Nikolici
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
gargaritza85 spune:
in sfarsit am si eu net
Anda Teodora bine ai venit pe lume, sa fii sanatoasa, desteapta si norocoasa!Ramo refacere rapida si abia astept sa aflu vesti proaspete de la tine!
multumesc mult pt raspuns tzitziri
preety, ange,mary
nu stiu cum va simtiti voi cand mergeti pe jos la plimbare sau cumparaturi, dar eu am inceput sa ma simt de parca am un ou intre picioare si stau asa de parca sa nu-l scap si tot simt niste intepaturi prin burta,mai prin zona buricului, odata cu o durere apasatoare in partea de jos. ce-o face pitica mea acolo numai ea stie
37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
gargaritza85 spune:
Anca arati extraordinar de bine dupa nastere...felicitari
Nausica camera Aniei este superba, imi pare asa...plina de viata am admirat si o frumusete de catelusa care cerea iertare apropo...de unde ai luat aparatorile alea pt patut ca mi-au incantat privirea
37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
kllemi spune:
NIKOLICI esti o dulce
SABINEL SI BABYTZA multimim pt. incurajare, cred ca ma apucat depresia asta unde va vad pe voi ca va confruntati cu alte probleme ,(cu bb) si eu parca nu mai ajung niciodata acolo
39 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
angelynna82 spune:
Kilemi si Nikolici fara depresii si suparari, bbii sunt bine, or sa iasa atunci cand vor
40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin