Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (96)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Ne-au mai trecut si noua mucii, ieri a fost apogeul, azi mai subtire, maine sper sa nu mai fie deloc. Cred ca am stat in curent toti, am manie cu aerisitul, nu stiu.
Azi am fost in multe magazine sa ii luam incaltari lui Petru de iarna. Epuizant! Dar ne-am scos cu o pereche, ei bine, numarul 24. Nu credeam ca poarta atat, dar cu soseta groasa asa a fost potrivit.
Si cand am ajuns acasa a inceput sa le bage surubelnita in capse spunand 'epala'. Adica el credea ca au suruburi si le repara. Mai nou si daca rupe o foaie de hartie o 'epala' cu surubelnita.
I-am luat NAN junior cu miere, un lapte pe care nu l-am mai vazut pana acum la Nestle si vad ca ii place tare mult. In ultima vreme nu prea mai termina bibele.
In rest cu mancarea sunt incantata de cum ii merge, e o perioada buna ca mananca cu pofta si se si pune. Sper sa nu mai avem probleme ca alteori simteam ca innebunesc. Nu voia nimic si nici cu infometarea nu mergea.

Mi se pare mie sau astia nu mai fabrica imbracaminte pt 2 ani? nu mai gasesc la bblusi pentru ca sunt marimi f. mici, pana la 12 luni iar la copii sunt musai de la 3 ani in sus.

Si o intrebare: ati vazut cumva in vreun magazin o agatatoare/ suport/ scaun care se ataseaza in spatele unui carut obisnuit ca sa incapa si al 2-lea copil? Eu stiu ca exista dar nu gasesc in magazine. Adica cel mic sa stea in fata la 180grade si cel mare pe suport atasat in spate. Roxi, poate pe la Brasov... ca vin dupa el.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Carmen, sunteti tare frumosi... cu linguri cu tot.

Diana, ce mai faceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuulti ani, Alexa!

Sa fii sanatoasa, fericita si iubita

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neatza..................mmm ce bine miroase a cafea,e gata va invit si pe voi!!!!
de azi incepem procedura olita...a mai facut cunostinta cu ea dar azi sta fara pamprs si cu olita cam mai la indemana!!!!

LA MULTI ANI ALEXA SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA TE BUCURI DE CELE 2 MINUNI ALE TALE!!!

VA PUP!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani Alexa! Cu fiecare an, viata ta sa devina mai bogata in bucurii, iar tu sa ramai la fel de energica si plina de viata!

Dupa ce ma trezesc vin si la cafea

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Buna dimineata!
Multi ani traiasca, multi ani traiasca!
La multi ani!
Si eu la o cafea tare si aromata, din care lipseste laptele. Ca am uitat sa cumpar .
M-am invrednicit, in sfarsit, sa mut patul nostru in camera mica. Ieri am "petrecut" toata ziua spaland podele, mobile, pufaind peretii, mutand dintr-o camera in alta. Ce daca mai sunt cateva luni pana ne mutam, dar ne invadase mucegaiul si am luat ceva produse profesionale de curatat si dezinfectat si am zis sa incerc sa il omor. Inca nu a ajuns una dintre ele, dar macar am eliberat peretele cel mai afectat si acum pot oricand killari inamicul .
Despre Theuca ... ce sa va spun. E o "dulceata". Joi si vineri au fost doua zile in care ne-am plimbarit, eu cu mama, cu copila prin centrul orasului. Am zis sa mai schimbe peisajul, sa-is mai ia ma-sa ceva toale ca a ramas despuiata detot.. si alte d-astea. Asa ca s-a gandit ea bine si a inceput sa faca niste crizute-crizoase prin fata vitrinelor, pe la fantanile arteziene, adica prin locuri unde i se spunea ca n-are voie. Iar la un magazin de unde i-am luat un costumas, n-am scapat de ea pana nu i-a luat mamaie un "ham", care, in final, a fost urs,ca era mai dragut. Daca eram doar eu cu ea, n-as fi cedat la asa santaj, dar intelege-te cu mamaie . Asta m-a socat pentru ca nu imi mai facuse asa ceva pana atunci. Bine ca pe drumul de la noi pana in parc nici nu sunt vitrine sau lucruri pe care trebuie, musai, sa puna mana. Ce ma multumeste, totusi, este ca inca mai are ceva rabdare sa stea in carut.
Va pupacesc si va doresc o zi cat mai buna-buna!

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Mama nebuna! Voiam sa pun si eu o poza la 18 luni si am constatat ca n-am facut. Deindata ce ma invrednicesc sa fac, promit sa pun si eu una la panoul de onoare .

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani Paxela, multa sanatate si liniste alaturi de cei dragi

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

LA MULTI ANI ALEXA !!!

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata!
Vin si eu la cafea!

La multi ani ! Alexa si cele doua comori ale tale sa-ti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput