Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 12
alexa si mami spune:
neata si de la mine!
SANZIANA, ANIS, mii de felicitari!!! sa va traiasca puiutii si sa fiti sanatosi cu totii!
RAMONA
ce-mi place forumul asta, aseara anis scria ca sigur sapt viitoare vine bb3 si acum dimineata citim mesajul fericit
ramo, mie imi pare cam infofolit micutzul erik pe de alta parte, e un dulce.
alexa simami
anca81 spune:
Ramo, imi pare rau ca puiul e racit, sper sa-i treaca Dar de ce ii dai caciulita in casa? Eu nici dupa baie nu-i dau, o usuc pe cap cu foehnul si gata. Cred ca-l prea infofolesti totusi si ii este cald. La noi 21.5 de grade e temperatura in casa, iar inainte si imediat dupa baie - 23. Eu acum body cu maneca scurta si o salopetuta cu labute i-am dat si am pus-o in patut dezvelita, bate soarele in camera si e tare placut. Doarme cu fundul in sus.
Am si eu o intrebare, de la o vreme Carla doarme tare bine pe burta, e oare OK sa o culc si noaptea asa? Nu sta niciodata cu nasul in saltea si-si intoarce capul de pe o parte pe alta ca un titirez dar nu stiu daca e chiar safe noaptea. Voi ce sfat imi dati?
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
Nausica spune:
sanziana, anis, felicitari pentru bebelusi!
nikolici, tu tii cu tot dinadinsul sa te stresezi. mai sint 10 zile pina pe 20, ai tot timpul!
pentru constipatie (ma rog, impotriva ei) eu va recomand dimineata, pe stomacul gol, fulgi de ovaz cu lapte. fulgii costa un rahat, se gasesc in toate supermarketurile, in niste pungi de hirtie. se amesteca cu lapte, se pun la microunde sa dea un clocot si iese un fel de budinca, asa, mai moale sau mai tare, dupa cum va place. eu maninc chestia asta cu miere sau cu gem.
daca va obisnuiti sa mincati asta dimineata, v-ati scos. pentru mine a fost grozav, imi pun si burta la cale pt citeva ore.
azi ma duc si eu la doctor, sper sa nu ma cheme iar peste 10 zile ca mor. desi tot n-am nici un simptom.
aseara mi-am pus scutec sub mine, ceea ce inseamna ca, daca e sa mi se rupa apa, in nici un caz nu mi se va intimpla in pat.
v-am pupat, revin cu vesti mai incolo.
Nausica38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
babytza spune:
Ramo bine ai revenit ! Imi pare rau sa aud ca inca mai sunteti raciti..... Si mai esti si singurica toata ziua .... Sa va refaceti rapid sa va puteti plimba !
Eu ii pun lui David peste costumasul de casa o pereche de pantalonasi si o jacheta mai grosuta, caciulita si o paturica . Iar in casa il tin in costumas intreg cu botosei. Fara caciulita fara body . Caciulita o pun doar o tura de somn dupa baita. Cand se trezeste la prima masa o dau jos. Iar in patut cu o paturica subtire din lanica.
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
Yaia spune:
Sa va traiasca puiutii, proaspete mamici!
Un special pt. puiutul de Sanziana27, care este cu exact un an juniorul puiului meu!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
babytza spune:
Anca nu stiu ce sa iti spun....mie una mi-ar fi frica sa il las noaptea pe burta....oricum piciului meu nu ii place neam sa stea asa. Am incercat ieri sa il pun asa si nu i-a convenit deloc. Poate e prea mic, nu stiu. Sa iti mai spuna si fetele cu bebei mai mari.
Bafta la dr Nausica!!!!
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
nikolici spune:
NEATZA si de la noi,
De abia ne-am trezit dupa o seara alba si plina de emisiuni TV.
Azi mi am propus sa ies din casa cu orice pretz.
Si m-am gandit unde sa ma duc...asha ca ma urc frumusel in masinutza mea asa mai greoi si ma duc sa imi i au epidurala, pe care nu o gasesc in marele cartier Berceni City.De fapt nu nu se gaseste anestezicul aici.
Unde este farmacia de la Academiei mai exact???Sau mai bine alta unde as putea sa si parchez.
Pup
Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 1 zi
noi doua
camera Karinutza
nikolici spune:
Yupii 300
Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 1 zi
noi doua
camera Karinutza
EvaF spune:
Am pus poze de ieri, la aniversare!
Luca la o luna 1
Luca la o luna 2
Luca la o luna 3
Luca la o luna 4
Edi: Ramo, Erik eu zic ca e fff infofolit in blana aia! Nu e iarna! Si are caciula in casa? De ce? Eu il tin la 21-22°C in camera, altfel urla de cald! Iar afara il scot in salopeta de catifea, cu body dedesupt, in casa doar body sau salopeta de bumbac, fara caciula si, in patut la somnic, acoperit cu o patura cu gaurele! El se dezveleste, oricum, patura e de decor, mai mult, ca nu vrea neam!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
varsta Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
anca81 spune:
Eva, ce dulce e Luca Dar parca la tati in brate ii place cel mai mult.
Ramo, e dulce puiul tau. Dar lasa-l putin mai liber, nu le place asa infofoliti.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag