Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 10
BiancaM spune:
Si noi PREZENT!
Vazut si celelalte, niste scumpicei!!!
Mamica fericita de Amalia Elena(6 aprilie 2007)
roxanici spune:
mai da Mady unde e? a disparut suspect dupa ce i=a facut analizele lu Razvi si nu a mai zis nimic. Sper ca e bine. Maaaadyyyyyyyyy!!!!
dar voi unde sunteti? ca parca nu e asa frumos afara sa zburdati din floare in floare.
azi i-am luat lu rares o cutie cu masinute de alea de la Viking toys....ce le mai invarte si se mai joaca cu ele....zici ca n-a mai vazut pana acu masinele
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Kitty spune:
Am musafiri care stau la noi 3 zile, sunt prinsa pana peste urechi, totusi am bagat un ochi pe forum. Salut Roxi....adevarul e ca imi vine sa incep sa-mi adun jucariile si sa plec ca aici nu prea mai am cu cine sa ma joc
.. 24 de ore fara nici un mesaj?![]()
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
rein spune:
Noi suntem toti 3 cu mucii pana la brau si stranutam continuu. Ne-a luat pe toti raceala. Nu stiu de unde.
I-am luat si eu lui Petru tablita din aia Tomy si e tare incantat. Scriem si desenam toata ziua.Da' nu cred ca rezista mult ca o zgarie si se urca pe ea.
Maaadyy! chiar, ce-or fi facand?
nu va pup ca sa nu va contaminez si pe voi
madybulancea spune:
Buna seara....gata gata prezent!suntem bine,analizele au iesit bine,nimic la exudat,nimic la urina....in rest si-a revenit,mananca f bine,e nazdravan rau se catara peste tot,plange cand nu il las sa faca ceva dar dak vede k cu mine nu merge o lasa balta dupa cateva min de plans,a inceput sa muste si in special pe masa-mare k stie k il lasa si sa dea cu palma knd e nervos sau se bate pe el dar eu il cert si plange,e disperat dupa tasu,si a inceput sa poceasca cuvintele pe care eu il pun sa le repete e asa amuzant,a inceput cu nu nu,de ex :
" -razvi hai sa mergem sa ne schimbam de pampers ca pute baiatul.
-puuuuu caca!
-da, a facut baiatul caca hai sa ne schimbam.
-niu,niu,niu si o taie la fuga!!!"
deci cam asta despre el....imi pare rau k nu am intrat sa va dau de veste dar nu am mai avut calc acasa,iar la mama nu aveam timp sa scriu ca pe acolo am stat zilele astea k am avut treaba cu facultatea si razvi a stat pe acolo,si in seara asta tot acolo a ramas ca ii este rau lu tasu si vrea sa stea linistit!
am vazut pozele din albumul de 18 luni,toti copii sunt niste frumosi si s-au facut asa mari....eu astept sa fac si razi 18 luni si pun si eu pozeee!!!
va multumesc celor care m-ati chemat la apel!!!
va pup si va doresc o noapte buna si o duminica placuta!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
madybulancea spune:
aaa si pt craciun vroiam ceva cam asa http://www.crazytoys.ro/jucarii/Vehicule-diverse-145/Thomas-Friends-131/Tomy-94/4921/Thomas-Sit-and-Ride.html
vazusem ceva si pe quelle mai ieftina
sau o tabla magnetica mai buna cam asa http://www.crazytoys.ro/jucarii/Tablete-si-Studiouri-2037/Tomy-94/4391/Megasketcher-tabla-magnetica-de-desen.html
dar vad ca zice acolo de la 3 ani!!!
gata...pa
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
madybulancea spune:
Neatza....dar chiar nnu v-ati trezit????hai k va astept la o cafeluta..
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madybulancea Neatza....dar chiar nnu v-ati trezit????hai k va astept la o cafeluta.. Poze Razvanelu vechi poze razvanelu noi varsta nazdravanlui Razvan |
neatza, neatza, sar'na de cafeluta. Mai asteptam si pe Kitty iar lui Rein ii facem un ceai cu multa lamaie
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
FELIS spune:
cu prietenie!!
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Lumi_Nag spune:
Salut!
]La multi ani Alexa! Sa te bucuri de familia ta si copilasii tai sa iti aduca numai zambete!
Iata am implinit si noi azi 18 luni asa ca ne-am permis sa punem o poza in album.
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007