Mamici norocoase de sept -oct 2008 (163)
Raspunsuri - Pagina 10
tzitziri spune:
Anis, sa ai un bebe 3 sanatos si voios si sa fiti o mare familie implinita si fericita!
Monyca, o sa incerc si eu cu smochine...o sa le trec pe lista de cumparaturi de weekend
.Multumesc!
Sabinel, am 28 de ani impliniti
...nu am asa de putini![]()
Simodina, imi place cum te cearta Serban...ma gandesc cum o sa o protejeze cand o sa fie maricei si o sa stea baietii la voi la usa
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
sabinel spune:
buna dimineata!

ramona

felicitari anis
sa-ti traiasca bebe 3 si sa fie sanatos! te-asteptam acasa, refacuta complet
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
anca81 spune:
Buna dimineata!
Iris Medeea de Anis si David de Sanziana - bine ati venit pe lume pui mici!!!
Am primit si eu mesajul de la Sanziana ieri dar am avut o pana de curent de la 2 pana la 10 seara si nu mi-a mers nici internetul sa va dau vestea cea buna. Sa ma fii vazut cum o spalam pe piti la fund la lumina lumanarii. Asta da romantism 
Asta mica a mea s-a purtat exemplar azi noapte, culcat la 10, chitait pe la 11 - a fost sarcina lui tati sa o adoarma - trezit la 5.30 iar acum inca doarme. Nu-mi vine sa cred ca am dormit 6 ore legate 
Una peste alta ieri mi-a venit ciclul si curge din mine ca la nebuni. Mai ceva la lohiile. Asa e normal??? Am luat de ieri si contraceptive - Eva, gata, am terminat cu interdictiile la
E foarte dulcic omuletul pe care i l-ai "construit" puiului, esti o mamica inventiva, felicitari pentru creativitate.
Monica, am vazut poze cu ingereasul Andrei si am plans...M-am dus langa patul lui fiica-mea, i-am multumit lui Dumnezeu ca mi-a dat o asemenea bucurie si l-am rugat sa-l aiba in paza pe micul ingeras si sa vegheze asupra voastra.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Sabinel, am 28 de ani impliniti Mamica implinita de David Daviduta bebe David |
pai ma scuzati, dar la 28 arati mai bine decat mine la 24. multi inainte si sanatosi sa fie!
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
ilia_99 spune:
neata la toata lumea!
anis! sa pic de pe scaun si mai multe nu! felicitari mamico, sa-ti aduca numai bucurii! bine ai venit Iris!
300 

io astept nasterea in direct..![]()
sinziana, felicitari mamico! sa fiti sanatosi amindoi!
da' cum vine asta ca anis ieri a fost la dr si i-a zis ca nu naste si .. a nascut dimineata? imi scapa mie ceva? nu de alta, da' fusei si io ieri la dr si mi-a zis ca nu nasc, ne vedem sapt viitoare, da' si io sunt tot la bb 3... e clar, copiii astia au alta agenda decit noi..
felicic, tu cum esti?
37+
babytza spune:
Neata burticutze si mamicutze 
Felicitari Anis !!!! Sa iti traiasca puiul !!! 

Ramona 

Anca e normal sa curga asa. Mie cand mi-a venit menstruatia dupa prima nastere, imi curgea atat de mult ca mi s-a facut putin rau si l-am chemat pe tati acasa sa fie langa noi in caz ca nu ma tin pe picioare... 
Declar si eu o problema grava cu constipatia....
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel 
poze
poze David
babytza spune:
Fetelor voi ati dat suzeta bebelusului ?
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel 
poze
poze David
musettepink spune:
Anis felicitari!!!!!!!!!!!!!!Abia astept sa ne povestesti!
Sanziana felicitari!!!!!!!!!
Simodina ce scump e Serban,cand aud asa povesti mai ca-mi vine sa ma gandesc si la bebe 2![]()

Ramo
300
felicic tu nici gand sa mai nasti nu?
frate si nu stai locului o clipa,acum daca tot ai stat atata mai stai sa mai ne intalnim o tura la cabinet ![]()

Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui babytza Fetelor voi ati dat suzeta bebelusului ? Printesa mea iubita Valentina Cea mai fericita de bebe David Gabriel ![]() poze poze David |
eu i-am dat-o, insa o scuipa, le fel cum si-a facut un obicei din a refuza biberonul. ce lapte muls din sticla?? vrea direct de la sursa.
cand e prea nervoasa mai trage din ea cu nesat, dar la fel la un moment dat o lasa sa cada.
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
musettepink spune:
Babytza eu i-am dat o data suzeta lui Luca dar nu a vrut-o si de atunci nici ca i-am mai dat.Bine i-am dat una de la nuk pe care el nu le suporta,nici cu biberon nuk nu bea asa ca probabil daca i-as da chicco ar vrea dar nu-i mai dau,inca ma mai tin nervii cand m-or lasa poate ma razgandesc
.Ce face David cel mic?
Tzitziri si eu m-am intrebat daca herbolax e voie cand alaptezi..nu stiu,pe prospectul lui nu scrie decat de sarcina.cu activia ai incercat?la mine a dat niste rezultate nesperate.
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra