***Ultimul hop pentru Sonia - 22 decembrie (6) ***
Raspunsuri - Pagina 14
kay spune:
florina, de maine o sa obtinem numerele. probabil. sper.
Anunt de indata ce am numerele. sunt doar de Romtelecom, deocamdata. asteptam raspuns si de la Vodafone.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ckristina spune:
am facut in word un document cu datele campaniei sa le lipesc in orasul unde locuiesc; daca l vrea cineva(eu lipesc in pitesti) astept adresele de mail aici sau pe pm
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
Dantje spune:
Am facut o platuta paypal, la cat mai mult si sanatate ingerasei.
Dantje & Martijn & Hannah
kay spune:
Cristina, ! vezi sa fie legala treaba !
Dantje, multumim ! confirma Sibylle, dupa ce ii deblocheaza contul, saraca. I l-au blocat ca a primit prea multi bani
Multumim tuturor !
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
alinkav spune:
Oana, dar ce se aude de domnul acela care v-a promis o donatie substantiala? Sau asa si a ramas, doar o promisiune?
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
kay spune:
Alina, tb sa vedem. Am sunat, normal, ca nu las treaba asa. Acum ramane sa vedem daca ne putem intalni, sa vedem ce se inatampla... Eu iti dai seama ca vreau sa iasa, dar depinde...
Sonia
www.helpsonia.com
povestea Soniei
liana.berbec spune:
S-au activat cele doaua numere Teledon la care se pot face donatii:
0900 900 185
5 euro/apel
0900 900 182
2 euro/apel
Speram sa se stranga banutii.
Raluca_u spune:
Oana
ma bucur ca am reusit si sa vorbim. am uitat sa-ti spun sa spui ca esti o prietena buna de a mea, eu asa te-am prezentat . sper sa nu te deranjeze ca esti o prietena buna.
ei sunt toata familia niste oameni minunati si cu siguranta Eli va fi alaturi de tine la Boston.
pupici soniutei
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui liana.berbec S-au activat cele doaua numere Teledon la care se pot face donatii: 0900 900 185 5 euro/apel 0900 900 182 2 euro/apel Speram sa se stranga banutii. |
Sunt numai de Romtelecom? Am format de pe Vodafone si mi-a raspuns o robotica :"Nr. format este incorect", sau trebuie sa formez 021 si apoi nr. de teledon.?
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
alinkav spune:
Numerele sunt numai ptr Romtelecom.
Oana, nu mi-ai raspuns la PM, dar cred ca esti ocupata, daca ai timp poate ma contactezi pe mess, la id alinkava.
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007