Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 7
felicic76 spune:
neatza burtici!
monica:

300: esti acasa? mie rezidenta de garda mi-a spus ca si durerile de spate pot fi contractii, asa ca eu am ramas toata noaptea in sala de pretravaliu si dupa ce mi s-a terminat perfuzia, mi-au mai facut o monitorizare, care a iesit curata-curata. Abia apoi m-au mutat in salon. Eu am adormit ca valiza in gara si da aia este ora la care am ajuns acasa de la dr, la dr am ajuns in jur de 15 

kid, simodina: bine ca va duceti impreuna, pana intrati aveti timp sa si mancati la arabi daca vreti, nu numai sa povestiti. 
Spor la treaba cu pregatirile de botez si pana nu uit, Felicitari micilor Crestini!
nikolici: am impresia ca tu nu mai poti nu? il vrei pe bebe afara 
nausica: felicitari ptr schimbarea semnaturii!
angelinna: o agitata timida ptr azi? 
illia, lucutta, preety: pe unde umblati, fetelor?
37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
simodina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Nadina, multumesc de sfat! Deocamdata ma simt mai bine, ieri imi pusesem si mascutza dinaia sa nu respir in fata lui bebe cand alaptez, dar se pare (sper!) ca a trecut. Bebele meu se scoala tot la doua, doua jumate ore noaptea si avem 3 saptamani .. mai pateste cineva asa? Si inca ceva ce am tot uitat sa va intreb: de cateva ori pe zi simt niste intepaturi in sani (in ambii deodata), ce or fi oare? www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit ... once upon a time ... |
Cu trezitul daaa, e normal, abia dupa 3 luni in general isi scot masa de noapte desi sunt unii care s-o scot de la 1 luna si altii care nu si-o scot pana sunt intarcati
Intepaturi am si eu si am intrebat - e de bine, cica asa simti cand coboara laptele, in general le simti in apropierea orei de supt, nu?
nikolici spune:
NEATZA SI DE LA NOI
Multzu mult fetelor pt telefoane, cand o fi momentul o sa va i au cu mine pe toate la spital....bineinteles cu gandul
.
Daca v-ati intrebat de ce am zis ca "nobody loves me" era pt ca nimeni nu-mi scris si mine un nr.de tel
.Dara azi vazui telefoanele pe PM...multzu inca o data.
Si daaaaaaa....nu mai pot de nerabdare sa-mi vad puiutzul am cazut in extrema aia neagra de ce nu mai vine odata ...e ceva nasol..si na incep temerile.
Plus ca burta mea este f tzuguiata si toata lumea imi zice tu ai baiat sigur...dar la toate eco..plus amniocenteza, 4D a iesit clar fata fata....chiar o doctora mi-a spus ca la intrebarea mea la 7 luni..Doamana sigur este fata??? Si ea mi-a raspuns: Esteeeeee foarte fataaa!Dar iara m-au luat cunostiintzele hai ca e baiat ca intarzie, fetele vin mai repede...eu mi-am pus in cap si un nume de baiat daca e sa am o asemenea surpriza...nu stiu ce o s afac cu hainutzele roz bombon si mobilierul de aceeasi culoare.EL sau EA sa fie sanatoas ca de aia ma iau toate cele.Nu imi este frica de nastere, as renuntza si la epidurala numai sa-i fie bine bebelului.Dar cand vine???
Gata cu plictiseala mea, ma inchid in carapacea mea ...si ies doar la doctor mai incolo .
PUP
Karina Alessia
am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
DPN 3 zile
noi doua
camera Karinutza
simodina spune:
Si neatza burtici si mamici! ( vedeti, salut pe toata lumea nu ca altii doar pe cele de un leat he , he! )
Felicic cum adica ai stat de la 3 la 8 la dr
A fost intrerupt de nasteri sau ce? Ca eu tre' sa ma duc cu tot cu Mara maine si daca nu e liber cabinetul lui Iosup m-am scos...
Cuscraaaa iei Popicica pana la urma?
Anis, Miruna fetelor eu am alta dilema. De 2 zile Mara face noaptea pauza intre supt-uri de 7 ore. Avand in vedere ca e la limita cresterea ei in greutate ar trebui oare sa o trezesc la supt sau o las in pace?! Nu sunt convinsa ca recupereaza masa pierduta prin celelalte mese iar ziua nu suge mai des de 3-4 ore...
LE: Nikolici pe Serban l-am nascut la 35 s iar pe Mara la 40 prin cezariana la rece
. Mai am 2 prietene care au facut fete la 40s si peste... Nu e o regula, e o statistica pana la urma ca fetele vin mai rpd. Cum ai facut si amnio chiar nu cred ca la tine e vreo sansa sa fie baiat...
300 spune:
Irina f buna descriere multumesc din suflet. Eu sunt in primul stadiu desi nu prea inteleg de ce nu le-a īnregistrat aparatul ca pe mine ma dor simtitor. Dar si eu am dormit ca valiza in gara azi noapte. Ce stiu clar e ca nu mai calc la spital pana nu se intetesc serios. Oricum nu credeam ca in cateva ore pot avea un col altfel decat rigid.
Feli eu sunt acasa de la miezul noptii. Mi s-a recomandat repaos dar cred ca n-o sa pot sta in pat. Daca bebe nu vrea sa vina macar sa definitivez ultimele detalii sa vina la casa mea. Si-asa am de dat doar indicatii.
O dimineata usoara mamicilor si pupici tuturor
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
maryb spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Io vreau sa fiu intermediaru!!! Yo yo yo yo ![]() ![]() ![]() ![]() Mary, aviz amatorilor. Mai ales la tine mi-ar face maaaaaareeee placere. POZNICI CU NOI Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Mamica de INGERAS in ceruri ![]() |
draga moni, daca imi trimiti pe PM numarul tau de telefon cu siguranta vei fi prima care vei afla, sper sa nu se supere celelalte fete
. ma bucur enorm pentru tine ca ai scapat de chiuretaj, inca o luna jumate si poti incerca din nou sa ai un bebelus. Iti doresc multa sanatate si Dumnezeu sa te ajute si sa-ti trimita un bebelus sanatos inca de la prima incercare. 
maryb
36+ cu 
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu poze cu mami si bebe

AMR 26 de zile 

sabinel spune:
buna dimineata! nerantula, intepaturile in san daca ai observat sunt urmate de scurgeri de lapte. patesc la fel, iar cand alaptez trebuie sa stau cu prosopul pe sanul liber pentru ca curge(scuzati cacofonia) in valuri si patez tot. e normal
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
sabinel spune:
nikolici, am citit pe undeva ca tot mai multi copii se nasc dupa termenul dat de medici. ia iexemplul meu. am stat cu mandra 42 de saptamani incheiate
si-am refuzat inducerea tocmai pentru a o lasa pe ea sa decida cand vine. in ziua in care se faceau 42 de saptamani am nascut

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii
felicic76 spune:
simodina: eu am stat ptr ca :
1. a fost plecat de 2 ori cate 20-30 min
2. intai ia inseminari, ecografii si mamici cu bebei la controlul de 6 sapt(eu am vazut 3) asa ca tu sigur scapi in maxim juma" de ora
3. gravidutele la urma
37+
Vlad
falcone
bibinika
D'ale gravideniei
nikolici spune:
| citat din mesajul lui sabinel nikolici, am citit pe undeva ca tot mai multi copii se nasc dupa termenul dat de medici. ia iexemplul meu. am stat cu mandra 42 de saptamani incheiate ![]() ![]() mami de Amalia Stefania poze povestea nasterii |
Atunci stii prin ce trec...mai ales ca va vad -citesc aici pe toate si salivez nene.

Karina Alessia
am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
DPN 3 zile
noi doua
camera Karinutza