Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 8
anca81 spune:
'Neata!
300 

Nerantula, si pitica mea se trezeste noaptea sa manance si are aproape 2 luni. Nu reusesc nicicum sa sar peste masa de noapte, intre 1.30 si 2.30 AM e pe baricade. Apoi se mai trezeste intre 5.30 si 7 AM. Cam asta e "traseul" nostru de noapte. Iar cateodata are chef de povesti si ma tine in plimbari cate 2 ore.
Eva, cred ca ai luat o decizie buna cu injectia. M-am entuziasmat si eu prima data cand am citit ca se face doar la 3 luni dar parca e prea invaziva asa dintr-o data. Voi lua in continuare contraceptive orale numai sa-mi vina menstruatia.
Felicic, felicitari pentru grasunelul cel cuminte
In maternitatea in care am nascut eu a venit pe lume un bebe de 5.400 g si 60 cm. Daca l-ai fi vazut ce mare era pe langa ceilalti bebici, de abia incapea in patuturile alea Pampers.
Joy 
Mamicile de fetite care aveti botezul in lunile mai friguroase, cum imbracati printesele? Ca mie pur si simplu nu-mi vine sa-i dau rochita si dantelute pe vremea asta. I-am luat un costumas cu pantalon si bluzita gen tricotat, foarte dragut, sunt oare deplasata rau? Am si o rochita din saten dar parca nu m-as incumeta, biserica in care facem noi botezul e o cladire veche si e foarte frig, mi-e teama sa nu raceasca.
S-a oprit ploaia in sfarsit si la noi, de duminica a plouat in continuu. O taiem afara de indata ce se trezeste piti.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
anca81 spune:
300, deci mai tinem putin majoretele in repaos?
Moni, acum am citit vestile bune, ma bucur mult pentru voi. Asteptati sa treaca intervalul recomandat de doctor si treceti la treaba ![]()
maryb spune:
buna dimineata tuturor !
300, ce-mi faci tu mie ??? toata noaptea te-am visat ca aveai contractii si azi dimineata am si venit sa vad daca ai nascut....cand colo, tu esti acasa de la miezul noptii....hhhhmmmm.....ce are de gand bebelina ta oare ? ![]()
felicic, vad ca bebe Vlad te tine in sah acum
, ma bucur ca ai vesti bune de la dr si sper sa nasti intr-o zi in care este si dr prezent. cu aceeasi teama stau si eu acum ca si dr mea este in concediu la sf lunii.
maryb
36+ cu 
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 26 de zile 

Muuh spune:
simodina teoretic as zice ca da ar trebui sa o trezesti mai ales daca ai impresia ca nu recupereaza dar pe de alta parte este deja mai maricica si daca o razbeste foamea da ea alarma. Chiar nu am idee, Dimitri nu doarme ever mai mult de trei ore deci habar nu am stai sa vina anis sa ne spuna. Cel mai bine o intrebi pe Culcer, ca mergi la sigur cu ea.
Nerantula si pe mine ma inteapa sanii iar apoi simt o furnicatura si imi curg doua trei picaturi.
Moni ma bucur ca ai scapat de chiuretaj dar si mai tare ca e totul ok. Acum relaxarea si peste vreo doua luni asa sa sari pe inginer, poate puneti de o vacanta scurta undeva romantic sa fie totul ca la carte.
nikolici daca amniocenteza a zis ca e fata poate sa zica oricine orice. Fata ramane si va veni cand va vrea ea. Fetita prietenei mele s-a nascut la 41 de saptamani prin cezariana programata. Alexei al meu s-a nascut la 37 si 4 zile ca asa a vrut muschiuletul lui.
Ma ruga cineva sa ii dau numarul tipei cu sling-ul, va rog frumos cine ma ruga sa dea inca un semn ca nu mai stiu si nici nu gasesc postarea cu pricina. Scuze anticipat.
In alta ordine de idei sanziana nu a nascut inca, miercuri cica ar fi ziua cea mare. Asa ca mai bagam si maine o tura de majorete pentru ea.
anca81 spune:
Muuh, eu vroiam nr. pt sling 
ilia_99 spune:
felicic, iote p-aci si io!
scuzati absenta, da' am o stareee... as bate pe cineva si n-am chef de nimic! dupa ce i-au trecut mucii lui fii-mea, m-a luat fiu-meu, care de ieri o dadu si-n febra
asa ca toata noaptea am facut ture la el, da-i cu nurofen, da-i cu supozitoare si lichide, la 7 scoala fata, trimite-o la scoala si doftoriceste iar baiatu'... na, iaca asa! acu mi-am facut si io o cafea abia... mai "dragut" e ca ma doare si pe mine gitul!
intre timp, dureri si contractii de o frumusete rara, ba peste we fura si regulate, de stateam cu o mina pe bagaj si aialalta pe ceas. dupa aia s-au oprit..
in alta ordine de idei am fost ieri la echo, bb are 3000 de gr, pare sa aiba circulara simpla de cordon, colul scurtat, da' nu deschis, sta bine mersi, da' io nu mai am rabdareeeee si sincer.. il vreau balanta!
azi intru in 38 de saptamini, da' numai bine ca ieri mi-a mai mutat dpn-ul cu 2 zile, io nu mai inteleg nimic!
va puuuup pe toate fara exceptie si vb mai tirziu ca acum fug in oras sa mai rezolv niste treburi!
37+
ps: simodina eu cind am intrebat daca tb sa scol bb sa pape, dr a ris de mine, a zis ca inca n-a vazut sugar mort de foame! daca ii e foame, n-ai grija ca te anunta, daca nu, eu zic sa lasi copilutu' in pace! pup!
babytza spune:
Neata burtici si mamici 
Felicitari micilor crestini !!! 

Monica te poooop pentru vestile minunate !!!!!!!

Simodina lasa mamico puiuta sa doarma,nu te stresa, ca daca nu se satura cerea ea mai des. Si Valentina la o luna avea acelasi program ca si fetita ta. 
Nerantula e de la laptic.Cand se umplu sanii simti ca explodeaza si incepe sa curga laptic....Si eu patesc la fel,mai ales cand se apropie ora de alaptat. 
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel 
poze
poze David
babytza spune:
Felicic 

pentru vestile bune !!!! Dar stiu ca ai stat ceva la cabinet.... vezi cum iti strangi picioarele daca apuca dr sa plece si nu ai nascut inca....
Illia imi pare rau ca sunteti mucosi.....
M-a incercat si pe mine ieri o durere de ureche, imi venea sa mor ca nici macar nu am iesit din casa de luni.....Din fericire m-a lasat.
Feteleeeeeee am facut si noi baita aseara !!!!!!!!
Nu prea i-a placut ca ii era fomica. Degeaba am incercat sa il trezesc mai devreme cu o ora ca sa evit asta, nu a fost chip. Am aprins lumina, am facut zgomot, l-am dezbracat ...si nimik....

el dormea ca un ingeras....abea in baie s-a trezit si l-au luat nervii nervosi inainte de contactul cu apa...
Ii tremura buzita de nervi...![]()
![]()
Am avut emotii ca nu mai tin minte cum trebuie sa speli un bb dar e adevarat ca e ca mersul pe bicicleta...nu se uita
M-au laudat si mama si soacra si sotul ca m-am descurcat de minune ! Punctul culminant a fost cand l-am intors pe burtica sa il spal si la fundulet si pe spate...S-au albit la fata bunicile...![]()
![]()
![]()
La urmatoarea baita poate nu mai plangem si ne bucuram de apica !
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita
de bebe David Gabriel 
poze
poze David
300 spune:
Ilia te insotesc si eu la cafea. Si pe mine incepe sa ma usture putin in gat :(
Babytza prima baitzaaaa... Pai daca tot nu ai uitat cum se face, te-as chema si la noi :) Facem strand de bebei. Sunt curioasa cum ma voi descurca eu, baie nu le-am facut alora mici... deci voi avea un first time. M-ai facut sa zambesc, parca am vazut in fata ochilortoata baitza, cu David adormit, nervos, intors pe burtica...
M-au trezit mami si sormea nr2 cu telefoane si acum mor de somn. Sotzul ma foloseste drept scuza sa nu se duca la munca si acum doarme desi am vb la tel langa el!
Eu de ce nu pot?
Baby_boy unde esti?
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
mvb spune:
Buna mamicutze frumoase,
Sunt o burtica din odiseea ian-feb 2009 si vreau sa pun si eu o intrebare, pt ca voi sunteti deja trecute cam prin toate
La eco 4D, mi-a iesit LICHID AMNIOTIC IN EXCES( pe fisa nu scrie cu cat mai mult), iar BB a iesit la masuratori cu o sapt mai mic( tre sa specific ca asa a fost la toate eco facute).....am intrat pe net sa vad care-i treaba cu lichidul asta si m-au trecut fiorii. Plus ca ma doare burta rau, parca as avea bolovani si pietre de moara, desi burtica mea e micuta
S-a confruntat vreuna din voi cu asa ceva? Dr a zis ca e normal la 25 de sapt, dar stiu eu...
Va doresc numai bine la toate.

26+ si voinicul mamii DEIS CRISTIAN