Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

neatza

fetele,multumesc celor care mi au admirat umflatzelul

ieri am avut prima cearta cu soatza...Sebi se prostea in patutz, se chinuia sa planga ca voia bagat in seama, noi eram la masa...si el sare repede sa l linisteasca si vine cu el in brate la masa.asa face si noaptea, cum il aude putin scremandu-se in patutz il aduce repede in pat langa noi...si smecherul s a invatat in pat, cum il pun in patutz, parca il pun pe ace

300, incapatanata tare printesa ta
pe toate

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

neata harnicutzelor!
monica ce mult ma bucur de vestile bune!!! DD ajuta la un bb cit mai curind!
300, esti totala:))) parca vad ca asistam la nasterea Andei in direct de pe tel mobil "acum se vede capsorul, iese, gata tipa, stati sa scriu la fete ca am nascut, apoi o pup"
ange, bafta la controlul de azi
nikolici, lasa babismele in pace sanatoasa sa fie. bafta la dr!
miruna, multumim de vestea de la sanziana. miine bagam majoretele:)
ilia, multa sanatate copilasilor! mai ai putintica rabdare ca vine si bb
babytza, felicitari pt baitza! data viitoare cu siguranta o sa fie mai bine. la noi era invers, urla cind o dezbracam si cind simtea apa pe ea o lua somnul si acum e innebunita dupa baie. inca prestam zilnic
va servesc cu clatite , iar e soata la aparat:)

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Feli felicitari pt vestile bune,acum stau cu pumnii stransi sa te sincronizezi cu Tutu.daca nu nasti in 2 saptamani cred ca ne mai intalnim la cabinet o data.Si zici ca mai erau la controlul de 6 saptamani mamici cu bebei?????ca si eu o sa merg cu Luca ....si zici ca as avea si prioritate????

Kid,Simodina in ce consta controlul acesta de 6 saptamani,ecografie sau ce?Ce as veni si eu cu voi dar e prea devreme pt mine.

300 printesa ta ti-a dat ceva emotii

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Maryb da tu nu nasti cu dr Popa?
E in concediu la sf lui octombrie?
Pe mine m-a programat la cezariana pe 22 oct si nu mi-a zis nik de concediu!!!

37+ (am sch semnatura)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Neata! Fetelor am o problema.....mi-a aparut o sangerare dar mai mult rozalie asa decat rosu...este normal la doar 7 saptamani de la nastere???....si alaptez....si inca la partea cu nu am ajuns pentru ca am avut o tentativa acum vreo saptamana dar m-a durut si nu am continuat si nici nu am mai incercat....si controlul il am abia pe 17 oct. ca doar atunci am mai gasit loc...oare sa imi sun doctorul???

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy galro probabil ca ai inca lohii mai ales daca e spre roz asa.Si mie mi se opresc apoi iar curg si tot asa,plus ca ele pot curge si pana la 3 luni de la nastere nu e musai ca dupa 6 saptamani sa se opreasca.Eu zic sa stai linistita,daca incepe sa curga rosu si f mult atunci e cazul sa te panichezi.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_1402 spune:

musettepink, eu sunt de la odiseea de nov-dec. Am dat un search dupa carucioare si la un mom dat am gasit un link catre odiseea voastra, cum ca ai fi cumparat un carucior brevi trio b one. Daca e asa, te-as ruga f mult sa-mi spui cum ti se pare si mai ales greutatea caruciorului sport, ca nu o gasesc pe nicaieri. multumesc mult. si mai ales sa iti traiasca printisorul, sa fie frumos si sanatos, sa va bucurati din plin de el.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

musette se poate sa ai dreptate...eu nu le-am considerat lohii pentru ca stiu ca la mine erau maro si au trecut cam de o saptamana...dar am citit ca pot sa mai apara. mersi de raspuns

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona_1402

musettepink, eu sunt de la odiseea de nov-dec. Am dat un search dupa carucioare si la un mom dat am gasit un link catre odiseea voastra, cum ca ai fi cumparat un carucior brevi trio b one. Daca e asa, te-as ruga f mult sa-mi spui cum ti se pare si mai ales greutatea caruciorului sport, ca nu o gasesc pe nicaieri. multumesc mult. si mai ales sa iti traiasca printisorul, sa fie frumos si sanatos, sa va bucurati din plin de el.

Simona, mamica lui Radu (3 dec 1997),
32+
AMR cel mult 8 pana la

eu am brevi grillo sport si are 5,9 kg

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Hello mamici, pitici si burtici!
Am revenit si noi, dupa o pauza binemaritata de vreo 2 saptamani.
Va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoasa si pentru urari si va doresc tuturor puiuti sanatosi si papacioasi. Iar pt. burticile care se pregatesc sa-si cunoasca micutii scoatem niste agitate.
Despre noi ce sa va spunem....numai de bine. Bebelina este un ingeras de copil, cuminte, frumos si papacios. Este mult mai mult decat mi-am dorit si decat am putut sa-mi imaginez. Traiesc niste senzatii unice si nu-mi vine sa ma dezlipesc de ea.
Pentru completarea listutei va las niste date - Eva-Maria 2650 g, 48 cm, Apgar 9/10, nastere naturala cu epidurala la 38 sapt 4 zile.
Nu am reusit sa recuperez din urma, nici nu cred ca o voi face prea curand, insa am o rugaminte la Kid sau Eva...dc imi puteti spune prin pm de unde ati luat salteluta minune pentru baita. multumesc anticipat si promit sa revin curand. Pupici tuturor

Andreea, cea mai fericita mamica de Eva - Maria

Mergi la inceput