Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Feli, eu i-as spune ca am vb cu pediatrul viior al copilului si ca ne-a pus pe toti adultii care intra in contact cu bebelul sa ne facem analizele...asadar ii spui ca le faci si tu, si sotu, si bunicii si ea...uu adaugi ca le platesti tu...mi se pare ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

maryb: da, delicata problema cu analizele, dar vad eu cum o rezolv, o iau prin invaluire vaccin antigripal intai, apoi indicatii de la pediatru.....
garga: felicitari ptr rezultatele bune de la analize tu vrei sa nasti fara epidurala? cand am avut travaliul fals(nush cat de fals a fost ca mi-a deschis colul) nu-mi doream decat sa adorm sau sa ma trezesc din coshmar asha ca, ia-ti trusa de epidurala si poate nu o folosesti
Iar cu munca, ce sa-i faci? m-am bagat intr-o hora, trebuie sa joc,.... investitii, credite aferente, acum ma bucur ca le-am facut, in conditiile actuale sigur nu am mai fi reusit sa mai facem ceva si pana una alta asta este, tragem cat putem cat mai putem
nausicaaaaaaaaaaaaa: tu stii ca ma gandesc la crocodilul tau cand nu-mi gasesc pozitia in pat? hai cu vestile de la doctor

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Feli sarumana pana la urma asta voi face...voi cumpara epidurala si daca vad ca suport cu brio nu o fac....dar mai bine sa o am acolo decat sa o vreau si sa nu fie nu? legat de munca...te inteleg, si eu probabil daca as fi avut cum , as fi muncit si la ora actuala, numai ca la mine nu s-a putut din diverse motive ce nu tin de mine. oricum te admir mult pt alergatura care o faci pt ca imi inchipui cat de greu este cu burtica aia mare toata ziua in plimbari.
Nausica pe unde umbli?cred ca vrea sa ne tina in suspans oare ce o fi cu ea

aveam si eu o intrebare si acum mi-am adus aminte...nu stiu daca o sa aiba cineva timp sa imi si raspunda la ea dar na... pentru cele care au nascut, trebuie sa fac tampoanele acelea de vata cu compresa sterila de acasa, sau le pot pune asa in bagaj si le fac la momentul x ? ma gandesc ca ... de acasa daca le fac prea mici sau prea nu stiu cum....zic si eu nu ma bateti voi cum ati procedat?

37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

feli, pe mine nu m-a durut chiar asa de tare si am nascut fara nimic. Cred ca depinde de fiecare.

Sau poate am uitat eu deja durerile... Oricum, ce a fost la gura mea la adresa sotului care mai baga cate un cap pe usa....

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Felicic vezi cu lucrul ala, ca prinde bine ,acar un pic de concediu inainte sa vina bebele.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

garga, ia in calcul un tampon de noapte. e mai lung decat cele normale. si fa-le de acasa ca nu stiu cat iti va mai arde in spital sa stai sa le faci
si ca o completare, nu strica sa ai si niste absorbante, ca curge, nu gluma
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

moni: esti tu mai tare de carne, nu stiu ce sa zic! Vai de injiner, macar stie la ce se asteapta data viitoare
eu am rezistenta la durere de cand am fost nevoita sa-mi pilesc absolut tot dintii pe viu la dentist, sa-i pot imbraca in portelan, ptr ca sufar de paradontoza. Si a durat, frate, toata operatiunea. Si de atunci sunt aproape imuna la durere, dar contractiile alea nu le-am uitat, doar m-am pregatit sufleteste ptr marea incercare
irina: mercic, dar daca inca mai pot, ce sa fac? eu cred ca cu bebe in brate ma odihnesc(sigur imi iau teapa, nu?)
Acum ma gandesc asa: uite inca pot sa ma uit la tigani daca vreau, daca vine bebe ....pauza, pot sa ies la cumparaturi, sa ma cert cu babele in carrefour (azi una desfacea cremsnitul din cutia de plastic si se holba la el, bineinteles ca am facut un scandal si mi-am luat prajituri din galantar), lucru pe care nu o sa-l mai fac, o sa fug acasa la bebe, sa nu vrea tzitzi si eu sa fiu brambura, incerc sa ma pregatesc sufleteste sa nu devin frstrata
kid: asa ma gandeam si eu, dau vina pe pediatru!
garga: eu le fac la fata locului, materie prima sa fie

37+ Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

feli, pe mine nu m-a durut chiar asa de tare si am nascut fara nimic. Cred ca depinde de fiecare.

Sau poate am uitat eu deja durerile... Oricum, ce a fost la gura mea la adresa sotului care mai baga cate un cap pe usa....

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

am ras la faza cu sotul, pentru ca eu ma plimbam pe hol cu contractii din minut in minut si injuram de mama focului. ma mai stresa si cu telefoane, iar eu in pauzele dintre contractii nu stiam cum sa respir si sa ma odihnesc, numai de vorbit la telefon nu-mi ardea. radea moasa de mine pentru ca eu la fiecare contractie trageam cate un f**u-i si urlam ca pe urmatorul o sa-l nasca el. intr-adevar nu se moare din durerile nasterii si se uita imediat

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

feli, te inteleg cu dintii ...ca si eu ce-am mai patimit. Da cine isi arata portelanu' acu eh? iete-i si pe ai mei
Barbatii nu ar putea niciodata sa nasca. Acum chiar nu vreau sa par jmechera da sincer ma asteptam sa fie muuuuuuuuuuuuuult mai rele decat au fost.
Cat despre injineru'... nici nu stie ce-l asteapta data viitoare... o sa faca tot ce n-a facut data asta. SI rasfatul chiar va trebui sa fie muuult mai mare, ca deh, va fi sarcina cu "risc" ... acum a fost chiar boier Bibescu

POZNICI CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

POZNICI CU NOI

am ras la faza cu sotul, pentru ca eu ma plimbam pe hol cu contractii din minut in minut si injuram de mama focului. ma mai stresa si cu telefoane, iar eu in pauzele dintre contractii nu stiam cum sa respir si sa ma odihnesc, numai de vorbit la telefon nu-mi ardea. radea moasa de mine pentru ca eu la fiecare contractie trageam cate un f**u-i si urlam ca pe urmatorul o sa-l nasca el. intr-adevar nu se moare din durerile nasterii si se uita imediat

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Sotul m-a rugat frumos cu o zi inainte, cat eram lucida, sa nu(-l) vorbesc urat in timpul travaliului ... cred ca avea el o banuiala ... si m-am abtinut

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput