Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 9
martutza spune:
pt voi toate cu toata dragostea mea doua melodii:
asta
apoi din suflet asta
si pt ca nu am putut rezista o farama de suflet
noapte buna
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
martutza spune:
daca tot am cazut in butoi...hai sa av bag si pe voi ar cam fi melodia mea ...trist dar adevarat
noapte bune si iubire sincera
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
elpower spune:
Daca tot suntem in butoi, macar sa atingem fundul:
Si unul de noapte buna....
, ce a mai ramas din ea!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Kitty spune:
Buna dimineata!
Am pus poza in albumul de copii mari
Giulia - 1 an jumatate
Va invit sa puneti si voi, sa vedem cum au mai crescut maimutele!!
Am vazut ctc-ul in actiune
, am ascultat muzica
..
Azi am ascultat de dimineata celelalte cuvinte
Am fost la nasa Giuliei care e o mare iubitoare de animale, e plin la ea tot timpul de tot felul de misunatori si ii si permite spatiul sa-i tina. Avea 2 pisicuti de doar 4 saptamani pe care i-a smotocit Giulia ingrozitor, ii strangea si ii iubea, ii baga cu fundul in farfurioara cu mancare a pisicilor mai mari si le spune "papaaaa!!" (bine ca a si incercat sa le manance mancarea pe ideea ca-i "bishc" - biscuiti.) La un moment dat nasa-sa - pana atunci f permisiva - s-a panicat si i-a luat pisicutii.
A fost interesant ca Giulia a vrut sa ramana acolo..fara noi? S-o fi saturat si ar lua si ea o mica pauza?...
Fug ca pute rau pe la fundul maimutei...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Kitty spune:
Dianaaaa!!! daca vad ca esti prin zona, spune-ne cum mai e Cezara! Am vazut subiectul de la parintii intreaba, sper sa primesti raspunsuri care sa te ajute!
Multumesc de laude! o sa i se urce la cap, ca se uita in oglinda si spune "diulia moashaaa" si se pupa incantata.![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
elyanne spune:
Ieri baietii mei au fost fooooarte maraiti, n-au dormit la pranz... asa ca m-au lasat nervii si experimentele... Am fost la doctor.. nu's foooarte rau, dar au nevoie de antibiotic...
Asa ca prestam...
Nu mai suportam, incepusera sa tuseasca, muci la greu... si toate astea au inceput de vreo 2 sapt. Pana cand... lupta, lupta... dar cu o limita ![]()
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
diana69 spune:
Cezara este tot asa cu o greata permanenta, de-abia reusesc sa ii dau mancare, dar un pic s-a mai reglat cu scaunul si cred ca nici nu avea cum sa nu se regleze ca mananca doar cereale fara gluten cu soia, banana cu orez sau cereale, carnita sau ou cu pireu de legume cu mult morcov.
Saptamana viitoare ii voi repeta niste analize si am vorbit cu cineva sa imi faca si programare la Cluj la prof.Miu sa ii faca si alte investigatii.
Cam asta e.
Sper sa ii iasa analizele mai bine ca o iau razna.Sper sa nu fie ceva grav.Ma gandesc ca daca se simtea rau nu era asa vesela si neastamparata.
Tare-s suparata.
Ieri am fost la Sensiblu si una din fetele de acolo m-a intrebat ce mai face fetita si cand i-am spus ca i-a iesit ficat granular a facut o fatza de parca i-am dat cu ceva in cap.
Mie doctorita nu mi-a spus ca ar fi chiar asa grav. Oare care sa fie adevarul? Si nici nu a avut explicatii pentru ficat granular doar ca din cauza mancarii, dar parca nu imi vine a crede.
Nici nu stiu ce sa mai cred.
tzuna spune:
Buna!
Elyanne- v-am mai cautat prin parc seara (de la 18 la 19.30 ajungem noi) dar se pare ca nu prea sunteti de gasit.
Maria e bine... sau relativ. va spuneam acum 3 saptamani ca a luat o viroza de la gradinita (ca de tot era ultima zi cand o duceam si sa ia si ea ceva pentru acasa). Pentru prima oara am vazut si eu cum e sa-i curga mucii suvoi. Erau transparenti dar erau la greu. Initial am incercat cu panadol, febra facea pana in 38. Cand a intrat si in greva foamei am fost la pediatru care ne-a dat Ospamox 5 zile. Asa ca ii dadeam antibioticul, biotics, spray cu tantum verde si ophtamesone in nas. Apoi si stodal ca incepuse si cu tuse. I-a trecut in 2 saptamani dar de luni am luat-o de la capat. acum e doar tuse. pentru ca sotul s-a panicat am mers marti la dna dr Marcu. I-a schimbat siropul de tuse (acum ii dau eurespal 5ml la 8 h), cu tantum verde in gat de 2 ori pe zi si aceleasi picaturi in nas desi nu-i mai curge. Ziua nu mai tuseste aproape deloc. Azi noapte insa pana la 1 a tusit asa rau ca se trezea plangand din somn... Nici nu stiu ce sa mai spun. Nu face febra deloc. Poate fi un fel de alergie? dar asa numai cateva ore la culcare?
In rest chiar suntem bine. Eu merg la serviciu 5 ore pe zi (mai putin miercurea si vinerea cand lucrez numai de acasa), Maria sta cu o dna care are grija si de nepotica ei de 2 ani. Daca dna vine sa stea numai cu maria plange Maria dupa mine de ne stie tot blocul, daca o aduce si pe nepotica ei se joaca si e totul in regula ba mai si mananca diferite chestii pe care cu mine nu le vrea (fructe nepasate, iaurt simplu). Iar afara e o cumintica. Eu ajung d ela lucru la 12.30 si la ora aia maria e afara cu dna respectiva si cu nepotica ei uneori. Si cand vin eu o vad pe Maria ce face, cum se joaca... E foarte cuminte, merge de manuta sau impinge caruciorul de papusa si cand apar eu incepe circul: face tot ce stie ca nu are voie- isi da clamele jos din par, isi da haina jos, pune mana pe jos, vrea sa o iau in brate... iar eu nu pot iesi cu ea afara fara carut nici in ruptul capului. ma plimba ea pe mine, nu eu pe ea. Si am vazut ca si alte mamici d ela bloc patesc la fel. daca scot ele copiii afara fac aia ce vor daca sunt cu bunicile sau bonele stau cumintei. Asa fac si ai vostri?
In rest cred ca face tot ce fac si ai vostri: ne imita, repeta toate cuvintele posibile, face propozitii dar aproape numai eu o inteleg. De ex aseara: mami Dudut pa brum-brum tata (traduc: mami Vladut a plecat cu masina cu tatal lui). sau imi povesteste daca a cazut sau s-a lovit cat a fost cu bona: tanti acolo buf na-na buba.
Cam asta ar fi tot. Sunt multumita in general de dna care are grija de Maria. In primul rand am incredere in ea mai mult decat as fi avut intr-o bona luata dintr-un anunt. Pe dna asta o cunosc de cel putin un an (ne intalneam cu fetitele in parc). pana acum o luna a stat si cu nepotica de 2 ani si cu nepotelul de 3 ani care acum e la gradinita deci are experienta si cu doi copii, pe maria o scoate afara numai pe aici pe la bloc sau la biserica daca e sarbatoare si-mi spun vecinele ca o vad cum ii da sa manance banana sa u cum o pune sa faca pipi... A, incerc sa o invat pe Maria sa faca si pipi la oala ca la treaba mare ne descurcam. De 2 zile in casa o las fara scutec si nu-i place ca face pe ea. Vine imediat si-mi spune ca a facut pipi deci suntem pe drumul cel bun. Masina mea de spalat insa lucreaza din greu.
Am citit si ce ati mai scris voi. Martutza mi-au placut mult mesajele tale. Victor e un dulce. poate ne mai intalnim si noi... De obicei in week-end venim in parcul politehnicii pe la 18-18.30. Voi pe unde va plimbati?