Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 17
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/EvaF/EvaF.jpg)
EvaF spune:
Nastere usoara, RAMONA (300)!!!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
varsta Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
simodina spune:
Babytza la bb mic sunt cei 3s fiziologici: strabism, stranut si sughit. Toate sunt normale, stai linistita.
Pe mine m-a rupt Mara azi, cred ca e puseul de crestere de 6 luni - m-a supt la 10:30, 12:00, 15:00, 17:00 iar intre 13:00-15:00 am stat afara, ac altfel cred ca statea numai la tzatza. Ma duc sa o mai scot un pic afara.
felicic76 spune:
maryb: pai daca-i bona, sa-i dea si bibe, nu? tzitzi nu, ca o sa-i dea ma-sa!
Imi place mult de ea, deja parca-i in familie, ne gateste, il plimba si pe Fox , acum vine doar de menaj, cand venim de la maternitate, vine sa stea cu noi toata ziua! Si ma mai bantuie o problema: nush cum o sa faca delicata de mine sa-i spuna, dar vreau sa-si faca toate analizele! i le platesc eu, nici o problema, dar mi-e frica de hepatita, si altele. Si cred ca o sa-l fac " balaur" pe sot, ii spun ca asa a hotarat el!
Te pregatesti de sarbatori, ha? Iar de somn vb de we, cand nu reusesc sa dorm deloc dupa amiaza
Fetele care aveti/ati avut bone, voi cum ati procedat?
Off topic:Sora mea care are o fetita de 1 an a aflat ca cea mica are niste viermisori, posibil sa-i fi luat de la un "om mare". Pe cea mica o ingrijeste cumnata ei, care si locuieste cu ei, si mai vin si fratii cumnatului meu pe acolo, raman peste noapte ca au o casa gigant, ma rog sunt ca un clan. Si asta m-a inversunat mai tare cu analizele, se intampla in familie, ce pretentii sa ai de la un strain?37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
maryb spune:
feli, delicata treaba cum sa-i spui sa-si faca analizele, sper sa nu se supere sau sa simta aiurea.
legat de somn sa stii ca nici eu in week-end nu dorm dupa amiaza, ca profit si eu ca-l prind pe sot sa stea cu mine ca in cursul saptamanii...ne vedem la fata doar dimineata la plecare si seara tarziu...asta este...
maryb 36+ cu
bebelusul meu iubit sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe AMR 23 de zile
gargaritza85 spune:
doar ce ne-am intors si noi de la dr. unde ni s-au interpretat analizele la crocobaur si secretie ...toate au iesit bine...iar eu ma simt usurata. acum pot sa stau linistita si sa astept sa vina pitica cand o vrea ea
Feli tu chiar esti de coma cu munca ta, nu ai stare deloc Ramona
37+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
sabinel spune:
n-am crezut niciodata ca voi acumula atata oboseala in mai putin de-o luna. am reusit sa dorm azi cat a dormit si piticania si m-am trezit ametita rau, cu dureri crunte de oase de nu m-am putut da jos din pat. asa ca, fetele care inca n-ati nascut, profitati la maxim de somn acum.
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristineescu/cristineescu.jpg)
cristineescu spune:
Nikolici – cum vii pe victoriei spre universitate, faci stanga inainte de hotel novotel. Farmacia e imediat pe stanga si tot pe stanga gasesti si parcare.
Anca – desi si bebele meu doarme excelent pe burta, nu il las pentru ca exista pericolul de moarte subita. Eu il las pe bebe doar cat sa ragaie si pentru gimnastica.
Anis – ce surpriza! Felicitari! Sa fiti FERICITI in noua formula! Refacere usoara.
Cum intru pe contul comun de yahoo sa citesc cursul d-nei culcer? Ca inca ne straduim din greu cu alaptatul. Cred ca am batut toate recordurile de stat la san.
La fel si pentru poze. Cum intru sa le vad?
300 - NASTERE USOARA!
Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN
Monyca.C spune:
Seara buna si de la mine !!!
Felicitari 300 !!! te asteptam cat mai repede acasa cu pozici !!
Sabinel ai perfecta dreptate..si eu am reusit sa dorm astazi dupa amiaza (prima data de cand am nascut) o ora jumatate, am profitat ca a dormit si ea..toata noaptea ma chitait, s-a trezit o data cu sotul la 8 si de atunci pana la 12 nu am reusit s-o adorm.. m-am trezit suuupeeer ametita parca ma lovit un tanc..
Babyta si fetita mea sughite la greeeu, cam de fiecare data cand papa..o bat pe spate si tot sughite cand o pun jos....mai ales noaptea ma oboseste enorm..mai ales ca trebuie s-o iau iar in brate...si o iau iar de la capat..am auzit si eu ca ar fi buna lamaia..o picatura, doua..dar sincer pana acum nu am indraznit..oare nu-i face rau..
Eva un scump Luca, inca o data multe lunisoare inainte !!!
va pupic !!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nikolici/nikolici.jpg)
nikolici spune:
Seara buna fetele,
De abia am venit si noi de afara, am ieist fortzat din casa ca sa mai uitam de depresie si ne-am dus in cautare de anestezic.Nu se mai gaseste nene in farmacii...in fine am ajuns pe undeva pe 1 Mai si l-am luat de la HelpNet.
Si in drum spre casa am zis ca opresc la Academiei sa vad de trusa in sine...vaiiii nu va spun ce trafic a fost...si am preferat sa merg iniante catre casa, caci sigur nu aveam unde sa parchez.Asa ca am fost la piata la mine si am luat-o cu 110RON ...f mult stiu....dar nu mai suport sa ma duc prin farmacii sa caut...azi chiar am fost in milioane de farmacii sa caut anestezicul.
Am vorbit si eu cu Ramo (300) era in salon la ginecologie si inca astepta la 5pm sa fie transferata la maternitate si saraca avea contractii cand vorbea cu mine .
Asa ca fetelor bagati majo la greu
Pup
Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 1 zi
noi doua
camera Karinutza