Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 11
babytza spune:
Eu l-am incercat aseara dupa baita si o iubeste A stat la masaj ca un ingeras
Am una de la Avent care ii acopera juma de fata , dar ce conteaza daca e asa de fericit...
Musette Davidutza creste pe zi ce trece. Imi vine sa il musc cum se schimba de la o zi la alta... Nu mai pot de dragul lui...
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
ilia_99 spune:
fetelor, eu nu le-am dat suzeta copiilor, adica nu au vrut-o, de fapt. urmarea e ca amindoi si-au supt degetul, fata pina pe la 5 ani o prindeam noaptea cu degetul in gura, iar baiatul il suge si acum, la 3 ani si si-a modificat deja palatinul, sunt absolut disperata. toti dintii din partea in care tine degetul sunt impinsi in sus, iar degetul arata oribil....
asa ca.. bb 3 va primi suzeta! si o sa incerc pina o accepta! acuma.. fiecare cum vrea!
37+
babytza spune:
Illia sa sti ca la mine asta a fost cel mai puternic motiv care m-a facut sa ii dau suzeta. Cand a venit pediatru l-a vazut cu toata mana in gurita si a zis ca este mult mai bine suzi decat degetul...l-am prins si eu cand era fara manusi cu degetelul in gura si am zis sa nu ma risc... Si Valentina a adorat suzeta si acum are o dantura foarte frumoasa. Cu toate ca multa lume zice ca suzeta deformeaza....
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
preety spune:
Buna fetele.
Nush cum e cu activatul de mesaje private dar primesc mesaje. Adica am primit doua pana acum de la o fata de pe alt forum interesata de medlife. Si i-am si raspuns.
Asa ca ori eu nu ma pricep , ori nu stiu ce sa zic ...
37+
sabinel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui preety Buna fetele. Nush cum e cu activatul de mesaje private dar primesc mesaje. Adica am primit doua pana acum de la o fata de pe alt forum interesata de medlife. Si i-am si raspuns. Asa ca ori eu nu ma pricep , ori nu stiu ce sa zic ... 37+ |
acum ai optiunea mesajele private activata. dac-o sa te uiti la iconite ai sa vezi si pm
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
anca81 spune:
Babytza, multumesc pentru raspuns. Am inceput sa-mi fac iar vata in compresa de tifon cum faceam in spital, tampoanele Always nu fac fata
Legat de suzeta, Carla cateodata o accepta cateodata nu. Dar nu e oricum incantata si din punctul asta de vedere sunt linistita pentru ca nu va deveni obisnuinta. Cand plange tare degeaba i-o dau ca o scuipa, mai degraba cand e foarte agitata si se foieste mult, atunci sta cu ea maxim 5-10 minute. Am avut una de la Primii Pasi, era cat toata fata iar acum am una mai micuta de la Nuk.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
EvaF spune:
Neatza si de la noi!
Felicitari, Anis, sa iti traiasca printzesa!!!!
Fetelor, sunt fericita! Fi-miu gata, isi face program! Pana acum dormea seara legat de la 21H30/22H00-02H00 AM, apoi cateva zile dormea 22H00-03H00 AM, iar azi noapte a dormit de la 22h00-04h00, apoi alaptat pana la 05h00si adormit ca de obicei pana la 07hOO, acum iar doarme!
In curand cred ca doarme toata noapte, in acest ritm!
Cat despre suzeta, fi-miu o scuipa, am cateva marci de suzee ortodontice si niciuna nu-i place, inclusiiv Chicco! Nu e fraier, suge ce suge, vede ca nu curge nimic si o scuipa!
Anca, puii nostri s-au vorbit azi noapte?
Scot, finally, agitata aia pt 300, ca se plictisea saraca! Ii aduc si surate!
300
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
varsta Luca
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
tzitziri spune:
Sabinel,sa fim cu totii sanatosi indiferent de cat avem si de cat aratam
Musette, mai beau cate un activia dar recunosc ca nu am fost prea constiincioasa....adica nu m-am tinut de el zilnic.O sa incerc ca deja se complica problema
Deci e mai bine cu suzeta.....Am vreo doua dar nu ma gandisem sa i le dau.Dar astept sa isi descopere mainile si daca o sa fie asa, o sa ii dau suzeta decat degetele proprii...
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
anca81 spune:
Eva, sigur si-au vorbit, si referitor la somnic si referitor la suzeta. Smecheri mici
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
ramonzca79 spune:
ziua buna si de la mine....a trecut ceva timp de cand nu am mai scris dar....am scuze....
in sfarsit am revenit si noi acasa...parca incep sa-mi mai revin insa....a plecat mama si am ramas singura cu puiul...sotul e plecat toata ziua iar seara e super obosit asa ca....sunt zombie...ieri l-am lasat cu o prietena si am iesit o ora din casa pt ca simteam ca o iau din loc....cand m-am urcat la volan ma simteam de parca plecam in excursie...
bebe e inca racit...e infundat pe nasuc...il aspir de cateva ori pe zi....e drept mai rar....ii pun picaturi cu propolis si asta l-a ajutat...abia astept sa-i treaca si sa-l scot afara....
fetelor..spuneti-mi si mie cum imbracati bebeii cand ii scoateti afara la 20C sa zicem...eu nu stiu nici in casa cum sa-l tin...l-am tinut initial la 25C...apo am redus la 23C ..il tin cu body, salopeta si caciulita subtire insa pt ca mie imi este frig am impresia ca si lui ii este si am tendinta sa-l inhaimurez...
deja am calcat pe bec si de vineri seara l-am culcat la noi in dormitor....a avu colici...nu prea a dormit si am zis macar sa ma uit la tv daca nu dorm...de atunci tot acolo il tin...camera lui e decor...
am inteles ca e ok sa-l mai tii si dezbracat dar mie imi este teama...poate si pt ca acum inca e racit.....l-am scos o singura data afara cu carutul si am stat mai mult decat a fost cazul fiind prima data..a batut putin vantul si....gata a fost cu raceala...m-a sunat pediatrul si mi-a spus ca daca nu-i trece pana deasea maine il duc sa-l aspire cu sonda..
am pus cateva poze la semnatura...o sa facem noi mai multe zilele astea....pe-acolo pe unde am stat cu el umai de poze nu mi-a fost aminte...
pupiuuuuu..all!!!
POZE...POZULICI
puiutul meu... Erik