Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigitte spune:

Khristine

felicitari ptr bebe Chris Anthony....sa fiti fericiti si sa te bucuri impreuna cu a ta familie de copii sanatosi si puternici...si sa dea Cel de sus sa revenim cat mai curand la forma sau in forma initiala

de Anna-Mayah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MommyMagda spune:

Mami de Alexa: si multumim mult de urari! (ce surpriza placuta ne-ai facut)
Eva: multuim de aprecieri si La multe luni sanatoase si fericite lui Luca Noah!
Felicic: te pupic! Ce flacau zdravan ne pregatesti la balonas? (arati super bine! BTW numai burta e de tine. Si fericirea care ti se citeste pe fata, bineanteles!)

toate mamicile, boboceii, bobocelele si inca burticile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

MommyMagda cum mai sunteti? Cum e cu bebe de o luna?

40+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

mesaj de la Sanziana27:David s-a nascut cu 3 kg si 50 cm, prin cezariana si cu Apgar 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Multumnesc tuturor fetelor petru reprimirea calduroasa !!!

Eva
multe lunite si ani inainte, micutului Luca !!! sa fie sanatos si sa va bucure pe zi ce trece !!! ffff cadoul tau ptr el !!

Monica fara cuvinte..te imbratisez cu mult mult drag, esti un exemplu si o luptatoare !!!

Nerantula si noi trecem prin asta aproape in fiecare seara, ii dau sa manance, e ff linistita si fericita, merg in varful picioarelor pana la patutul ei, o pun in patut si cand ia contactul cu el..plange de zici c-o pici cu ceara. Nu ma lasa inima s-o las sa planga, eventual astept putin, dc nu se linisteste o iau in brate 5 min, dc nici asa nu merge (si de obicei nu) o iau in pat cu noi unde adoarme dusa cateva ore. Au nevoie de iubirea noastra, de caldura acum mai mult ca oricand si cred ca simt atunci cand sunt la oarece distanta de noi. Un truc pe care eu l-am citit pe net (poate si voi), eu l-am incercat de cateva ori si a dat rezultate..cand vedeti ca sunt agitati si nu este chip sa-i adormiti, incercati sa-i infasati, nu f strans, cu manutele inauntru. Se simt protejati si se simt ca in burtica la mami..

va pupic !!!

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Fetelor dragute, nu stiu cine se ocupa cu listuta..o mica gresala cu data nasterii Evei, AM NASCUT PE 22 SEPTEMBRIE !!! nu 20

pupici !!!

de EVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

mesaj de la Sanziana27:David s-a nascut cu 3 kg si 50 cm, prin cezariana si cu Apgar 9

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

David bine ai venit pe lume, sa fii sanatos si pt mami refacere rapida

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mai e putin

Mergi la inceput

saluations, un pic cam devreme ce-i drept pentru ce scriu acum, dar am dat peste un link care mi s-a parut util legat de intoacerea la serviciu.

ht t p://w w w.m a m i.r o/nastere/forum/probleme-juridice/intoarcere-la-serviciinainte-de-2-ani~f4.44.3645/

Pupici
Ramona

40+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Muuh

Miruna, mama lui Alexei (13.07.2006) si a lui Dimitri (02.09.2008)

Sa fie intr-un ceas bun, s-o fericesti pe mami! Sanzi, multi pupici, abia astept poze cu comoara ta cea mica.

40+ Anda Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sanziana, sa va bucurati de el si el de voi si sa fie intr-un ceas bun, cu multa sanatate

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput