Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 15
kid2003 spune:
Codrutza incearca o saptamana sa ii dai exclusiv san si poate ai surpriza sa vezi ca ia in greutate foarte bine. Daca a venit lapticul si arece suge, mai mult ca sigur ia bine in greutate doar cu laptic de la san. Chit ca nu e cat ii trebuie la inceput, va suge mai des si va stimula productia.
Din experienta proprie iti spun ca formula completare te duce invariabil la intarcare prematura. Cu formula si san muls in completare nu am putut sa alaptez decat 4 luni data trecuta, din ce in ce laptele a fost mai putin si copilul nu stimula destul si tot asa...La Alex am avut permanent completare, macar o data pe zi si tare fraiera am fost...ca se putea si fara, dar tot asa, cu spaima ca nu creste destul...Uite la Simodina, nu a luat decat 400 de g in prima luna de la san si Culcer a felicitat-o, a zis ca un copil care creste cu 400 de g 100% alaptat natural e mai castigat decat unul "umflat" cu praf pana la 1 kg pe luna crestere...Acum Mara ei a inceput sa se regleze si luna asta sigur ia mult mai mult in greutate, laptic este etc...
Codruta27 spune:
Tzitziri, Kid, saru`mana mult pentru raspunsuri si incurajari. Laptic a venit, cred, dar este foarte apos! Si pe langa asta, tzitzi pare unsa cu diazepam, pentru ca adoarme dupa 2 minute! Si incepe joaca cu trezitul....
Cea mai fericita mamica din lume!
Vladut Marut
musettepink spune:
Kideu sper ca maine dupa amiaza sa pot veni in parc,depinde cand ajunge nasa cu marsupiul.Astazi nu cred ca pot veni dar maine mai mult ca sigur ne vedem.Te sun maine si stabilim.bine ca esti beton.....acu asteptam baiat!
Muuh multumesc mult,cum i-am zis si lui Kid maine am marsupiu asa ca il poti da Ancai.Merci de gand oricum!Cand va aud ce frumos se poarta fratii mai mari cu cei mici mai ca-mi vine sa ma bag si la bebe 2.
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
tzitziri spune:
Codruta, e pe mailul comun un curs de alaptare al dr.Culcer.E foarte interesant, asa ca il poti citi cu bebe intr-o mana.
Si sa stii ca e un cerc vicios, asa cum zice si Kid.Daca el nu mai papa nu mai e lapte si deci el nu mai papa....asa ca eu am preferat sa ma chinui cu el (noroc ca e marait doar in timpul zilei) si cateva ore pana sa traga...adoarme la san, se trezeste,trage, si tot asa....dar mai bine asa si sa pape de la mine decat sa vina totul la bibe...
Sa stii ca noi, desi ne chinuim in timpul zilei cu miscarea dormit-papat-dormit si cateva ore, am reusit sa punem numai de la san 440 gr in 12 zile...ceea ce nu cred ca e asa de putin.Asa ca tine-o tot asa daca nu te simti foarte epuizata.
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
babytza spune:
Kid eu am iesit prima oara cu el ieri si nu m-am riscat sa nu ii pun caciulita. Era racoare si umbra in curte... Nici eu nu sunt pro cocolosit dar el mi se pare atat de micut.... In casa chiar nu exagerez dar afara ii pun caciulita. Caciulita care mai mult bascuta si subtirica, nu din cele cu urechi care se leaga sub barbie.
Am si eu o intrebare. Puiul meu sughita dupa fiecare masa. Dr a zis ca e normal. Patiti si voi asa ? Ii trece cu laptic sau cu putina lamaie.
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
tzitziri spune:
Babytza, la noi a fost ieri medicul de familie sa il vada.Si pentru ca sughita, ne-a intrebat cand a mancat....mancase de 10 minute.Inainte sa vina doctorul terminase.Si a zis 'hai sa facem un test'- apropo de sughit.Si l-a ciocanit in burtica si in torace.Si a tras concluzia ca e haplea, ca are o gramada de aer unde trebuia sa fie doar laptic.
Deci cred ca sunteti in aceeasi situatie
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
babytza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tzitziri Babytza, la noi a fost ieri medicul de familie sa il vada.Si pentru ca sughita, ne-a intrebat cand a mancat....mancase de 10 minute.Inainte sa vina doctorul terminase.Si a zis 'hai sa facem un test'- apropo de sughit.Si l-a ciocanit in burtica si in torace.Si a tras concluzia ca e haplea, ca are o gramada de aer unde trebuia sa fie doar laptic. Deci cred ca sunteti in aceeasi situatie Mamica implinita de David Daviduta bebe David |
David e foarte haplea,daca se poate spune asa.....seamana cu mamica lui....
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musettepink Cand va aud ce frumos se poarta fratii mai mari cu cei mici mai ca-mi vine sa ma bag si la bebe 2. |
Eu una sigur ma bag la bebe2, si nu peste multa vreme, sa mai creasca nitzel fi-miu si sa ne ocupam macar un an exclusiv de el. Fetita ziceam inainte ca as vrea sa fie bebe2, sa am pereche, frate mai mare si surioara, dar acu', nush de ce, vreau tot baietel! Nu dati tare!!!!!!! Am si pretentii!
Dar...ce vrea Dumnezeu aia sa ne dea!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
varsta Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
felicic76 spune:
kid2003: le tin stranse, ca daca-i la Amsterdam cu fumul in nas nici telefonul nu-l mai aude trebuia sa faceti foto cu bombonicile si cu el ieri! Sau ati facut si le tineti secrete?
nausica: hai cu vestile bune de la dr.
maryb: felicitari ptr crocobaur lipsa! Dormi, daca poti, eu nu pot ziua absolut deloc, iar noapte cu trezit din ora in ora
angelinna si tu esti in prelungiri deja?
tzitziri, babytza: bine ca sunt haple baietii vostri si nu sunt mofturosi!
mussette: nush daca ne intalnim, l-am intrebat pe dr cand mai vin daca nu se declanseaza nasterea pana luni si s-a uitat cu fata aia cu care se uita la mine de o luna incoace, ceva de genul nu mai apuci tu progamare sau vizita Ia zi-mi tu cand te duci ca bag si eu o progamare la Ramona just in case!
muuh: parca-l vad pe Alexei cu mina lui suparata cum vrea nitel rasfat!
de la 300 nici un semn?
37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
ralubv spune:
buna fetele. am nasucut si eu in 24 sept , cezariana, ptr ca era bebele in prezentatie pelviana. ne cheama ruxandra elena si la nastere am avut 3230g si 54cm.
acum suntem acasa de ceva vreme si incercam sa ne intelegem.de papat- numai san.uneori doarme 4 ore alteori o ora dupa ce mananca. ma gandesc ca ii ajunge daca nu face isterii. nu vreau sa fac proba suptului ptr ca stiu clar din experienta putina de medic , ca proba asta nevrozeaza mamele. am cantarit-o la 10 zile avea 3100 si peste 2 zile 3140.asta a fost de ajuns ca sa imi dau seama ca ii ajunge.
si noi avem o problemuta cu somnul. mai bine zis cu adormitul.imi ia uneori si 2 ore sa o adorm si apoi doarme 2 ore si iar vrea papa.
am avut canalele infundate si am chemat o asistenta sa ma ajute sa rezolv problema.am rezolvat la stg si partial la dr.ragadele s-au rezolvat in vreo 4-5 zile si intre timp i-am servit masa cu mameloanele false. acum o pun sa suga mai intai din dr sa traga mai cu forta si apoi la stg sa aiba si ea satisfactia ca ii curge asa fara mare efort ptr falcute.
si in incheiere felicitari proaspetelor mamice.