***Ultimul hop pentru Sonia - 22 decembrie (6) ***
Raspunsuri - Pagina 15

eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Sunt numai de Romtelecom? Am format de pe Vodafone si mi-a raspuns o robotica :"Nr. format este incorect", sau trebuie sa formez 021 si apoi nr. de teledon.? ![]() ![]() si a cui o mai vrea sa vina ![]() MINUNEA MEA www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
si eu am sunat de pe Orange si la fel mi-a spus, nr. incorect... dar am sunat de pe Romtelecom si mi-a luat donatia...:)
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

dicirstea spune:
O sa sun si eu de pe Romtelecom, dar de acasa. Acum sunt la servici si nu pot apela prin centrala numere din astea.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

arcadia spune:
Super, s-au activat numerele de teledon
ma duc sa dau cateva telefoane si cateva mailuri Mami de
Calin Gabriel (8 mai 2007)

nemary spune:
am facut si eu un transfer de 50 ron, maine ar trebui sa-i aveti in contul de la BCR.
multa sanatate Sonia si sa reusiti sa strangeti cat mai repede banutii necesari operatiei si drumului.
Mari

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Liana30 spune:
Povesti de viata pe B1,,oameni cu suflet mare care o ajuta pe Sonia..
Felicitariii!!!!
acum puteti sa'i vedeti.
kay sunt convinsa ca vei reusi..Doamne ajuta!!
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! +13
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

ANDREEA11 spune:
Kay sunt convinsa ca Sonia va trece cu bine peste acest hop. Dumnezeu iubeste copii, iar voi veti avea cel mai minunat dar de Craciun. o mamica incercata.
Doamne, ai grija de Sonia!!!!
Numerele sa inteleg ca raman valabile doar pe Romtelecom?????? O sa incerc sa ajung la un BRD. Pe aici pe langa mine nu prea sunt, dar profit ca tati e acasa si sta cu Cris, asa ca o sa punem si noi o suma micuta care sper sa va ajute. Cris ii trimite un mare, mare Soniei si ii spune sa fie curajoasa!!!!!!

ckristina spune:
oana,o sa fie bine;
te imbratisez cu mare drag; esti cea mai puternica femeie pe care am cunoscut o in toata viata mea;mare de tot si pt sonia draga
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!

olim spune:
oana suntem alaturi de tine
sigur DD va face sa aveti niste SARBATORI ASA CUM VI LE DORITI!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex