Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 8
nikolici spune:
300
HAI SA NASTI SA FAC SI EU GALERIE CUIVA!!!
Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 2 zile
noi doua
camera Karinutza
kid2003 spune:
pai si atunci eu fac galerie pentru amandoua. Hai Nikolici
Hai 300
Ia mai bagati voi niste relaxare si somnic si nu va mai gandit atat...ca n-o sa mai aveti timp de nimic cand vine bebe (se vede ca e soacra-mea la mine...eu stau pe Net, ea e cu una in brate si cu una face puzzle, sa tot traiesti asa...si mai e si in alta camera unde nu o vad, nu o aud )
nikolici spune:
Eeeeee...multzu KID pt incurajare....eu nu ma supar sa nasc cat mai curand, caci altfel de nervi mananc toata casa!!!
Te pup!
Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 2 zile
noi doua
camera Karinutza
300 spune:
Bai gagics io va multumesc mult pentru galerie da maine tre sa fiu acasa personal ca vin unii de la romtelecom si eu sunt titularul abonamentului!
Jur ca n-am vrut sa fiu stresata, chiar vb serios ca sunt chill, de altfel acum ascult cu sormea pictorita un radio de la ibiza - ea cauta niste documentatii depre elemente de arhitectura greaca iar eu stau in pat.
Imi place starea asta de lucruri si n-as schimba-o pe contractii si strans din dinti...
40+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
sabinel spune:
scuzati-mi detaliile porcoase, dar am o diaree crunta si se pare c-am dat-o mai departe mandrei. am voie sa iau smecta?
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
kid2003 spune:
ia linistita ca e doar ceva praf de argila, nu e nimic toxic...
dar bebe nu cred ca are diaree, toti bebeii fac des si moale, fii cu ochii pe ea.
tzitziri spune:
Sabinel, tu esti cu diareea si eu cu constipatia
Stie cineva daca se poate lua Herbolax in sarcina?Deja vad ca supozitoarele cu glicerina pentru bebei (cum luam cand eram graviduta) nu isi mai fac nici un efect
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
anis spune:
AM revenit si eu de pe drumuri....am fost la dr...nu nasc inca ,sa strang din picioare pana luni cand merg sa imi scoata cerclajul,din experienta celorlalte 2 cerclaje la doua zile dupa ce mi l-a scos am nascut..asa ca bebelina mea ar veni pe lume saptamana care vine..
Am vazut poze cu ingerasul Andrei..chiar ca ingeras!!
Si bine ai venit bebe DAVID!!!
*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
angelynna82 spune:
Eu sper ca mie sa nu imi faca inductie duminica, as vrea sa aleaga bblina cand sa vina ...
Ma bucur ca aud vesti bune de la fetele care au fost la control
Tzitziri sa imi trimiti cand ai timp detalii despre dr
39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin
sabinel spune:
tzitziri, fa ca minelapte si apa. fara sa-mi dau seama...ti-am vazut pozele, cati ani zici ca ai? am ramas socata, am crezut ca esti vreo minora cu bebe.
kid multam de raspuns
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii