Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

300 ! (poate te inscrii in clubul mamicilor cu pui nascuti pe data de 8, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MommyMagda

300 ! (poate te inscrii in clubul mamicilor cu pui nascuti pe data de 8, ce zici?

MommyMagda mami de Miruna Anisia (08.09.2008)

ar fi frumos dar nu sunt semne. Sa nu fie 8 noiembrie! mult asa n-ar mai fi... s-o intreb pe Anda. Daca asteapta pana pe 9, o sa avem aceeasi zi de nastere hehehe

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Felicitari Sanziana !!!!! Sa iti traiasca bebe David !!! Sa fie sanatos si frumos si papacios !!!!

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

angelyna82:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Bebe David bine ai venit pe lume!!! Sa ai parte numai de bucurii si sanatate
Sanziana - refacere rapida si numai de bucurii sa aveti parte

MommyMagda - multi pt tine. Tare mult ma bucur ca ai revenit la noi

Sabinel - bb meu a luat 750 g. L-am cantarit aseara. Asa ca printesa ta sta foarte bine cu 900.

Pupam toate mamicile si gravidutele.

de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

eu am fost dimineata la dr, colul nu s-a inchis si de aseara nu mai am presiunea aia jos,. Azi mi s-a dezlegat si misterul absentei durerilor: bebe are capshorul mobil, nu mai este angajat, luni la eco era
Deci io nu mai nasc ca nu am nici linea nigra. Acum vb serios, daca nu se declanseaza nasterea zilele astea si nici saptamana viitoare, ma cer singura la cezariana, fara nici o discutie.

in alta ordine de idei

Felicitari Sanziana, sa-ti traiasaca si al doilea flacau, sa fiti fericiti si sanatosi!

monica: mult de tot, vazut foto cu Andrei!
mommymagda: sa-mi traiasca frumoasa nora! ce faceti voi?
eva: la cat mai multe lunishoare, sa cresteti mari!

incerc sa gasesc un veterinar in zona, Fox schioapata cu labuta dreapta, nu ma lasa sa ma uit, fuge si se ascunde. Ori are o arista in laba, ori si-a scrantit-o aseara, l-a scos Ciup destul de tarziu in noapte, a alergat si cred ca "a calcat stramb". Sotul intarzie si eu nu ma incumet sa ies cu el, sa caut cabinet, iar unde stiu eu cabinet este departe de aici

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Sanziana Felicitari mamico, sa traiasca David, sa fie papacios, cuminte, fericit si sa va aduca numai bucurii

Monica Bebe Andrei este si el un bobocel de sept-oct, foarte bine ca ai pus poze cu el. Era un frumos, asa va fi si fratiorul sau surioara lui. Sa dea Dumnezeu sa vina cat mai repede.

Noi am fost azi la dr (felicic, cand ai fost dimineata? ai fost la spital?), noi am fost la cabinet si ne-am intalnit cu Anis , am recunoscut-o imediat din poze dupa parul lung si frumos, si are niste ochi, moooaaama, superbi! ma bucur ca ne-am intalnit.
noi suntem bine, avem drept la activitati sportive si artistice de acum, totul e refacut! A fost tare, tare ciudat sa imi faca ecografie si sa vad acolo pe ecran un uter gol, ca o gaura neagra...cand de obicei acolo era un omulet care se misca si se stramba in fel si chip... Iar am inceput sa ma gandesc la bebe 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

preety, nu stiu ce sa zic, eu totusi nu vreau cezariana decat daca nu se poate natural. oricum imi este frica si de una si de alta ....dar am tot auzit ca te refaci greu dupa cezariana si asta inseamna ca si al doilea bebe tot cu cezariana il voi naste....o sa vad eu...

moni, am notat numarul, eu tot asteptam PM de la tine.

eu am bagat seria a doua la masina. mai fetelor, de vreo cateva zile iar dorm ca o valiza in gara...nici nu stiu cand trece ziua si uite asa ma apropii cu pasi repezi de marea intalnire...nici nu-mi vine sa cred...

maryb 36+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 24 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Sanziana FELICITARI !!!! refacere rapida, multa sanatate si te asteptam cu pozici !

Maryb draga mea dormi cat poti de mult, tin minte ca si eu dormeam la greu in ultima perioada...cred ca organismul isi face provizii ptr ce va veni ce n-as da sa mai dorm si eu asa ca "valiza in gara" dar lasa ca trec toate si ne intram noi iar in ritm..

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

Monyca.C, asa am zis si eu, sa dorm acum daca tot pot si mi-e somn tot timpul ca dupaaaaa....nu mai pup eu asa program...sau mai stii ce bebe cuminte o sa am eu ???

ti-am admirat printesa, este o dulcica, iar tuuuu....tuuuuu....arati betoooon la o saptamana jumate dupa nastere, parca zici ca nici n-ai fost graviduta...

maryb 36+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 24 de zile

Mergi la inceput