Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 11
_irina_ spune:
Andy eu am 4 saptamani si e rosu-rosu. Si nu am facut nimic ilegal sau "imoral". O sa mai caut pe net si daca gasesc ceva iti spun si tie... in rest nu stiu ce sa spun...
300 chiar asa, faci o transmisie in direct cand nasti?
fericita de
- Andreea
angelynna82 spune:
Hello fetele
Feli ma bucur pt vestile bune, sper sa mai stea bb cat vrei tu 
Am venit si noi de la control: daca pana duminica nu se intampla nimic, atunci duminica dimineata la ora 9 sa fiu cu bagajul si ne interneaza.. asa ca saptamana asta voi avea bblina 
, tati e fericit nevoie mare dar a zis ca tot sambata ramane dupa el ![]()
I-am cumparat si cadita in drum spre casa, trebuie sa ma duc sa iau trusa epidurala de la farmacie si un ovul. Dr a zis sa iau si 2 o spa pe zi pt a mai inmuia colul.
39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin 

Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 kid, simodina: bine ca va duceti impreuna, pana intrati aveti timp sa si mancati la arabi daca vreti, nu numai sa povestiti. ![]() nausica: felicitari ptr schimbarea semnaturii! ![]() |
merci, merci. nu-mi vine sa cred ca mai am doar doua saptamini!!!
cit despre arabi,

, de ce a trebuit sa-mi amintesti???aaa, era sa uit. vazut pozele cu burtica. foarte frumoasa si rotunda burtica.

Nausica
38+ si Aniapoze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
anca81 spune:
Ne-am intors si noi de la plimbare. De data asta nici n-am mai ajuns sus, inca din fata blocului Carla s-a pus pe urlat. Parca simte cand ne apropiem de casa, pe drum a fost foarte cumintica. Acum i-am dat laptic si am pus-o la somn, sa vedem cat timp imi lasa la dispozitie
Vreau si eu marsupiu Baybbjorn, oare cum as putea cumpara din RO? Cu caruciorul e dezastru, troatuarele sunt pline de gropi si denivalari plus ca la noi in oras se pun borduri si se trage asfalt (din nou).
Andy, si eu am avut sangerari si inca in 2 etape. Prima data la vreo 3 saptamani, deja imi trecusera lohiile si mi-a aparut o sangerare deschisa la culoare care m-a tinut vreo 3 zile. Si ultimul episod a fost acum cateva zile, la fel, foarte deschis la culoare. Am crezut ca mi-a venit menstruatia, l-am si trimis pe al meu sa-mi ia contraceptive insa s-a oprit. Habar nu am ce a fost.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Monyca.C spune:

Buna fetelor !!!
Am revenit si eu dupa o mai lunga perioada in care nu am mai scris, ramanand fidela cititului din varii motive (va rog nu dati cu rosii)
Cand unele din noi vor sa se retraga dupa forum altele revin.
Felicitari tuturor mamicilor !!!

Am nascut si eu in sfarsit pe data de 22 septembrie, o bombonica de fetita, 3.300, 52 cm, ap 10, nastere normala cu epidurala, dupa un travaliu oarecum lung. Recomand din tot sufletul anestezia epidurala, celor fricoase (asa ca mine![]()
) de nasterea normala...am apucat totusi sa simt durerile nasterii pana sa-mi puna anestezia si au fost fff dureroase...din momentul in care am avut anestezia totul a fost ca un vis.. Am nascut ff usor !!!
Va pup, fara exceptie si poate vreuna dintre voi care se pricepe si are mai mult timp ma adauga si pe mine in listuta, cu unele mici modificari
..de nume..pana la urma ne-am oprit la EVA PARASKEVA !
Sper ca de acum incolo sa am mai mult timp si sa fiu mai activa pe forum !!!
P.S. am pus si poze cu micuta noastra pe contul comun.
de
EVA PARASKEVA
felicic76 spune:
anca81:
Carlita!
Daca-mi zici ca dna respectiva a nascut natural, eventual fara peridurala, ma impusc!
Deja daca bebe sta i saptamana asta, ma gandesc la cezariana, nu o sa pozez niciodata in mama eroina!
denisa.g: sper ca nu te superi ca-ti zic, dar bebele tau este un tataras scump foc
Si totusi seamana cu tatal lui, nush sa ma explic mai bine
angelynna: no-spa ptr inia o pauza -rea colului sau doar ovulul?
37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
a-rose spune:
buna, mamici !
imi cer scuze ca nu am mai dat niciun semn de viata insa din 28 august de cand am nascut am trait numai clipe de cosmar...
deci, am nascut la 36 de saptamani, in 28 august o fetita, Ruxandra Maria, APGAR 9, 2850 gr. A fost considerata prematur datorita varstei gestationale. la nastere totul a fost ok, am nascut prin cezariana la 12 si un sfert ziua, fetita a fost dusa langa ceilalti nou nascuti. a doua zi dimineata, au vazut ca fetita era toata vanata la fata si manute. ma intreb ce o fi facut medicul de garda in noaptea aia de au observat abia dimineata starea fetitei. au bagat-o urgent la incubator si perfuzii. intre timp eu m-am ridicat si m-am dus sa-mi vad copilul. abia respira. mi s-a zis ca are insuficienta respiratorie iar apoi ca ar fi o forma de pneumonie si ca se poate trata si acolo, la hateg, un orasel mic vai de mama lui.
dupa ce ne intelesesem si cu sotul si cu medicii sa ramanem in hateg, m-am razgandit brusc si am cerut o ambulanta ca sa trimit fetita la centrul de prematuri de la timisoara. dupa scandaluri si suparari din partea medicilor, mi s-a pus la dispozitie o masina si un medic si fetita a plecat cu sotul la timisoara. eu, operata doar de o zi nu am putut merge atunci pentru ca centrul de prematuri nu se ocupa de mame ci numai de copilasi. dupa 3 zile am ajuns si eu in timisoara.
odata ajunsi acolo, situatia fetitei s-a dovedit a fi cu totul alta, mult mai grava. a fost diagnosticata cu septicemie, au zis ca are un microb in sange, cu un CNP foarte mare si ca dureaza cateva zile pana depisteaza ce microb este si ca totul depinde de fetita daca va supravietui sau nu. au bagat-o la antibiotice, cele mai tari existente in momentul asta, la terapie intensiva, oxigen, perfuzii, transfuzii... etc. i s-a facut si botezul la terapie intensiva, ca sa o putem inmormanta crestineste. intre timp, au zis ca se aude ceva suspect in toracele ei. au zis fie ca este o malformatie la inimioara, fie la plamani. in 2 zile fetita a facut 2 radiografii la plamani si 1 eco la inima. au zis ca nu are nicio malformatie la inimioara insa, din cauza microbului din sange, plamanul i s-a perforat si a intrat aerul si daca nu se va resorbi, va trebui sa vina un chirurg sa-i faca o punctie si inca nu se stie ce chirurg va veni, pentru ca este foarte mica si nu se incumeta multi...diagnosticul a fost de prepneumo torax. apoi i s-a facut si eco la cap. i s-a gasit hemoragie intaventriculara de gradul 2. ni s-a zis ca asta se cam resoarbe in timp si sa ne rugam sa ramana fara urmari fizice sau psihice.
nu stiu daca isi poate da cineva seama ce am putut trai in aceasta luna septembrie. am fost distrusi. in viata mea nu am plans atat de mult. am ajuns mai slaba decat inainte de sarcina. dar Dumnezeu ne-a ascultat si ne-a ajutat. s-a descoperit in final microbul. era un bacil gram negativ pe nume seratia care se transmite din spital. ne-am gandit ca in momentul in care au vazut ca se invineteste si au bagat-o la perfuzii in hateg, i-au transmis si acest microb care a avut o perioada de incubatie de 24 de ore si s-a pozitivat in momentul in care a ajuns micuta de timisoara. ma intreb daca nu as fi luat decizia sa o trimitem la timisoara...am certitudinea ca am fi fost pe lista langa micutul andrei...
imi pare rau ca nu v-am dat de veste in momentul nasterii, asa cum ar fi fost si frumos si normal, insa... acum stiti care au fost problemele.
acum suntem bine, papusica noastra a luat in greutate, a scapat de microb si de problema la plaman si acum speram sa ne ajute bunul Dumnezeu sa fie bine si cu creierasul. dupa o luna de spitalizare, am venit si noi acasa insa va trebui sa tot mergem la control la timisoara.
cam atat... nu as fi crezut niciodata ca un sufletel atat de mic iti poate intra atat de repede la inima si ca poti suferi atat de mult daca ceva rau i se intampla. oricum, am ajuns la concluzia ca viata noastra a luat o cu totul alta cale. sa speram ca nu vom mai trece niciodata prin ce am trecut.
o sa pun si poze cu iubita sa vedeti ce blonda frumoasa au mami si tati.
va pupa
rose
Nausica spune:
Anca, eu iti recomand Amazon.com, eu am mai comandat de la ei si am vazut de curind, cautind altceva, ca au si marsupii Babybjorn. trebuie sa ajungi cumva la capitolul "slings and soft carriers".
dureaza destul de mult pina ajunge coletul, vreo 3 saptamini, parca. si trebuie sa te uiti atent cit costa transportul, vezi ca este o taxa "per shipment" si o taxa "per item". probabil renteaza sa iei mai mult chestii, daca tot dai comanda.
nu stiu cum functioneaza cu Amazon.de, de ex., poate ajunge coletul mai repede.
Nausica
38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
Doamne, Rose, prin ce a trebuit sa treci! Bine ca si-a revenit fetita ta. Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Nausica
38+ si Ania
poze
_
nikolici spune:
A-rose
Tulburatoare povestea ta.Sper ca DD sa va dea puterea necesara sa treceti peste greutati.Fetitza va fi bine o sa vezi, dar se pare ca in viatza trebuie sa treci prin multe momente neplacute ca sa sa ai de ce te bucura apoi.Ai vazut ce a scris si Monica..nimic nu se intampla fara un scop.
Oricand ai nevoie de un prieten ...sti ca noi suntem aici langa tine!!!
Multa sanatate si putere!!!
Karina Alessia
am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
DPN 3 zile
noi doua
camera Karinutza