Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 8
rein spune:
Marta, am vazut pozele, Victor e tare frumos.
Ce sa-ti urez la cei 3 ani... sa fie urmatorii atat de frumosi incat sa se stearga ce-a fost mai urat.
florin-a spune:
Martutza-La mai multi ani in casnicie.Vz poze cu Victoras Frumusel si inteligent
Carmen94-Sper ca sunteti bine si Darius s-a pus pe picioare.
Alexa-of doamne da ce le mai trageti si voi.Imi pare rau pt Deliuta si sper sa treceti cu bine si de episodul asta neplacut .Pupici.
Gelozie-inca nu am observat dar nu mai scap de ea.Chiar si de iesim in 3 afara cu taicasu si o ia in brate ia incepe : mamiiii mamiii si vrea la mine.Ieri spre ex am fost sa imi cumpar o hainuta.Eram cu mama.A scos-o din magazin ca sa pot proba si s-au deparat .veveritza mea la nici 5 min a fugit inapoi a intrat la magazin si a inceput sa tipe dp mine.Haina..ce haina?Am luat-o si am plecat.
Kitty-vz si la voi poze si da cea cu Giuli cu iartul pe fata e criminala!
Pom Craciun-o sa il pun in sufragerie.Cadouri?Hmm ,,atunci aprope ma mai gandesc.
elyanne spune:
Bradul... eu iau nautral suficient de greu si mare... si-l ancorez si de calorifer
... iar ce pun in el... de cand era Elena mica am inlocuit globurile de sticla cu din alea de plastic, "nedemontabile"... adica au partea aia care iesea la cele de sticla, lipita... Si daca s-or atarna de ele (anu trecut nu prea au facut-o) le mut mai sus ![]()
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Kitty spune:
Eeee, daaaaa! Buna dimineata!! Asa da, m-am trezit dimineata si am avut ce citi pe forum, ca in vremurile bune! stiu ca sunteti ocupate, stiu ca va rupeti cu greu timp pentru altceva decat copii, dar haideti sa nu lasam stupul sa moara, ar fi pacat!
Marta, sa te bucuri de micutul tau barbatel frumos!!
Rein de ce lucruri sfinte vorbesti tu acolo!
si la sora-mea incepe sa miste, dar e numai la inceput!
Roxi, esti o duuuuuulceeee si o grozaaaavaaaaaaa, ai muncit din nou pentru noi!

Chiar nu mai stiam ce sa fac de mancare. Multuuuu mult!
Discutii mondene: mie imi place f mult Dani Otil, adica imi plac amandoi si Razvan si Dani. Bravo lui, cred ca povestea asta e o etapa pt el si imi confirma ca e un tip grozav...ca doar nu degeaba s-o fi uitat Raduleasca la el. (morcov tanar, dupa cum spuneam
)
Si acum de suflet: pun aici un cantec pe care l-am tot ascultat in ultimele zile, i-am sorbit fiecare cuvintel, trebuie sa-l impart cu voi! (Ela nu deschide ca te intristezi din nou!)
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
biky spune:
martutza mai intai mii de pupici pentru Victoras, cel vorbaret si frumoooooos, de nu-ti mai iei ochii de pe poze! Figura lui sugubeata - serioasa imi aduce aminte de pustiul din "Singur acasa" partea I ![]()
Chiar daca Victor este curcubeul aparut pe cerul vietii tale si al carei lumina benefica ti-a incalzit inima si sufletul, fara el nu ati fi fost o familie in adevaratul sens al cuvantului... deci la multi ani fericiti si impliniti sa aveti parte!
Cele rele sa se spele...cele bune sa se-adune!
fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui biky ...cele bune sa se-adune! ![]() fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995 |
bune?! unde sunt bunele?! is bune "rau"?!, vreau sa le vad si io

phiew, bine ca va plac retetele ca daca si de data asta munceam in zadar chiar ca nu va mai puneam nimic
mda, am aflat care Dani umbla cu Raduleasca....pai bravo lui....daca are cu ce.... numa ca mie nu imi place de el, macar nu am inima zdrobita

aaa, am mai facut album de 18 luni acolo unde puneam noi poze luna de luna pana la un an, cine doreste cine mai pofteste e invitat sa isi puna odrasla in panoul de onoare, hai ca ma duc sa il pun pe rares cap de afis, poate va fac si voua pofta. Rein, daca vrei sa pui pe-acolo poze sa ceri parola. Iti zic tie ca numai tu mai scrii si ai putea sa nu stii parola restul suntem albine batrane (in stup) cu braul de lana
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
carmen94 spune:
www.onetruemedia.com/shared?p=72bbdc8b57a5166d15d49a&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ctc-ul in control
revin la cafeaaaaaaa
elpower spune:
Salutare si de la noi!
Suntem bine. Adica ea e bine, pe mine m-a ajuns oboseala si nu mai am chef de nimc. Din pacate, zilele astea, n-am chef nici de ea. Dar nu-i nimic, trece ca e vremea rece.
Suntem in pline renovari la noul apartament, iar sotul, pe langa treburile zilnice interminabile, mai trebuie sa se ocupe si de asta, ca eu, cu copilul... no way, no how! Desi mi-ar fi placut sa ma pot ocupa de fiecare detaliu dar... Asta e.
Nu am ce sa scriu, dar am zis s fac act de prezenta.
Am vazut un Victoras superb si m-au impresionat cuvintele mamicii lui. 

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
BiancaM spune:
Salutare si de la noi!
Vazut poze cu frumusele si frumusei, au crescut...ce a trecut vremea!
Amalia e bine, toata ziulica umbla, nu sta o secunda, si cand mananca isi bataie picioarele pe sub masa.
La vizita de 18 luni, masurat= 86,5cm, cantarit= 11,77kg. A zis ca e copil sanatos si frumos dezvoltat. NE-a dat bilet sa mergem sa ii facem analize ca sa vada nivelul de plumb din sange. LA astia e o intreaga campanie impotriva contaminarii cu plumb. Daca Doamne fereste e ceva rau la analize, tre sa vina astia sa ne vopseasca din nou in apartament, si ea sa faca un tratament. Din ce am vazut fac analiaza asta la 1 an, 2, si 3. Noi la 1 nu am facut ca am zis ca nu o chinuim cu intepatul, dar se pare ca nu am scapat.
In rest, incearca sa zica dupa noi cuvinte, dar ce iese, te doare capul. La multe zice doar partea de final, iar altele nu au nici o legatura cu cuvantul in cauza
.
De mancat are zile si zile. Ma uitam in ce a pus Roxi(btw, multumesc si eu, ca chiar nu stiam ce sa-i mai fac sa pape) si ma gandeam ca a mea niciodata nu o sa manance cum zic ei acolo. Ea la pranz abia mananca ceva din felul 2, de unde sa-i mai dau si supa...Eu incerc sa-i dau pranz si cina cu carne, pentru Fe. Asa mi-au recomandat astia aici. Ar manca toata ziua carnat, castraveti murati si masline si mai nou mustar. Din cauza asta nici noi nu mai cumparam. Inainte mancam o duzina de oua pe saptamana, acum ma tine si o luna. Le mancam mai mult pe ascuns. Am zis ca o sa incerc sa ii mai dau cate un pic de galbenus sa vad cum reactioneaza.
Pe afara se catara peste tot, fuge dupa porumbei si veverite, pe treptele de la topogan mai mult alearga, ca efect, saptamana trecuta mi-a cazut in cap de pe platforma. Noroc ca dedesubt e un covor de cauciuc mai moale, ca daca era ciment, nu vreau sa ma gandesc la urmari.
Cu somnul e mai bine. Se mai trezeste noaptea cateodata, dar bea un pic de apa si se culca la loc. Am observat ca daca mananca seara mai mult se trezeste si noaptea,probabil de sete.
Pom de Craciun, vreau sa facem, ca mai mult ca sigur ca nu ajungem prin Ro la iarna.
Cadouri, ma bate gandul sa-i iau www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2341&e=detail&pid=30446&pcat=bulnl" target="_blank">asta. SA vedem ce zice domnul BUGET. Pentru noi astia mari tre sa vad, eu vreau www.kitchenaid.com/catalog/product.jsp?src=Stand Mixers&cat=310&prod=349" target="_blank">asta, si sa-i mai cumpar eu dupa, si pentru tocat carne. Dar asta cred ca deocamdata o sa ramana dorinta
.
Gata, va las ca trebuie sa iesim la joaca!
Va pupam!!

Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
martutza spune:
va multumesc la toate pt ganduri,vorbe si aprecieri
pt Kitty...o imbratisare stransa-stransa si multi 
pt cantec.de 3 zile si noi (eu cu fimiu )ascultam Pitis si Andries si Alifantis cu drag...si astept decembrie cu inima stransa...un nou festival Om bun fara un mare om...incet incet se duc
Biky o calda imbratisare pt vobele tale....ai dreptate ...nu ar fi fost Victor daca............
Roxanici mai baga retete pld.
pt gestul tau
Noapte buna de la noi...ca am ascultat cu Victor in brate cantecul![]()
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor