Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

kid2003: am fost luni la cab si in dim asta m-a chemat la spital. Vreau sa spun ca Ioana se holba la burta mea cu oaresce teama si cand a mai auzit de colul deschis, chiar s-a schimbat la fata Nu-mi place la spital, m-a consultat la ginecologie si se intretinea cu o gramada de asistente/
drite care mi-au comentat/admirat tatuajul, mai aveam pe mine si o bluza cu un mare iepure de la Playboy plus ca era 9 fara 20 min si avea papucii murdari de sange(parca mi-a pierit zambetul de pe fata). In sus era impecabil, dar eu sunt obisnuita cu el la cabinet, mai o gluma, mai o ironie, m-au trecut fiorii cand m-am gandit c-as putea sa-i murdaresc eu incaltarile Prefer sa dau bani la cabinet, sper sa nu ma mai cheme la spital

Draga mea , tu faci fete superbe ar fi cazul sa demonstrezi ca te pricepi si la baieti frumosi si snatosi! Si stii ca se poate si a treia ceza! Ar fi superb sa faci si un baietel si eventual Muuh o fetita! Daca va vad la odisee cu bebe 3, sigur imi scot steriletul si "fur" de la sot pe bebe 2!
maryb" tu crezi ca mai ai timp de calcat dupe? Eu am lucrusoarele impecabile nu datorita mie, ci D-nei Elena, care , in ultimul timp, doar asta face (ba le si pupa, nu are nepoti) Cand va auzeam pe voi ca tigheliti scutece rezolvat pb la carrefour, am luat zece si mi-a mai luat o cumnata inca 5, cred ca ajung deocamdata.
toate, vreau sa nominalizez, dar nu vreau sa scap pe cineva

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Felicic m-ai facut sa rad...aceeasi oroare de papucii lui patati de sange o am si eu...a fost prima imagine cu el (acum 4 ani cand n-avea cabinet si ma duceam la spital) si in continuare, de fiecare data la spital, are papucii patati de sange...Eu cred ca o face special sa ne fie noua frica...cred ca mananca hot dog dimineata si scapa intr-adins ketchup pe papuci Nu acum bebe 3, peste ceva ani, sa mai creasca fetele sa ma concentrez la baiat (si sa ii creasca si sotului niste gigei cu cromozomul Y, sa inventeze astia ceva de stimulare )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Maryb esti o draguta, saru' mana ptr complimente si ptr mine a fost o mare surpriza, deja imi faceam planuri cum sa scap mai repede de kg in plus, de burtica..dar se pare ca nu a mai a fost nevoie..la o saptamana jumatate deja pierdusem 13.5 kg iar acum la 2 saptamani si 3 zileute mi-am revenit total..cred ca noptile de veghe si alaptatul si-au spus cuvantul in cazul meu...

In legatura cu calcatul...hmmm...niciodata nu mi-a placut acest "sport" si spre "norocul" meu am un sot cu o meserie unde poarta numai costum si camashiiiiiiiiii..ajungeee !!!...hainutele ei le-am calcat o singura data, la inceput..acum... nu prea mai e timp..nu stiu ce sa fac mai intai cand reusesc s-o adorm...sunt o mama denaturata...

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Bine ai venit pe lume David de Sanziana! Sa fii sanatos si papacios!

La multi ani si tie pui de MommyMagda, sa fii sanatoasa Miruna Anisia si sa ii fericesti pe parintii tai si pe Vlad de Felicic!

Multumesc tuturor fetelor pentru urari!

Andrea_and, Laureta, Miruna, unde suuuuuuuuunteti?

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

varsta Luca

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Hello fetelor again,

As avea si eu o intrebare pt.mamici.
A facut vreuna dintre voi inductie???
Multzu anticipat pt raspuns.
PUP

Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 2 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Pupam si noi un bb Edwin dulce si pe mamica lui Denisa!

Bebe David de Sanziana sa fii sanatos si sa ai parte de tot binele din lume, iar mamicii tale, refacere rapida!
300 ar fi frumos sa va sarbatoriti impreuna ziua de nastere. Dar, acum, cum va vrea DD! Oricum, nastere usoara! (ca de ppregatit vad ca te tot pregatesti )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nikolici, mie mi s-a rupt apa si am avut travaliu ineficient, au bagat hormoni si calciu in mine, deci tot travaliu indus cred ca se poate numi

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Monyca cred ca ai si un metabolism beton! Felicitari pentru revenirea completa. Si eu am facut nopti albe si alaptez exclusiv, dar 7 kile tot acolo-s!!! Asta e, ma tin in continuare de regim

Chiar asa, Eva, unde este Laureta? Nu a mai scris demult...e prinsa probabil cu fetele...

Dyanira ce mai faaaci???

Nikolici te bate vreun gand de inductie? Eu nu am facut dar din ce am auzit e mai greu decat daca se declanseaza natural...pentru ca iti baga oxitocina si te forteaza sa incepi contractiile, sunt mai dureroase si colul se dilata mai greu. Lasa ca vine ea Karinutza si fara inductie...Doar daca iti pleaca doctorul si tii mortis sa nasti cu el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Doamne fereste ....NU VREAU INDUCTIE!!!
De ieri de and mi a zis doctora ca daca nu nasc pana pe 20 oct. trecem la inductie, traiesc un cosmar.
Ma interesez si eu cum a fost din experientzele altora.
Multzu pt raspuns fetelor.

Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 2 zile

noi doua
camera Karinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

MommyMagda
Ar fi frumos intr-adevar, insa ziua mea e in nov pe 9, asa ca faceam si eu haz de necaz

Well, daca anda nu vrea acum, ar putea a#351;tepta macar pana punem baia si bucataria la punct. Deja nu ma mai stresez cu nimic, sunt super chill si cum o fi va fi cel mai bine.
Nikolici nu cred ca vei avea nevoie de inducere. Khristin a nascut asa de doua ori.

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput