Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 16
ralubv spune:
am uitat. ce sa faci? neuron lauz.
cum pot intra is eu pe mailul comun sa citesc despre alaptare? si cum fac sa vad pozele cu bebeii? ca de pus poze mai dureaza ca ma omoara tehnica asta si ii prind urechile.
multumesc de ajutor.
alexa si mami spune:
la mine nu se deschid cursurile de pe mailul comun, trimise de nadina:(
alexa simami
felicic76 spune:
am vb cu RAMO-300, este la spital, cu contractii la 5 min, dar nu este inca in sala de travaliu, ptr ca nu i s-a sters colul. Asteapta sa fie transferata in maternitate sa inceapa petrecerea.
Cred ca ar ajuta-o niste majorete
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
alexa si mami spune:
atunci sa inceapa petrecerea
RAMONA
feli, ai terminat treburile? sau esti tot la munca?
alexa simami
felicic76 spune:
mami de alexa: dap, la birou Daca stau acasa nasc, si asta tb sa se intample de duminica incolo, i-am zis si drului cand mi-a zis sa stau in pat zilele astea tu ce faci? te pregatesti?
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
alexa si mami spune:
la birou?!!! nu ai glumit tu mai demult cind spuneai ca pleci cu bagajul de acolo
eu ma pregatesc pt controlul de joia viitoare:)
azi am luat castravetii, miine ma apuc de ei.
vreau sa prind si eu petrecerea alexei de pe 23 si apoi cipri poa' sa vina cind vrea muschiu' lui.
alexa simami
felicic76 spune:
mami de alexa:stai calma c-o prinzi, eu pe 20 oct implinesc niste multi ani impreuna cu sosul si pe 7 nov 4 ani de casnicie. Tu-mi ziceai ca le sarb pe amandoua cu bebe in brate, nu? Sa vedem ce face dumnealui
ma duc sa-mi iau struguri si prajituri cu muuuuulta frisca, recoltez sotul de la birou si fug acasa la Fox, tb sa merg cu el la veterinar, sa vad ce naiba are la laba! Sigur vreo arista sau ghimpe!
Super sa pui muraturi, si pe mine ma relaxeaza, dar am interzis in bucatarie, le pun pe ascuns si spun ca le-a pus D-na Elena!
Oricum de-abia astept sa raman un pic acasa, cu bebe si cu ajutor, imi pun si casa la punct, boierie!
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
maryb spune:
oooo....deci 300 este aproape de marea intalnire, atunci putina galerie nu-i strica, asa ca......
hai 300
feli, inca mergi la birou ??? pai cum sa poti dormi ziua daca esti pe drumuri ? ....mai dar, doamna Elena vad ca face de toate, spala si calca hainute de bebe Vlad, pune si muraturi ....pe langa multe altele pe care probabil ca le face....cred ca o sa-i dea si bibe la bebe si tu tot la birou o sa fii nu te mai saturi de atata munca....
se pare ca si voi aveti de sarbatorit in urmatoarea perioada ca si noi...pe 29 sarbatorim 3 ani de casatorie, pe 2 nov este ziua mea...sa vedem cand vrea piticu sa vina
maryb 36+ cu
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 23 de zile
Nerantula spune:
Nastere usoara, RAMONA (300) si bebelina perfecta !!!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Felicitari proaspetelor mamici SANZIANA si ANIS !!!
Sa va traiasca sanatosi bebelusii si sa va reveniti curand in forma!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...