Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 12
Nausica spune:
Fetelor, am o problema mai ciudata, si cam off topic. Sau poate nu, de fapt. Cred ca mi s-a scrintit catzeaua la cap. De vreo trei zile scheauna in continuu, doarme numai prin colturi, in baie, da cu ghearele in gresie ca sa-si sape culcus, si e super-mamosha cu o jucarie de plus rosie. A fost in calduri acum vreo doua luni si ceva, deci cam pe-acum ar fi trebuit sa nasca (ma amuzam pe-atunci, ca, daca-i iesea shusta cu maidanezul din spatele blocului, nasteam amindoua de-odata).
Sau poate presimte ceva? Ca vine bebelusul?
Daca are cineva vreun sfat, v-as fi recunoscatoare.
Nausica
38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
angelynna82 spune:
Feli
ovulul este pentru a curata vaginul sau colul de secretie (nu am inteles prea bine dc...eram si inca sunt plina de emotii). Nu am apucat sa iti spun ca am vazut poze cu burtica mare si frumoasa, incearca sa te odihnesti cat de cat
Nausica felicitari pentru schimbarea semnaturii 
Monyca.c felicitari pentru fetita, acum ma bag la poze 
Off A.rose prin ce a trebuit sa treceti, ma bucur ca sunteti bine, DD sa va ajute in continuare 

39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin 

300 spune:
A-rose sunt fara cuvinte, slava donmnului ca s-a terminat, multa sanatate de-acum incolo. Ai dreptate, numai tu stii prin ce-ai putut sa treci... O imbratisare de la noi.
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
300 spune:
Azi la ora 9.40 s-a grabit pe lume Radu Gabriel. E un frumos de 3 kg si 200. Baby-boy.
Poftim, eu ma vait de contractii si ea naste, draga de ea!
40+
Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
Nausica spune:
baby_boy, sa-ti traiasca flacaul!
Nausica
38+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
anca81 spune:
A_rose, m-am cutremurat cand ti-am citit povestea. Bine ca v-a ajutat Dumnezeu si fetita este sanatoasa. Felicitari pentru micuta luptatoare.
Monyca, felicitari pentru Eva Paraskeva.
Nausica tnx pt. sfat 
Bine ai venit pe lume Radu Gabriel de Baby_boy!!!
Felicic, daca nu ma intrebai nu-ti spuneam pentru ca n-am vrut sa te sperii. Pe mamica aceea au chinuit-o cu nastere normala, fara epidurala (politica spitalului) si pana la urma i-au facut cezariana. Copilul era desfigurat din cauza forcepsului, l-am vazut la neonatologie cand m-am dus sa o vad pe Carla.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
angelynna82 spune:
Baby_boy sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si pt tine refacere rapida 

39+
mai mult ca sigur Crina Alexandra

Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
Mai e putin 

nikolici spune:
HEY BABY-BOY SA RAMAN BLOCATA CAND AM CITIT CA AI NASCUT.
PAI BINE MAI ....MI-O IEI INAINTE???ASA A FOST VORBA??
ANYWAY LASAND GLUMA LA O PARTE:

SA VA TRAISCA BAIATUL SI SA VA BUCURATI DE EL.
Pesme ca sunteti o mamica si un tatic tare fericiti!!!
Va pup
Karina Alessia
am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole 
DPN 3 zile
noi doua
camera Karinutza
_irina_ spune:
Bebelina mea incepe sa stea treaza parca din ce in ce mai mult si parca simt nevoia sa ii iau o jucarie cu care sa interactioneze cumva. Eu ii povestesc si fac ca toate animalutele, cantam si dansam dar la un moment dat obosesc si eu si ea saraca ramane cu ochii pe pereti.
Voi ce jucarioare aveti pentru bebeloi?
A rose of, bine ca e bine acum bebelusa, sa va bucurati de ea!
Nausica eu zic sa te pregatesti sa mosesti si catelusa, din cate stiu cam asa isi fac cuibul ca sa nasca.
fericita de
- Andreea
Nausica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _irina_ Nausica eu zic sa te pregatesti sa mosesti si catelusa, din cate stiu cam asa isi fac cuibul ca sa nasca. |
eu sint pregatita, irina, si as mosi-o cu placere. doar ca e virgina, saracutza. puii sint doar in capul ei, aia e problema.
Nausica
38+ si Aniapoze
_