Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gelosi... daaaaaaaaaaaa, foooooarte, toti trei.
De ex. toti trei vor sa stea langa mine in acelasi loc... si se imbrancesc, se bat, se trag, se zgarie...
Degeaba pun un baiat in dreapta si unul in stanga si mandra in mijloc... nu e bine...
Sau degeaba impartim cate un copil al fiecare adult... iarasi nu-i bine...
Asa ca mai bine ma ridic si-i las pe toti cu buza umflata...

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

BUNA MAMICI,

Legat de cadourile de Craciun m-am gandit sa mai las pentru mai incolo pentru ca copii de varsta lor isi cam schimba preferintele de la o luna la alta sau chiar de la o saptamana la alta si am sa cumpar cu maxim 2 saptamani inainte ca sa fiu sigura ca va fi bine primit darul meu.

In rest suntem bine,facem numai prostioare crize de isterie si altele,ne-am obisnuit deja cu genul asta de aspecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

retete pt pitici

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Roxi, adica vrei sa spui ca Raresu nu trage de niciun globulet si nu baga nici un beculet la masele? As vrea si io sa vad asa copil pe viu.
Si adica tu ai facut poze din cartea cu bucate pentru noi? mai, mai, multumim. Eu chiar eram in pana de idei.

Acu' o chestie off, off, care m-a dat pe spate: Mihaela Radulescu e cuplata cu Dani Otil, recunoscut si asumat.

noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Mi-e un dor de voi si de zilele cand va zapaceam cu intrebari de nu ma vad....dar timpul meu sa micsorat sau ziua a devenit mai plina si eu mai putina ...oricum ar fi abea fac fata zilelor dar sunt multumita.
Plec la munca la 7 (incep la 8.30) si ma intorc in cel mai fericit caz la 18.30 (traficul "minunat"din capitala ).in zilele cand ajung mai tarziu fug direct in parc in rest il preiau pe fimiu din bratele lui "mamaieee" la 6 juma si incepe circul:mancam toti 3 adica Victor e hranit de mami si tati papa "singal",apoi cand trebuie sa manance mami Victor vrea "afarraa"si o ia pe mami de mana si zice "haide"asa ca mami inghite 3 linguri de ceva,pune jucarii in sac,apa si o banana sau "stis"si iesim toti trei.In parc ne dam in tot ce misca,mangaie gandacii (si pe aia mari)si cred ca i-ar strivi de drag dar ii spun mereu poveste cu gandacelul care "se duce la mama lui si la tata lui si nu trebuie sa-l oprim din drum" asa ca ii mai iarta.Dupa aprox.2 ore (adica pe la ora 20.30-21 avem urmatorul dialog:
Mami:-Victor mai stam 5 minute si mergem acasa
Victor: nuuu
Mami: daca esti cuminte si mergi peste 5 minute iti dau ceva bun..
Victor- APTEE?? (lapte)
Mami: da lapte bun si cald
Victor: - ci nani? (si nani?..adica dormim?)
Mami:- da mami bei lapte si facem nani
Victor: -haide...........si ma ia de mana si plecam dupa nici 5 min de conversatie.
Il ador.Nu am aer fara el.Nu stiu cum am putut trai fara el pana acum.
Mama ma innebuneste sa fac un caietel cu ce cuvinte a mai zis.Sustine ca repeta absolut tot.Si m-am convins ca are dreptate.Totul e sa aibe chef si sa fie inconjurat de cunoscuti.Cu strainii nu prea vorbeste.Nu se sperie dar nici prea jovial nu e.Se joaca cu copii,le da "stis" si striga dupa barbati pe strada cu toti plamanii : "neneee"...unii ii raspund si e f incantat ca mereu are ceva de spus cui vrea sa-l asculte.
Ieri seara facea repetitii pe scaun de am ramas muti si eu si tasu.Logoreea suna cam asa: "tataie,cacaie,papaie,mamaie,mami,mamu,api,apu,tata,tachi" si o lua de la capat.Nu pricep ce vroia dar ne-am amuzat copios.E vesel si iubaret,ii place sa-l gadilam si rade cu gura pana la urechi.
Desi a avut bronsita si a luat antibiotic si inca mai are tuse care "rupe" nu si-a pierdut pofta de joaca si nici de mancare.A avut o eruptie pe piele doar 24 de ore desi nu a avut febra si banuiesc ca a fost de la o lingurita de sirop de patlagina,ca altceva nou nu bagase in gura,sau de la caldura ca il culcase tataie cu body,ciorapi si pijama groasa si il mai si invelise de m-au apucat caldurile cand l-am vazut.
Una peste alta ma bucur ca nu avem probleme grave,ca totul se trateaza,ca ne intelegem f bine cu el si ca e ascultator.a inceput sa stearga masa dupa ce mananca dar trebuie sa stea lungit pe masa ca sa ajunga pana la colt.aseara m-a dat gata.Cand am iesit din abie ma mangaiat pe par si simtind ca e ud zice "iece" (rece);eu zic stai mai mami sa ma usuc.Iau uscatorul si fimiu nu si nu sa ma usuce el...asa ca eu am stat juma de ora in genunchi in timp ce fimiu imi usca parul (ehee daca nu-i mai miscam mana mi-la ardea pe o parte ca tinea fix feonu pe o parte)si cu alta mana incerca sa ma perie;ca unde-i perie sau pieptan e si el motz sa fie pieptanat.
Gata cu lauda...restul...luna viitoare...pana atunci pupici pentru norumea Caterina care sugruma pisoii , pentru rucareanca oachesa de Maya, pentru Darius cel curajos in telecabina (si muuuulti pupici sa nu mai faca febra si sa n-o mai sperie pe mami), pentru Edy cu poezie (Laura eu nu intelegeam prea bine numele ca erau numai onomatopeee de mirare in jurul meu la vederea filmuletului),pentru Giulia papadia din Sighisoara, pentru Adrian cu ochi frumosi care cade lat direct din pat, pentru Veve cea motzata, pentru Razvan cel sprancenat (ca mami ) si pentru toti nazdravanii nostrii.
Felicitari si sarcina usoara , un bebe sanatos si mancacios Riloasa..
Rein a iesit delicioasa conopida .
Diana69 si fimiu are giardia lamblia si cu siguranta i-ar iesi analizele proaste la ficat,asta daca m-as stresa sa le fac, pt simplul motiv ca acele chisturi afecteaza si functia hepatica.Am fost "incurajata" ca va trebui facut tratament de mai multe ori pe an pana pe la 4 ani cand ii pot da usturoi crud sau seminte crude de dovleac...cica astea ar ajuta bine la eliminarea acelor chsituri de giardia care sunt ca niste capsule destul de reziste la tratamente.Nu vreau sa te sperii dar o atititudine mai relaxata, mai putina fortare la masa (ca din cate imi amintesc dulcineea ta in poze parea destul de bine hranita ca si al meu )o va ajuta pe fata ta sa manance relaxat fara a mai vomita...sper sa ajute pentru ca se spune ca psihicul e cel mai mare prieten dar si cel mai tare dusman..depinde cum ai grija de el. si Doamne ajuta sa scapati de stres si sa fie totul bine.
Paxela, Elyanne, Elpower,Radcarmen,Carmen 94, Anaalina multa putere sa treceti peste perioada asta de boli si sa nu va mai calce pragul nici un virus sau bacterie.bolnaviorilor si MULTAAA SANATATE.
pentru sarbatoritele de luna asta MADMAT, TZUNA,DIANA69, PAULA75 SI OANA STEFANA care s-au sarbatorit pana acum.
si pentru mamicile care vor implini niste ani pana la finele lunii :PAXELA, RADCARMEN, DOINA.TODOR si ABSOLUTA.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI MUULTE BUCURII.
Eu ma retrag acum.Nu am mai avut timp sa pun poze sau filmulete dar voi incerca saptamana viitoare ca mi-am luat 2 zile de concediu sa merg cu fimiu la un control amanuntit la ORL si la Dermato si oi scapa teafara macar 1 ora sa pun cateva poze noi...daca nu cad lata acum..ca am gatul si nasu varza..poate pun vreo 3-4 poze noi...nu promit.
Pana una alta NOAPTE BUNE SI VISE PLACUTE.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Citat:
citat din mesajul lui rein

Roxi, adica vrei sa spui ca Raresu nu trage de niciun globulet si nu baga nici un beculet la masele? As vrea si io sa vad asa copil pe viu.
Si adica tu ai facut poze din cartea cu bucate pentru noi? mai, mai, multumim. Eu chiar eram in pana de idei.

Acu' o chestie off, off, care m-a dat pe spate: Mihaela Radulescu e cuplata cu Dani Otil, recunoscut si asumat.

noapte buna

rein

eeee, o sa traga sigur de globulete, sunt sigura ca o sa si sparga 1-2-3 hai 4 da nu-i bai. La beculete o sa ii zic ca frige si de obicei are rezultat... o sa ma bata la cap ca huuuu, pfuuu, frigeee....oricum ma orientez la momentul respectiv daca vad ca nu am cu cine; caut alte solutii dar bradutul sigur il pun jos ca e de 1,80 si nu incape pe masa sau in alta parte.

Cine e ma Dani Otil asta ca daca e fain mi-l asum si io

aaa, daaaa, vedeti ce buna is ma, pt voi am pozat retetele. Is din revista mami special despre alimentatie...stiti voi, alea de le-am cumparat si anul trecut...a aparut numarul de anul asta

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Eu la ora asta lucrez ceva la calculator si stau cu ochii pe burta. Ala micu' joaca fotbal si imi intinde burta cat poate. Va mai aduceti aminte de perioada asta? imi place tare sa-l simt.

Mergi la inceput

E Dani Otil ala de la 'neata cu Razvan si Dani.

Mergi la inceput

hai ca n-am plecat.....ca m-am ciondanit si cu taica miu tot pe tema Dani spanac asta si Raduleasca....aste e ala de la "neatza cu Razvan si Dani"...are fata de puber nu de barbat adevarat...eu nu-l vad langa Raduleasca nici moarta...nu are fata el de ea...sau madam a facut miopie sau ziarele nu mai au tiraj...

doi...cadauuul de Craciun...pai o periutza noau de dintzi in forma de ren si pasta de dinti sa aibe biatul ce manca , o minge si cred ca o papusa cu suzeta...sa nu radeti dar ma innebunit de cate ori merge pe la verisoare le ia papusile sa le dea papa, le plimba,bine ca el plimba cu caruciorul si plusurile si masinutele fara deosebire, sau ceva muzical dar sper sa gasesc totusi in romana ca are un radio cu litere super mistoo dar e in engleza si nu prea ne potrivim la explicatii eu cu tasu, fiecare o tzine pe limba care ii place tasu ii zice in romana la radio aude in engleza...si se confuzeaza gupilu pupel mama pe el.

trei...bradul..l-am luat special anul trecut de 120cm cu fibra ofticaa si il punem sus ca la cat e asta de curios nu gust adoar becurile gusta bradul cu totul si imi e ca la vara il trimit la pascut

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Rein imi amintesc...cu drag, nostalgie dar si o strangere de inima...dupa 3 sarcini pierdute imi era frica sa ma bucur de bebe, sa ma atasez de el..simt ca am pierdut ceva deosebit cenzurandu-mi sentimentele....iar acum nu pot respira daca nu il vad...orele par ani cand ma indrept spre casa...Fericito..sa ai un bebe2 sanatos si cuminte.
Am reusit sa pun vreo 5 poze cu Victor aici.
A descarcat husbandu picasa si oi vedea luni ce mare branza stie sa faca si poate ma reprofilez.
Lilidana imi era dor de tine.Mi-e dor si de Stefanyia, de Amma, de ElenaGiulia, de Gabdyd, de Arissa...of cate am fost si cate am ramas....asta e....hai ca dau in melancolie blegoasa..ca azi e 15 oct inca si ar fi trebuit sa fiu happy ca cica se implinesc 3 ani de la cununia mea...dar nu sunt happy si mi-e ciuda dar daca cineva mi-ar propune sa-mi schimbe viata,si sa fiu super happy cu sotzu (dupa 3 ani de la cununie si 11 de cand suntem impreuna ) dar sa nu fie si Victor in ea...atunci mai bine viata asta, cu durerea ei dar cu imensa, nemasurata bucurie pe care mi-a adus-o fiul meu. Si nu cred ca am gresit cand l-am numit acum un an CEL MAI IMPORTANT BARBAT DIN VIATA MEA: FIUL MEU" in mesajul in care va anuntam ca peste cateva zile am intalnire cu el.Este fiul meu si ma voi stradui sa-l cresc asa incat sa devina un barbat de care sa fiu mandra.Hai ca iar ma intind...as vorbi de fimiu ore in sir....dar mai trebuie sa apas si butonul de "stop"
Acu fug la nani ca la 6 am trezirea.
Noapte buna celor care dorm si o zi buna celor care abea s-au trezit (pe alt fus orar).

Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput