***Ultimul hop pentru Sonia - 22 decembrie (6) ***
Raspunsuri - Pagina 15
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dicirstea
Sunt numai de Romtelecom? Am format de pe Vodafone si mi-a raspuns o robotica :"Nr. format este incorect", sau trebuie sa formez 021 si apoi nr. de teledon.? mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a cui o mai vrea sa vina 9 + MINUNEA MEA www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia! www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! |
si eu am sunat de pe Orange si la fel mi-a spus, nr. incorect... dar am sunat de pe Romtelecom si mi-a luat donatia...:)
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
dicirstea spune:
O sa sun si eu de pe Romtelecom, dar de acasa. Acum sunt la servici si nu pot apela prin centrala numere din astea.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
si a cui o mai vrea sa vina 9 +
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
arcadia spune:
Super, s-au activat numerele de teledon
ma duc sa dau cateva telefoane si cateva mailuri
Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)
nemary spune:
am facut si eu un transfer de 50 ron, maine ar trebui sa-i aveti in contul de la BCR.
multa sanatate Sonia si sa reusiti sa strangeti cat mai repede banutii necesari operatiei si drumului.
Mari de Daria Maria(29.01.2008) Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
POZE DARIA
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Liana30 spune:
Povesti de viata pe B1,,oameni cu suflet mare care o ajuta pe Sonia..
Felicitariii!!!!
acum puteti sa'i vedeti.
kay sunt convinsa ca vei reusi..Doamne ajuta!!
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!! +13
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...
ANDREEA11 spune:
Kay sunt convinsa ca Sonia va trece cu bine peste acest hop. Dumnezeu iubeste copii, iar voi veti avea cel mai minunat dar de Craciun. o mamica incercata.
Doamne, ai grija de Sonia!!!!
Numerele sa inteleg ca raman valabile doar pe Romtelecom?????? O sa incerc sa ajung la un BRD. Pe aici pe langa mine nu prea sunt, dar profit ca tati e acasa si sta cu Cris, asa ca o sa punem si noi o suma micuta care sper sa va ajute. Cris ii trimite un mare, mare Soniei si ii spune sa fie curajoasa!!!!!!
ckristina spune:
oana,o sa fie bine;
te imbratisez cu mare drag; esti cea mai puternica femeie pe care am cunoscut o in toata viata mea;
mare de tot si pt sonia draga
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
olim spune:
oana suntem alaturi de tine
sigur DD va face sa aveti niste SARBATORI ASA CUM VI LE DORITI!
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex