Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 14
roxanici spune:
ca sa nu imi iau avertisment intra pe google si cauta "ajutor pentru mamici de bb2" si ajungi direct la anunt. Am vazut ca nu mai e prin magazinele online adaptorul asta; ca sa il vezi intri pe litaf.com si vezi ca e undeva pe-acolo. de fapt uite chiar aici: http://www.litaf.com/web/inner.asp?cat=gallery&catId=3&info=11
am vazut ca au aparut pitici multi de 18 luni; ma bucur ca ati raspuns initiativei
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
martutza spune:

LA MULTI ANI FERICITI ALEXA.
SA FII SANATOASA,NOROCOASA SI VOIOASA ALATURI DE COPIII TAI SI SA FII MEREU IUBITA DE SOT.
Victor are tus ecu expectoratie,doape de ceara in urechi p ecare trebuie sa le "ud" cu apa oxigenata ca sa le elimine,ii iese maseau 4, are iar parturi fff urat mirositoare si kk moale iar eu pic de oboseala,stres si gripa numai in gand c ain realitate nu am voie nici sa mor.
Facut analize la gat si fund si astept rezultatele...
Sanatate la toti bolnaviorii.
Ela zi-mi cu ce dai de "inamic" ca ne-am trezit si noi cu o surpriza pe peretele cu geamul si nu vreau sa dea copilu in alergii si alte alea.Cat despre chestia cu vitrineleee...fimiu le sterge pe toate,urca pe toate marginile ferestrelor de la magazine,si alet d'astea...
Frumosii manjii la 18 luni.L-as pune si pe-al meu dar nu ma descurc..adica nu am parola de pe yahoo ca s aconfirme contul pe webshots...naspa chestie....daca ma puteti ajuta sunt dispusa sa accept ajutor.
Carmenfr sunteti tare frumoase amandoua 
Anne mi-e dor de voi.
Amma ce mai faci??
Mihael@ ai fetita mare de acum 
Tzuna chiar voiam sa te sun sa ne intalnim dar fimiu a "binevoit" sa doarma ieri de la 14-18 de intrasera toti in panica, mai putin eu ca dormeam cu el
.Ne era asa de bineeee...Poate weekendul viitor ne vedem dar as prefera in Botanica sau in parc la Pacii...in Poli mi se pare ca sunt multi caini ...sau erau ...pe vremea meaaa...
..si nu stiu sa fie vreun loc de joaca amenajat pt pici.
O dupa amiaza placuta.
Fug sa pun dulceata de gutui in borcane ca am 2 zile de concediu "de odihna"
si fac dulceturi si muraturi.....ca deh io am vrut sa raman maritata.......
hai pupe si sa auzim de bine.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Mihael@ spune:
La multi ani cu fericire si sanatate, Alexa!
Kitty, cu intarcatul am scapat relativ usor, stefania mai sugea de 3-4 ori in 24 de ore , ziua o singura data, la somnic. asa ca am inceput de noaptea, i-am zis ca sisi nu-i, s-a terminat, ea a plans 2 ore in prima noapte, apoi treptat tot mai putin in noptile urmatoare...ca sa nu mai planga am mai culcat-o in carut, am mai leganat-o si a trecut criza...ziua dormea in carut prin oras, ca sa evitam momentul "sisi"...cum bine mi-a zis Arissa
, primul pas este sa fii foarte hotarata, ca sa rezisti plansetelor.
la bunici n-am trimis-o pentru intarcat, am trimis-o ca sa pot face curatenie dupa zugraveala...nici nu mi se pare o idee buna intarcatul asta la distanta, ca sufera dublu...dupa ce ca nu primeste sisi, nici mami nu e langa ei. stefi atata ma mai mangaia, ma pupa pe picioare
, pe burta, simtea nevoia de apropierea mea
oricum, nu te grabi sa intarci daca ei ii merge bine si tu te simti in stare sa continui...eu am simtit ca mi-a ajuns, nu mai aveam rabdare sa o tin la san, ma treceau naduselile.
magda, succes! e foarte bine daca vrei sa alaptezi mai mult
florin-a, deci si voi in curatenie...despre analizele tale nu stiu ce sa zic, dar poate ar prinde bine sa eviti un timp alimentele astea, nesanatoase...sanatate multa!
marta, cand am intrat chiar ma gandeam la tine, ca n-ai mai scris demult si uite, hop, mesaj! Sanatate multa lui Victor, sa scape repede si tie multa energie sa duci la bun sfarsit treburile!
eu am pierdut sirul cu poza de 18 luni...o fi un nou album, ia sa cercetez![]()
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
elyanne spune:
Nu's zgarcita... n-am mai avut timp 
Picii sunt pe antibiotic, evident bine... Io am avut gatu in pioneze 2 zile... azi e mai bine cu tantum verde... Acu' 2 seri nu mai puteam vorbi spre bucuria soatei
care, si el este virusat ![]()
Darnici copiii nostri... Cam asta e pe scurt... 
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!!
Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Mihael@ spune:
faceti o pomana si cu mine si dati-mi userul si parola de webshots, ca le-am uitat![]()
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)
Poze
Varsta Stefaniei
roxanici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mihael@ faceti o pomana si cu mine si dati-mi userul si parola de webshots, ca le-am uitat Mihaela si www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)Poze Varsta Stefaniei |
userul e mami_2007 parola e aia cu cifre.... la la la la la la, o mai stii?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
radcarmen spune:
La multi ani fericiti Alexa!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani