Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Anis, sa ai un bebe 3 sanatos si voios si sa fiti o mare familie implinita si fericita!

Monyca, o sa incerc si eu cu smochine...o sa le trec pe lista de cumparaturi de weekend.Multumesc!

Sabinel, am 28 de ani impliniti...nu am asa de putini

Simodina, imi place cum te cearta Serban...ma gandesc cum o sa o protejeze cand o sa fie maricei si o sa stea baietii la voi la usa

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

buna dimineata!
ramona
felicitari anissa-ti traiasca bebe 3 si sa fie sanatos! te-asteptam acasa, refacuta complet

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna dimineata!

Iris Medeea de Anis si David de Sanziana - bine ati venit pe lume pui mici!!!

Am primit si eu mesajul de la Sanziana ieri dar am avut o pana de curent de la 2 pana la 10 seara si nu mi-a mers nici internetul sa va dau vestea cea buna. Sa ma fii vazut cum o spalam pe piti la fund la lumina lumanarii. Asta da romantism

Asta mica a mea s-a purtat exemplar azi noapte, culcat la 10, chitait pe la 11 - a fost sarcina lui tati sa o adoarma - trezit la 5.30 iar acum inca doarme. Nu-mi vine sa cred ca am dormit 6 ore legate

Una peste alta ieri mi-a venit ciclul si curge din mine ca la nebuni. Mai ceva la lohiile. Asa e normal??? Am luat de ieri si contraceptive - Eva, gata, am terminat cu interdictiile la E foarte dulcic omuletul pe care i l-ai "construit" puiului, esti o mamica inventiva, felicitari pentru creativitate.

Monica, am vazut poze cu ingereasul Andrei si am plans...M-am dus langa patul lui fiica-mea, i-am multumit lui Dumnezeu ca mi-a dat o asemenea bucurie si l-am rugat sa-l aiba in paza pe micul ingeras si sa vegheze asupra voastra.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri
Sabinel, am 28 de ani impliniti...nu am asa de putini

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

pai ma scuzati, dar la 28 arati mai bine decat mine la 24. multi inainte si sanatosi sa fie!

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilia_99 spune:

neata la toata lumea!

anis! sa pic de pe scaun si mai multe nu! felicitari mamico, sa-ti aduca numai bucurii! bine ai venit Iris!
300
io astept nasterea in direct..
sinziana, felicitari mamico! sa fiti sanatosi amindoi!

da' cum vine asta ca anis ieri a fost la dr si i-a zis ca nu naste si .. a nascut dimineata? imi scapa mie ceva? nu de alta, da' fusei si io ieri la dr si mi-a zis ca nu nasc, ne vedem sapt viitoare, da' si io sunt tot la bb 3... e clar, copiii astia au alta agenda decit noi..
felicic, tu cum esti?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata burticutze si mamicutze

Felicitari Anis !!!! Sa iti traiasca puiul !!!

Ramona

Anca e normal sa curga asa. Mie cand mi-a venit menstruatia dupa prima nastere, imi curgea atat de mult ca mi s-a facut putin rau si l-am chemat pe tati acasa sa fie langa noi in caz ca nu ma tin pe picioare...

Declar si eu o problema grava cu constipatia....

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Fetelor voi ati dat suzeta bebelusului ?

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Anis felicitari!!!!!!!!!!!!!!Abia astept sa ne povestesti!

Sanziana felicitari!!!!!!!!!

Simodina ce scump e Serban,cand aud asa povesti mai ca-mi vine sa ma gandesc si la bebe 2

Ramo

300

felicic tu nici gand sa mai nasti nu?frate si nu stai locului o clipa,acum daca tot ai stat atata mai stai sa mai ne intalnim o tura la cabinet

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Fetelor voi ati dat suzeta bebelusului ?

poze

poze David

eu i-am dat-o, insa o scuipa, le fel cum si-a facut un obicei din a refuza biberonul. ce lapte muls din sticla?? vrea direct de la sursa.
cand e prea nervoasa mai trage din ea cu nesat, dar la fel la un moment dat o lasa sa cada.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Babytza eu i-am dat o data suzeta lui Luca dar nu a vrut-o si de atunci nici ca i-am mai dat.Bine i-am dat una de la nuk pe care el nu le suporta,nici cu biberon nuk nu bea asa ca probabil daca i-as da chicco ar vrea dar nu-i mai dau,inca ma mai tin nervii cand m-or lasa poate ma razgandesc.Ce face David cel mic?

Tzitziri si eu m-am intrebat daca herbolax e voie cand alaptezi..nu stiu,pe prospectul lui nu scrie decat de sarcina.cu activia ai incercat?la mine a dat niste rezultate nesperate.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput