Mamici norocoase de sept -oct 2008 (164)
Raspunsuri - Pagina 9
gargaritza85 spune:
nikolici, kllemi nu va mai stresati ca nu face bine la bebe si nici voua. inca putina rabdare si o sa va tineti puiutzii in brate...stiti voi ca e o vorba .. copilul isi alege singur ziua de nastere. uite scot si o ca sa va mai imbarbatez putin. la voi
37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
nikolici spune:
Multumim pt.sustinere fetelor....incerc sa ma ridic si sa ma mentzin pe linia de plutire.
Va pup mult pe toate
Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA AZI
noi doua
camera Karinutza
alexa si mami spune:
mult curaj fetelor, nikolici, klemi, ange !!! eu zic ca bb stie cel mai bine cind sa vina, aveti incredere.
azi am fost la dr de fam si cica dupa pipaielile ei si ascultatul cu pliniuta, cipri s-a intors. vedem sapt viitoare ce zice dr gine.
alexa simami
angelynna82 spune:
Alina e si timpul sa se intoarca Cipri, oricum tinem pumnii stransi pt saptamana viitoare.
Din cauza faptului ca ma gandesc mai tot timpul la bblina deja o visez foarte mult...azi noapte visam ca ii dadeam sa manance si cand mai vroia strangea manuta...dulce foc
40+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin
maryb spune:
preety, nu am ramas si la dr popa azi ca era foarte multa lume la usa. dar ma duc pe 14 ca am programare pentru control si atunci vad si ce spune legat de nastere.
garga, si eu.
maryb 36+ cu
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 22 de zile
andy.p spune:
musette,xor multumesc ptrraspunsuri
kllemi,nikoloici,ange,garga mai aveti asa de putin si va veti tine puiii in brate.Curaj si rabdare ca nu mai e mult.
alina sigur ca s-a intors cipri ,vrea si el sa fie baietel cuminte,sa n-o supere pe mami.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
kllemi spune:
oofffffff fetelor cata dreptate ave-ti numai ca noi nu prea mai avem rabdare si cred ca deaia cadem asa in depresie, va multumesc tuturor ca ne incuraja-ti chiar ne prinde bine....
39 + mami super fericita de AMALIA ANDREEA
ce putin mai avem.....nu pot sa cred
gargaritza85 spune:
Alina deja Cipri incepe sa caute iesirea hai curaj ca nici tu nu mai ai mult
Laura da...mai avem si noi putin si o sa fim mamici de pitici...si o sa vina randul nostru sa postam mai rar...al vostru sa postati mai des, si nu aici...ci la bobocei cum zboara timpul asta
37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
nikolici spune:
Fetelor, dati pe Antena 3, e un reportaj foarte interesant
Karina Alessia am 40 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN CICA AZI
noi doua
camera Karinutza
babytza spune:
angelynna ai cazut si tu in butoiul cu melancolie ???? Te poooooop si pe tine sa iti treaca !!!
Am primit acum un cantar electronic si l-am cantarit pe soricel. Are 2920 g A luat 700 g in 11 zile !!!!!!!!!!!!Yuuuupiiiii !!!!!!!!
Eu va pooop pe toate , ma bag la somnic.
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David