Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 5
300 spune:
Feli bravo pt vestile bune. Dar tarziu te-ai mai intors...
Kid, contractii inca mai sunt, acu ma relaxez in sala de pretravaliu. Ironia face ca in timpul monitorizarii am avut cateva contractii dar imediat ce mi-au luat electrozii au picat vreo 3 de doua ori mai dese. Tocmai ce s-a terminat una.
Mi-au facut niste antispastice si deocamdata astept. Pe baieti i-am trimis la un suc iar eu astept sa ma trimita acasa. Bebe neangajat, col tare... Ce sa mai fac pe-aici?
39+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
nikolici spune:
NOBODY LOVES ME
Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 4 zile
noi doua
camera Karinutza
monica_dicut spune:
Io vreau sa fiu intermediaru!!! Yo yo yo yo
Mary, aviz amatorilor. Mai ales la tine mi-ar face maaaaaareeee placere.
RAMO
SI de la tine vreau vestea yo primaaaaa
Se vede ca sunt superhappy,nu? AM fost la doctor si am scapat de chiurataj .Sunt super ok, endometru refacut partial, asteptam rusii cat de curand. Liber la sieks cu protectie latexata inca o luna jumate si dupa aia ceva analize, eco si ce-o mai fi si cu ajutorul de sus liber la . Asa ca poate la anu pe vremea asta ma plimb cu caruciorul alaturi de voi. Doamne, nu-mi vine sa cred.
Mercicutz pentru gandurile bune la toata lumea . Stiti regula, nu nominalizez ca... deh... neuronu...
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
kid2003 spune:
Monica ce bine!!! Bravo! Sa te inscrii neaparat la Odiseea de septembrie-octombrie 2009!!! Luna decembrie e numai buna pentru iubareala, si ianuarie la fel! Sa dea Dumnezeu sa mearga totul ca pe roate de acum inainte pentru tine si sotul tau!
anis spune:
Nerantula am scris adresa gresit w w w. photoone. ro
*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
Hai ca sunt culmea ADRESA E FARA WWW in fata
*** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
IUBIRILE MELE
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
300 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici NOBODY LOVES ME |
Ce s-a intamplat?
39+ Anda Teodora
300 spune:
Vai Moni ma bucur din tot sufletul! Asa s-o tineti in continuare!
Si normal ca tu vei primi prima mesaj de la mine!
Sunt la a doua monitorizare. Normal ca acum nu am contractii... Ba da uite una. Macar nu o sa creada astia ca-i mint!
39+ Anda Teodora
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anis Hai ca sunt culmea ADRESA E FARA WWW in fata *** AniS ** 38+ ***Iris-Medeea*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE "Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
A mers cu www.etc
Ce inseamna ca nu sunt foarte ieftini, imi poti da un ex?
Mercic!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Deci, in sfarsit pot sa scriu si eu cu 2 maini si poate apuc sa mai citesc si din urma.
Cercetand azi-noapte pe net despre agitatia lui bebe, am gasit o posibila explicatie: Gruia trece prin puseul de crestere de la 2-3 saptamani, cand suge foarte des, e plangacios, vrea in brate, etc. Pentru cine mai are problema asta, iata ceva interesant: http://www.kellymom.com/bf/normal/growth-spurt.html despre puseele de crestere.
Treaba cu foehnul nu a mers decat pe intervale f scurte, Gruia se pare ca respinge orice surogate care incearca sa inlocuiasca atentia si disponibilitatea parintilor: nu se linisteste la foehn, nu vrea suzeta, in maternitate nu a vrut bibe.
Se pare ca pe mine ma cam paste o raceala , azi am fost afara si mi s-a facut rau, ma durea tot corpul si simteam o sfarseala, asa, probabil si din cauza lipsei de odihna, 2-3 ore pe noapte sunt prea putin pentru cat am nevoie acum .. am ajuns acasa si, dupa un paracetamol ma simteam mai bine, am si transpirat abundent. Am inceput sa iau si Oscillococcinum, sper sa ma lase inainte sa ma ia mai tare.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...