Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 10
300 spune:
Alina, pana la sarcina nu eram genul care se baga in seama. Aseara eram asa contrariata, ma simteam asa de ciudat si faptul ca am putut vorbi cu cineva in timp real m-a ajutat mult de tot. Iti dai seama ca la momentul M nu fac ede-astea, sa vina rau mamicilor pe-aici, nu se poate... in mod clar, asta nu. O sa recurg lavarianta SMS, e mai poetic asa si nu e nici invaziv.
MVB - nu m-am onfruntat cu problema ta, poate chiar putin invers, recent, dar la 25 de saptamani are timp sa se corecteze. Din cate stiu, afectiunea asta se numeste oligoamnios. Ce pot sa iti spun este sa nu te agiti, cantitatea delichid nu depinde de cate lichide bei tu sau nu bei, tine mai degraba de felul in care functioneaza organismul tau. Incearca sa nu te stresezi, dr. iti va spune cand sunt probleme. Multa sanatate!
Deci maine agitate pentru Sanzi!!!
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
300 spune:
Aly_c, sper sa nu va mai certati... Ce tatic mamos ai tu acolo! Cred ca merge sa il treci pe el in concediu de marterniate daca ii place sa il tina numai in brate. Oricum, nu te stresa f tare, ai vazut ce zic fetele vis-a-vis de luatul in brate in primele luni... Mult succes in continuare!
umflatel scump Sebi.
Andy_g astept sa ne zici ca esti bine!
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
simona_1402 spune:
Sabinel, multumesc de raspuns, oare este acelasi tip de carucior sport ca la sist trio?
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
32+ 
AMR cel mult 8 pana la 
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona_1402 Sabinel, multumesc de raspuns, oare este acelasi tip de carucior sport ca la sist trio? Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997), 32+ ![]() AMR cel mult 8 pana la ![]() |
http://w w w.materna.c o m.r o/produse.php?marca=Brevi&oferta=1&pagina=1
scoate spatiile si vezi acolo.au mai multe modele
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
Joy21 spune:
| citat din mesajul lui andy_galro Neata! Fetelor am o problema.....mi-a aparut o sangerare dar mai mult rozalie asa decat rosu...este normal la doar 7 saptamani de la nastere??? ....si alaptez....si inca la partea cu nu am ajuns pentru ca am avut o tentativa acum vreo saptamana dar m-a durut si nu am continuat si nici nu am mai incercat....si controlul il am abia pe 17 oct. ca doar atunci am mai gasit loc...oare sa imi sun doctorul???Andreea super-happy de Andrei(18.08.2008)Povestea bobocelului nostru Poze: http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu |
Mie mi-a spus dr. ca la 6 sapt. poate sa apara o sangerare care se numeste "mica menstruatie". Nu cred ca ai motiv de ingrijorare.

Victoria,
binecuvantata de Anna SofiaPoze Anna Sofia http://b1.lilypie.com/S6Arp3/.png[/img" target="_blank">Ma fac mare
"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George
felicic76 spune:
mussete:ia-l daca vrei pe Luca la Dr, dar daca ai cu cine il lasa acasa sau in masina, mai bine. Erau bebei imbracati gros ptr caldura din hol si se agitau, tatici nervosi si transpirati cu ei in brate si langa mine erau doua negravidute racite cobza, spre exemplu. Ma rog, mamicile erau mandre sa-l arate d-lui doctor, dar eu una o sa-i duc o poza
, decat sa-l expun la crocobaurii de la 30 persoane
. Daca ajungi cand dr sta cu o pacienta mai mult, pana ceri voie sa intri in fata, trece juma de ora, mai mult nu, dar tu hotarasti daca il iei sau nu. 
andygarlo: nu am apucat sa-ti spun: Sa-ti traiasca Crestinul! Sa fie sanatos, ca mumos este
eu una nu mai pot sta in picioare (am dureri si intepaturi in col), nu mai pot merge pe jos nici pana la coltul strazii
, il simt jos de tot si simt cateodata ca-l .......scap
La colul meu deschis sper doar sa nu o fac si la propriu
37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
300 spune:
| citat din mesajul lui felicic76 eu una nu mai pot sta in picioare (am dureri si intepaturi in col), nu mai pot merge pe jos nici pana la coltul strazii , il simt jos de tot si simt cateodata ca-l .......scap![]() |
urata senzatie... Inseamna ca trebuie sa fii cuminte, nu? Trimite-mi mie o parte din presiunea asta, ca la cat de sigilata sunt eu nu o s-o vad pe Anda nici in noiembrie!

40+
Anda Teodorapozne cu burtici si alte nebunii
denisa.g spune:
Lucutta – eu am avut anestezie locala – deci n-am dormit deloc. Dupa operatie m-au dus imediat in salon si bb meu era deja acolo la tati in brate. In jumate de ora mi l-a pus tati la san, desi eu capul l-am miscat abia dupa 4 ore. 
Corrina – felicitari pt botez
– sa va traiasca baietelul
Felicic – felicitari pt vestile bune
Moni – ma bucur din tot sufletul pt tine. Sa fiti sanatosi si in curand sa ne dai marea veste. Poate totusi am noroc de o Denisa frumoasa de la tine pt baietelul meu. 
Anis – multa sanatate tie si fetelor

de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
iepurila spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Io vreau sa fiu intermediaru!!! Yo yo yo yo ![]() ![]() ![]() ![]() Mary, aviz amatorilor. Mai ales la tine mi-ar face maaaaaareeee placere. ![]() RAMO![]() ![]() SI de la tine vreau vestea yo primaaaaa Se vede ca sunt superhappy,nu? AM fost la doctor si am scapat de chiurataj ![]() ![]() .Sunt super ok, endometru refacut partial, asteptam rusii cat de curand. Liber la sieks ![]() ![]() cu protectie latexata inca o luna jumate si dupa aia ceva analize, eco si ce-o mai fi si cu ajutorul de sus liber la ![]() . Asa ca poate la anu pe vremea asta ma plimb cu caruciorul alaturi de voi. Doamne, nu-mi vine sa cred. Mercicutz pentru gandurile bune la toata lumea . Stiti regula, nu nominalizez ca... deh... neuronu...![]() POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() |
Ce ma bucur!!! ca ai scapat. pup si Doamne Ajuta!!
Eu, iepurica
37+ 
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
denisa.g spune:
300 - la mine a fost asa. La ora 15 control pe masa si colul era perfect inchis, dar foarte scurtat. Nici un semn de nastere. La ora 2 noaptea am inceput travaliul, deci la mai putin de 12 ore de la controlul cu col inchis . Asa ca tu fii pe faza ca se poate intampla oricand. 

de
Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei

nu am ajuns pentru ca am avut o tentativa acum vreo saptamana dar m-a durut si nu am continuat si nici nu am mai incercat....si controlul il am abia pe 17 oct. ca doar atunci am mai gasit loc...oare sa imi sun doctorul???
Andrei(18.08.2008)