Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)
Raspunsuri - Pagina 13
magdalena76 spune:
Mihaela... cum ti-a „iesit” intarcatul? Eu mi-am propus sa-l alaptez pe Vladut pana la 2 ani....dar nu strica sa fiu pregatita, mai cu seama ca si eu sunt sigura ca o sa fie greu si nici nu vreau plec de-acasa. In afara de Kitty mai alapteaza careva?
Kitty si la mine se mai uita unele urat, din cauza ca Vladut si afara vrea „tzitzica”
si eu ma conformez.![]()
magdalena76 spune:
Eu nu m-am gandit la cadouri de sarbatori, dar citind ce s-a scris pe-aici m-am hotarat sa-i iau si eu lui Valdut tablita Tommy. Noi avem ceva asemanator din cora dar este foarte mica si simpla, dar Vlad este incantat de ea.
eu cu siguranta o sa iau un costum de Mos craciun ca sunt curioasa sa vad ce fata o sa faca Vladut cand o sa dea ochii cu mosul.![]()

magdalena76 spune:
Rein si noi avem probleme cu imbracamintea. Eu am tot crezut ca este Vladut mai mare decat alti copii, ca noua acum ne este fixa/ mica imbracamintea pentru copii de 2 ani si oferta pentru copii intre 2-4 ani este destul de saracacioasa. I-am luat sapt trecuta de la Cora niste pantaloni de trening masura 28. In magazin pareau mari dar dupa ce i-am spalat, au intrat la apa si acum ii sunt un pic mici si masura mai mare nu am gasit. Inca mai caut, ca doar nu o sa-l scot afara cu pantalonii scurti... Iar cu pantofii si noi purtam tot masura 25 si i-am luat de curand ghetute masura 26 cu care sper sa „rezistam” pana la iarna. Acum tot caut ghetute sau bocanci masura 26 si care sa nu fie foarte scumpe si inca nu am gasit nimic.
magdalena76 spune:
Am gasit si eu ceva pe net, poate stiati ca se mareste indemnizatia pt mame la 85%. Asta daca promulga base legea.www.hotnews.ro/stiri-politic-4813015-1-ianuarie-2009-indemnizatia-pentru-mame-deveni-85-din-media-veniturilor-din-ultimul.htm" target="_blank">stire
magdalena76 spune:
Daca intra in vigoare legea asta cu marirea indemnizatiei pentru mamici ma apuc de lucru la bebe nr 2. care sper sa iasa mai cuminte decat Vladut ca altfel o sa fie vai de capul meu.... si uite-asa o sa mi se indeplineasca dorinta de a sta acasa cu puii mei 2 ani de zile, ca inca ma simt vinovata fata de Vladut ca m-am intors la servici cand el avea doar 8 luni.
roxanici spune:
Rein uite ca stiu, da nu neaparat in brasov. http://reclama mascata.ro/forum/func,view/id,51508/catid,34/ici[url] vezi chiar un anunt ca e de vanzare la mana a doua iar pe siteu-l ala il cumperi din magazin....
hihihi, e reclama mascata ca e la concurenta...deci nu poti sa vezi linkul.....ia sa vad daca ai messenger...daca nu ai sa ma adaugi pe mine ... is roxanici si acolo si iti dau detalii
La Multi Ani mamica Alexa
sa traiti si sa-nfloriti!!!
Eliano da zgarca te-ai mai facut cu vorbele. Sper ca piticii sunt mai bine.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
magdalena76 spune:
Elpower stai linistita ca nu esti singura.
Nici eu nu i-am facut poza lui Vladut la 18 luni, dar promit ca o sa-i fac.... ca doar nu o sa lipsim de la panoul de onoare.![]()
ane2200 spune:
Alexa
Multa sanatate si fericire alaturi de minunile tale!
Si, special pentru tine
Am pus si eu cateva poze aici. Pentru cele care vor sa admire o toamna minunata
Si, cu ajutorul lui Kitty, am pus o poza si in albumul de onoare
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
rein spune:
Roxi, pune adresa cu spatii si o sa ti-o ia. N-am mess. Sau pune cuvintele si eu le asez in link. Merci mult.