Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 6

iuliana_2007 spune:
Buna dragi mamici,
Am si eu o intrebare.Puiutii vostri sunt gelosi?
Pe mine nici nu ma lasa printesa mea sa ma apropii de sotul meu.Se baga intre noi imediat daca ma ia in brate,ma palia o pauzaste.Nu suporta sa vada ca tasu ma iubeste pe mine mai mult decat pe ea,trebuie sa fie in centrul atentiei.
Sa vedeti ce discutie am avut cu printesa mea acum trei seri.Am iesit din baita cu ea si ce ma apuca pe mine sa o intreb:
-I-a zi Maya pe cine iubesti tu cel mai mult:pe nani(este pernuta de care nu se desparte,este dependenta de ea cand este vorba de somn)sau pe mami?
-Nani.
-Hmm,deci o iubesti pe nani mai mult decat pe mine.
-Nani.
-Da pe cine iubesti mai mult pe tati sau pe nani?
-Tati.
-Deci inseamna ca eu sunt pe locul trei.
-Doi.
Deci eu sunt pe locul doi.I-am pus aceleasi intrebari si de fata cu sotul meu,aceleasi raspunsuri am primit.Orice ii spui incepe sa repete cuvantul.
Deja sunt in jur de 80 de cuvinte pe care le pronunta.Sotul se chinuie sa o invete si in germana,stie cateva cuvinte.

carmen94 spune:
lilidana....................si noi am sunat in seara aia la info sante.ne-au spus ca se considera febra mare daca trece de 40 si ca nu e chiar grav,daca nu vomita,nu e apatic.....bla bla-uri de astea.ne-au dat cateva sfaturi pe care le stiam...gen impachetari in cearceaf,camera aerisita bine......
am incercat si noi ce stiam sa facem ca sa-i scadem febra.
voi pe unde ati bramburit in concediu?
elyanne............mey,pe bune ca sunt dulci foc!!! si cretulina ta s-a facut donsoara!!!!
paxela............si sta mititica la injectii?
Kitty.................................frumoase poze!!!uite asa mai vad si eu Romania ca n-am mai vazut-o de 3 ani!!!!
mey,dar aici e fenomenala albinuta ta!!!!
http://family.webshots.com/photo/2897672010101907534cMtMyL
roxanici..........si eu m-am speriat de nu mai stiam de mine.fie-miu urla si umbla prin casa fara directie si eu dupa el lacrimile cat pumnul.....noroc cu taica-su ca-i mai barbat si mi-a zis sa ma calmez ca mai mult il sperii
iuliana_2007..........................noi ne-am pupacit intr-o seara mai cu foc de fata cu el.eram si noi curiosi sa vedem ce face.mey,ramasese cu gura cascata si-i curgeam balele cu ochii la noi.statea cumintel si nici nu clipea.dar daca ne luam la joaca si ne gadilam sau tati se mai preface ca mananca mana lui mami.....atunci el se cam sperie si incepe sa planga.nu se baga intre noi,doar se smiorcaie
la noi a fost cam asa.....
duminica dimineata ne-am trezit sa mergem la munte.era frumos si am zis sa nu scapam ziua.
cand sa-l imbrac pe darius.....fite si talente pe capul lui....eu ii puneam pantalonii,el ii trgea sa-i dea jos.bunnnnnnn.......zic schimb pantalonii ca poate astia nu-i plac,ca poate-l deranjeaza vreo cusatura.......am incercat 3 pantaloni si el facea la fel......am zis ca o fi marait ca nu si-a facut somnul.......am reusit sa plecam.
pe drum ca de obicei.....s-a jucat cu ce nimerea,se uita dupa masini,a mai tras si o portie de somn,a mancat.....era in forma.
am ajuns.timpul era frumos si acolo.cand am urcat pe munte era mai frig.......
s-a zbenguit,a alergat.....la intoarcere ne-am oprit sa mancam ceva.m-am dus sa-i schimb pampersul si am simtit eu ca e mai cald,dar m-am gandit ca e de la cat alergase prin restaurat cu cativa copii.era si o sala de jocuri ptr.pici.se ducea acolo si le tragea scaunelele la copii.ei vroiau sa se aseze pe scaun si fie-miu din spate pac! luat scaunul,ei construiau lego,fie-miu se ducea si le desambla.....
cand am plecat, in masina a dormit cam vreo 30 minute s-a trezit si era tare molesit.nu scotea nici un cuvant,morfaia suza de zor si cu ochii dupa masini.atunci a inceput sa-i creasca febra......
eu zic ca el de dimineata se simtea cam rau de nu vroia el sa stea la imbracat,ca de regula cand e vorba de plecat(mai ales cu masina) e primul la usa.nu conteaza ca el e doar in body....plecat sa se vada!!!
aseara a facut din nou febra.38.5...dupa ce toata ziua a fost in forma.a alergat prin casa,s-a jucat,a mancat....program normal
acum are 37.5 si doarme......
o sa pun si eu poze de la Mont-Tremblant
a!ne-am plimbat si cu telecabina.ii era putin teama cand treceam de stalpi,dar nu a plans
fug ca s-a trezit

rein spune:
Carmen, sanatate lui Darius. Cred ca daca ni se intampla noua (eu sunt mai panicoasa) chemam toate masinile de salvare.
Riloasa, eu parca am citit la mamicile mele de 2009 ca nu se mai fabrica. da' nu poti lua altceva? Utrogestan?
Si noi suntem de 3 zile muciosi. Am asteptat sa vad daca se intampla si altceva dar din fericire nimic notabil. Doar isi baga mainile pana la cot in gura si produce muci ca o apa. Asa deduc ca ii mai vin niste dinti. M-am saturaaat de dinti! frate si tot mai sunt!
Azi am fost in parc si a vazut o batranica cum cobora cu grija o scara. A inceput sa-i strice 'ai ghija!!' 'fi antent!!', adica ai grija si fii atent, cum ii spun eu de sute de ori cand coboara scarile. Am intrat in pamant de rusine dar batranica i-a multumit razand cand a trecut pe langa noi.
va pup

carmen94 spune:
rein..................merci mult!...mey,dar de ce sa-ti fie rusine?!?!?baiatu' era ingrijorat sa nu cada batrana!!!!cred ca era tare haios!!!
darius e bine nu mai are febra.sper sa nu-i revina.in schimb azi nu a mancat mai deloc.doar struguri si mere......si am uitat sa va spun ca ieri si-a rostit si el numele........
cine stie can do sa-l mai spuna?ca el cam asa face....zice un cuvant o zi,doua si apoi pauza.....
poze Mont-Tremblant
http://good-times.webshots.com/photo/2338589240101384761yJVLRc

Kitty spune:
Buna dimineata!
Carmen m-am speriat numai citind ce s-a intamplat!! Sanatate multa si sa nu mai treceti prin spaime dinastea!
Lilidana intotdeauna ma bucur cand apari! Pune poze sa vedem copiii si pe unde ati umblat!
Rein grijuliu pui ai!
Si eu ma tot chinui sa retin frumuseii Elyannei, pt mine e greu - aveam in clasa in liceu o pereche de gemene care nu prea semanau, dar eu le confundam pt ca pe ideea ca sunt gemene nu procesam care ce nume are.
Multumesc de complimente pt poze....chiar si Roxanei, care a recunoscut ca e frumooooooooooooos la Sighisoara. Cupilu era trantit pe jos din cauza de isterie in program pe care o avem din plin in ultimele zile.
A venit tata la mine, trimit si revin.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Kitty spune:
L-am lasat pe tata sa kiiiie Giuliei pe tablita si m-am intors sa dau subiect de gandire:
Ce cadouri de Craciun faceti in primul rand copiilor si apoi si altor dragi ?
Poate e devreme, dar eu as comanda de pe net si n-as mai astepta prea mult.
De la mine o idee: Giulia e innebunita dupa tablita magnetica (tomy e a noastra) si dupa carti.
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Elena.2006 spune:
nu am cine stie ce noutati...in afara de faptul ca e ca argintul viu...nu sta o clipa.In rest sanatosi si nazdravani, isterici, si prefacuti ca sa obtinem tot ce vrem...
Am pus aici poze.
S-a vorbit despre fluor, nu stiu cat de bun este dar nu ne-a prescris pediatrul, deci nu am dat.
Cadouri de Craciun, da m-as putea gandi de pe acum la ele, si poate mai incolo sa si caut....oricum cred ca la copii e usor de ales...dar depinde si de finante...
Elena M.&Adrian Atit de mare

rein spune:
Eu am zis sa nu aduc vorba de Craciun ca ziceti ca e prea devreme dar daca tot a aparut subiectul, eu am o intrebare careia nu gasesc raspuns singura: UNDE punem bradul de Craciun?
Ca eu vreau sa am podoabele si in anii ce vin si curat in casa si beculete arzand frumos si.. si.. copil intreg. Ca numai daca baga un beculet in gura ..
O sa-i iau si eu tablita zilele astea, poate nu mai kie pe pereti.

roxanici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rein Eu am zis sa nu aduc vorba de Craciun ca ziceti ca e prea devreme dar daca tot a aparut subiectul, eu am o intrebare careia nu gasesc raspuns singura: UNDE punem bradul de Craciun? Ca eu vreau sa am podoabele si in anii ce vin si curat in casa si beculete arzand frumos si.. si.. copil intreg. Ca numai daca baga un beculet in gura .. O sa-i iau si eu tablita zilele astea, poate nu mai kie pe pereti. rein |
io o sa pun bradul fix pe jos intr-un coltisor de camera. Se stie faptul ca rares e cuminte, nu?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

rein spune:
Am uitat sa va spun ca azi mi-am luat invitatie la o confe a lui Jacques Salome pt maine seara. Am sunat la radio Itsi-Bitsi de copii si m-am capatat cu ea.
E un scriitor care promoveaza niste metode foarte practice si de bun simt despre cum sa educam copiii si mai ales cum sa ne descurcam in situatii conflictuale cu ei. Imi place ca nu tine un discurs teoretic doar da exemple practice de probleme care pot aparea. El are 5 copii.
Daca e cineva interesat, confe de maine este la Palatul Copiilor.
Azi am ajuns in apropierea bisericii Sf. Stelian, ocrotitorul copiilor si am intrat cu Petru. Ii place sa se inchine si sa pupe la icoane dar cand sa iesim a inceput sa urle ca vrea la Damne Damne. Am intrat iar, iar ne-am inchinat si a mancat 'paine-paine', am mai pus o serie de lumanari si abia a vrut sa iasa.