Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

monica iti urmaresc povestea de ceva timp, insa intotdeauna mi-am inghitit cuvintele, pentru ca n-am stiut ce sa-ti spun. acum imi iau inima in dinti si iti spun ca-ti admir taria si caracterul. ma-nclin si ma bucur s-aud vesti bune despre tine. cu ajutorul lui DD va fi bine si frumos. ma bucur sa te vad optimista si alaturi de fiecare burtica din odisee.

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

300 scoatem o agitata? Ma simt ceva mai bine, cu toate ca nu prea am reusit sa mananc azi cine stie ce.

CD vazut poze cu RObert, e superb

Feli, ma bucur ca sunteti bine, acus ma bag sa vad si eu burtoiul

Corina sa va fie de bine botezul, poze ceva?

Anis multa sanatate tie si fetitzelor tale

Am facut curat, am spalat am reusit sa cumpar si pompa pt sani manuala (sper sa fie buna) cu toate ca ma cam doare burta pe jos sau simt cum mi se duce in jos...poate s-o hotari mandra noastra sa ne cunoasca maine, caci mergem si noi la control.

Moni ma bucur de vestile bune , poate la anu ai II linii pe test.

Nikolici bafta maine la dr

Pe cine as putea anunta si eu daca am parte de marea intalnire?

39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

AMR 2 zile and counting down

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

nikolici, angelynna aveti mesaj privat de la je. ma duc sa rup patul ca mandra o face deja.
nerantula se pare ca avem aceeasi problema. si-a mea plange, ma stoarce la propriu de lapte si de puteri, nu se mai satura niciodata, si are deja 4 kile 100 de la 3300 cat avea acum 3 saptamani. chiaaar, maine ai nostri bebei fac 3 saptamania mea la 18.10, al tau la 18.20
300una timida, asa...

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

nikolici, angelynna aveti mesaj privat de la je. ma duc sa rup patul ca mandra o face deja.
nerantula se pare ca avem aceeasi problema. si-a mea plange, ma stoarce la propriu de lapte si de puteri, nu se mai satura niciodata, si are deja 4 kile 100 de la 3300 cat avea acum 3 saptamani. chiaaar, maine ai nostri bebei fac 3 saptamania mea la 18.10, al tau la 18.20
300una timida, asa...

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Multumesc

Bebe

Eco

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

ange, pana trece greata incarca sa papi branza dulce, paine prajita si alte asemenea. Vezi ce-ti face cu ochiul

Totusi, avand in vedere ca ai putut face atetea lucruri, cred ca nu ti-a fost fooaaarte rau, rau de-ala de sa nu te lase sa stai pe picioare, ceea ce e super.

Cat despre mine, declar oficial alarma falsa. Dupa injectia de care vorbeam a urmat alta monitorizare care nu a inregistrat NICIO contractie (iar eu scriam pe forum ca sunt, ca le simt). Nu mai inteleg nimic. Ce simteam eu atunci era o durere ascutita, graduala, ca de cm, doar in partea de jos. Nu mai difuza spre spate sau spre sus.

Am intrebat medicul de garda: ok, atunci astea ce sunt? Ca sa nu le mai iau drept contractii, pt ca in mod clar parte dince moniotorizam eu erau de-astea! A dat vina pe bazinul care se modifica. Ok, atunci bazinul meu se modifica prin dureri ciclice cam la 10 minute. Sper macar sa ma lase sa dorm, slava domnului ca pot dormi in patul meu. Daca stiam ca e travaliu fals strangeam din dinti si-i chemam pe mesterii pe care asa i-am contramandat... :(

In timp ce scriam acest mesaj am avut vreo doua de-astea si ma cam fac sa strang din dinti.

Sper ca experienta asta sa ajute burticile care mai au ceva de dus pana la termen. Multi pupici tuturor.

Si sa nu uit: va multumesc tuturor pentru agitate!

39+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Nu m-am simtit chiar asa de rauuuu, dar starea de disconfort plus emotiile

Sper ca data viitoare sa fie travaliu adevarat

Bebe

Eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Miruna merci mult!

Monica ma bucur ft mult ca e totul OK! Mult succes la activitatile artistice si un pui cat mai repede. Toata admiratia mea pentru taria cu care ai facut fata ingrozitoarei experiente si puterea de a accepta ceea ce s-a intamplat!

Laureta eu il duc pe Serban la dr Stanciu de 1 an si cred ca ma voi duce si cu Mara ca dr C nu mai e asa disponibila ca altadata...Oricum e un doctor ft bun si unul din cei mai buni diagnosticieni si are un extraordinar lipici la copii desi e mai sobru cu parintii. Cum a fost vizita?

Nikolici noi te iubim dar ce s-a intamplat?

Nerantula eu am mai luat si Immunostim pe langa Oscillo si in 3 zile am fost ca noua. Daca ai pb cu gatul homeogene... Eu mi-am revenit si ce e mai important e ca Mara vad ca a scapat.

Soro, cuscra etc eu am gasit o bisericuta de lemn in cartier super OK - nu face mai multe botezuri simultan, apa e schimbata de la un copil la altul si e si incalzita! Dar e cam departe de voi, aproape de stadionul national. Un pupic in plus pt Alex de la Serban!

Anis ma intereseaza si pe mine fotograful cu pricina!

Noi azi ne-am hotarat si la restaurant pt botez, am fost cu mama sa gustam si mancarea si e super sunt multumita. Si am tinut si viezuroaica afara vreo 4 ore in total cu o portie de tzitzi in masina ce mai am avut o zi excelenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

300 si noi care asteptam o nastere in direct.

Tot pentru viitoarele mamici va mai zic ce am patit eu. Aveam contractii, destul de puternice, parerea mea, dar nu erau regulate, aveam cand la 5-6 minute, cand la 10 minute... nu m-a bagat nimeni in seama pana nu au fost regulate (si confirmat pe aparatul ala de monitorizare).
In general o sa vi se para aiurea sau ca persoanele pe care le intrebati sunt rau intentionate, dar majoritatea vor spune - o sa stii tu cand e momentul. Dar asa e, au dreptate.

Primele dureri au fost cam ca la ciclu, un pic neregulate dar periodice. Avand in vedere ca eram cu apa rupta m-au tinut sub observatie in continuare. Apoi durerile s-au intetit, erau de fapt contractii dureroase si ma durea toata burta, radia durerea in picioare. Si asistenta tot zicea ca nu sunt inca durerile alea mari, sa stau linistita. Si ma gandeam ca e nebuna, ce dureri mai mari voia sa am. Am aflat o ora mai tarziu, durerile erau la 3 minute, constant, ma durea toata burta, se incorda, ma dureau pulpele, imi tremurau picioarele de durere si pur si simplu nu mai puteam face nimic altceva decat sa respir. Daca vorbeam, in momentul in care veneau durerile eram nevoita sa ma opresc.
Culmea era ca intre 2 contractii adormeam.
In final a venit epidurala si am adormit vre-o ora, apoi a venit bebe si am uitat orice durere.

fericita de - Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Nadina, multumesc de sfat!
Deocamdata ma simt mai bine, ieri imi pusesem si mascutza dinaia sa nu respir in fata lui bebe cand alaptez, dar se pare (sper!) ca a trecut.

Bebele meu se scoala tot la doua, doua jumate ore noaptea si avem 3 saptamani .. mai pateste cineva asa?

Si inca ceva ce am tot uitat sa va intreb: de cateva ori pe zi simt niste intepaturi in sani (in ambii deodata), ce or fi oare?

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristineescu spune:

Anis,DA, am mare nevoie de ajutor cu alaptatul pentru ca nici acum nu e ok. Eu cred ca nu am laptic suficient pentru ca nu se satura si evident ca nu poate sa doarma. Incerc sa-l tin la san ori de cate ori solicita dar am sfarsit prin a sta si cate 12 ore la san, cu pauze mici, fara sa apuce sa doarma pentru ca nu se satura.

Pe mine ma depaseste, deci, DA, am mare nevoie de ajutorul d-nei Musat. Te rog mult sa-mi dai un PM cu nr ei si sa imi dai mai multe detalii daca e cazul.

Imi pare rau de raceala asta care va da tarcoale.

Multa sanatate.

Poze Harri Alexandru
http://family.webshots.com/album/567137447KvLEdN

Mergi la inceput