Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 15
elpower spune:
Martutza, deocamdata am dat doar cu www.gm2000.ro/product_info.php?products_id=448" target="_blank">asta, dar exista si altii acolo. Am mai luat si un praf care se foloseste, de regula, in domeniul veterinar, dar fiind netoxic, m-am gandit ca merge si la mine. E vorba de Virkon S, care momentan nu s-ar mai importa, existand ca alternativa Ecocid S. Uite gasesti aici www.otimarvet.bizoo.ro/vanzare/15386/Dezinfectant-Virkon-S" target="_blank">Virkon S si aici www.otimarvet.bizoo.ro/vanzare/32504/Dezinfectant-Ecocid-S" target="_blank">Ecocid S. Urmeaza sa dau si cu Virkon S. Iti zic rezultatul.
. Important e sa nu stergi cu carpa, buret inainte de a omora mucegaiul, altfel patesti ca mine si il imprastii in toata casa
.
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Mihael@ spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roxanici
userul e mami_2007 parola e aia cu cifre.... la la la la la la, o mai stii? roxana & Rares Teodor (23 martie 2007) |
nu, nu mai stiu nimic

Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)Poze
Varsta Stefaniei
Mihaelaaa spune:
In primul rand...
La multi ani ,Paxela!

Nu stiu daca ati observat dar io apar pe aici numai la zilele onomastice.
Degeaba am tot promis ca-mi fac timp sa scriu mai des cate ceva de noi,ca m-am facut singura mincinoasa.
Nu reusesc si pace...ori n-am timp,ori nu-s acasa,ori am treburi prin casa,ori ,ori,ori...
Da acum daca tot am timp vro cateva ore,sa va zic cate ceva de noi.
Azi a fost David la gradi,si cand a venit am avut ceva de facut in oras si nu l-am pus la Nani.Ma gandeam ca adoarme in carut ca de obicei vine frant de-acolo...Nici vorba...Am ajuns la 17 acasa si el inca n-a dormit.L-am scoc in gradina si s-a jucat asa frumos singurel pana l-a luat foamea...In fine vreau sa zic ca desi n-a dormit azi deloc a fost f cuminte.Si io pot fi sigura ca nu se trezeste curand...asa ca pot sta la calc ca-n vremurile bune.
Asa...Am fost in Romania pt 2 sapt -vineri am venit-Ne-am hotarat asa,repede si ne-am facut bagajele si am plecat.(desi eu am mai fost o data in iulie cu David)
A fost super fain,David a fost f prietenos cu toata lumea,cumintel.numai ca n-a mancat bine si cu dorimitul iar fu mai greu.
Am avut o gramada de dadace,asa am putut si io sa ma relaxez.
De vorbit vorbese de toate,germana,romaneste,bebeleste.Da nu face inca propozitii.nici macar de-alea scurte!
Ne imita ceva de groaza...tre sa fim tot atenti ce zicem si ce facem.
sunt zile cand e o adevarata distractie sa stai cu el,si parca zilele astea sunt tot mai dese.
Am pus si poze cu el din concediu http://good-times.webshots.com/album/568151305LTxbMR
Aveam mai multe de zis...da am uitat
Mihaela
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
madybulancea spune:
neata...cafea va rog!!!!!!sau dau eu,o fac acum!!!
nu mi-a iesit ieri faza cu olita nu facea pe olita se ridica si in 2 min facea pe el,asa k ink nu e pregatit,asa am citit intr-o carte!!!
mai dar mi-e dor rau de iunita,karla32,ioana,loradin,laina,karra............haideti fetelor la apel si cele pe care nu le-am striogat asta pt ca am o maimuta pe mine!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:
Buna dimineata la toata lumea si pupaturi pt Mady, ca m-a asteptat cu cafeaua facuta!
Propun subiect "vaccinati copiii antigripal?" pt ca tocmai am vazut la o emisiune de dimineata sfaturile unui pediatru care recomanda vaccinarea tuturor persoanelor peste 6 luni. si desi nu m-am vaccinat niciodata si nici pe Raul, acum parca m-a pus pe ganduri.
Ma bucur sa vad copilasii in albumul de 18 luni, sunt asa de frumosi, unul si unul, uitati-va la ei http://community.webshots.com/album/567557729zOHKyG?start=12, i-am pus pe cei de pe pagina 2, ma gandesc ca pe ceilalti i-ati vazut!! Ia laudati-va si cele care nu ati pus poze cu ai vostri, care n-aveti timp trimiteti poza la mine ca o pun eu.
Magdalena, eu nu i-am mai dat afara, adica i-am dat in strand acum o saptamana, dar nu era nimeni in preajma si stateam pe un fel de hamac de lemn, era soare si i-am dat sa o adorm. Oricum se cruceste lumea cand aude ca-i mai dau. La mine problema e ca vrea de multe ori pe zi, cand e maraita vine si din 15 in 15 minute sa-i dau. Adica nu m-ar deranja sa-i dau dimineata si seara, dar asa, sa traga toata ziua de mine e deranjant.![]()
Carmenfr, m-am uitat la pozele voastre si mi-a placut fetita, dar mi-a placut si mamica si ma si programez la coafor ca mi-ai facut pofta cu parul tau!
M-am delectat cu pozele tale, Ane, cu blondutul tau cu zambet frumos, dar si cu pozele de toamna superba de la Tusnad. 
L-am vazut si pe David in bratele strabunicului..
M-am pus pe vorba multa, dar acum trebuie sa inchei brusc...revin!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
roxanici spune:
mie nu mi-e dor nici de iunia nici de karla32 nici de laina nici de loradin... de nimeni...de ce sa tanjesc dupa persoane care nu au timp de noi....am fost rea, nu?!
vaccin antigripal io zic nu.... din printzip....pt ca nu am facut in viata mea gripa de-aia cu dureri musculare si mai stiu io ce....guturai da, cu nas curgator cu durere de gat. Pt rares chiar nu stiu ce sa zic...nu stiam ca pot fi vaccinati antigripal si ei. Oricum nu il vaccinez anul asta in niciun caz.
Am vazut si io poze. Miha cred ca s-a distrat de minune Davin pe-aici, asa se vede in poze. Ale lui Ane unde is? ia sa scotocesc sa vad niste culori frumooooaaaaaaase de toamna
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ane2200 spune:
Referitor la vaccinul antigripal - nu am facut niciodata si nici nu intentionez. Vorba lui Roxi, nu am avut niciodata complicatii de la raceala. Muci, tuse, febra uneori, dar atat. Am auzit acum vre-o saptamana la televizor ca gripa loveste din nou, si ca este o noua tulpina virala, drept pentru care se recomanda vaccinarea. Dar, vaccinul combate tulpina virala anterioara, asa ca la asta e acum, e aproape apa de ploaie. Din punctul meu de vedere, toata campania asta de veccinare este o campanie de promovare a produsului vandut de unii, in scopul cresterii vanzarilor. Eu zic pas. Iar pe Raul, prefer sa-l imunizez prin alimentatie si sa nu bag in el chimicale care nu sunt necesare.
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
rein spune:
Ref. vaccin, noi am hotarat sa nu-i facem anul asta. Avem ca argument principal faptul ca el nu merge deocamdata la gradi (daca ar merge i-as face). Noi nu mergem in comunitati prea numeroase ca sa-i aducem ceva si am invatat sa ne mai ferim.
Doamne fereste sa ne loveasca, am vazut si eu emisiunea si au spus ca deja s-au inregistrat decese.
Bunicii se vaccineaza in fiecare an si fac numai forme usoare.
diana_jors spune:
Hello,
scriu si eu repede pana nu ma include Roxanici la persoane non grata ![]()
Noi suntem destul de bine, suntem pe terminate cu mucii si tusea... Alex e la gradi, dar m-a informat tanti de acolo ca "la toti le curge nasul" deci .... sper sa nu il intoarca.
Am pus si eu poza in albumul de 18 luni, desi inca n-are atata
dar sunt destul de recente
. Am mai pus si un album nou in linkul de la semnatura...
De vorbit - a ajuns la vreo 30 de cuvinte, dar foarte stalcite. Cand se impiedica spune "apo" adica "hopa", se joaca "cuuu"-"bau"... parurica e "tita", pisica e tot "fafa", bufnita face "bu hu hu", tigrul, pantera si orice alta felina mare din enciclopedie e tot "fafa"
, cainii, vulpile, si orice mai are forma de caine e "ham". Apa e "ana", dar ceapa e "apa", papa e "mama", dar tata e "tata"... trenul/metroul/tramvaiul e "tutu". Albina face "zzz" (macar asta face bine!), soricelul face "tz", iar cand doarme tati sau vreun bebe facem liniste si "shshshsh" cu degetul pe gura.
Fug, revin.
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
Lumi_Nag spune:
Da Roxana, am implinit 19 luni, dar mintea mea era in alta parte
.
Am avut un weekend de vis ca am facut o indigestie cool si am mai dormit si la mama ca sa-i fac baia mai mai.
Nu stiu ce am avut cred ca mi s-a intors de la placinta ei cu mere...deci e vina ei
.
Mihael@ felicitari pentru intarcat dar si perioada in care ai alaptat.Bravo!
Kitty tu incepi sa ma inervezi ...Cate zile superbe maaaahhh? Mai lasa si la altii
BTW eu l-am intarcat pe George acasa.Ce-i drept era muuult mai mic 
Florin-a si mie mi-a iesit cu 4 ani in urma la un eco pt altceva, ficat "cam gras".Dar nu am mai investigat nimic...Sper sa nu fie nimic grav la tine.
Revin!
Luminita, mami de ingerasul mult iubit
George Catalin
Povestea minunii noastre in imagini,
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3e42c4b9e14d94094845f0" target="_blank">19.03.2007