Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:
Irina, pe langa nelipsitele animalute de plus si doudou-uri, Carla a primit si vreo 2 zornaitori cu bilute. Dar n-o incanta nimic, cred ca e prea devreme. Mai degraba ii cumperi un carusel sau o cutiuta muzicala. Aaa, si mai are un mielut mic alb in patut pe care vrea sa-l pape de fiecare data cand il prinde la interval 
Nu stiu ce are ca nu vrea sa doarma, cum o pun in patut plange. Ma doare spatele de mor cu ea in brate toata ziua, ca e grasuna rau moaca mica.
Mamica fericita de Carla Alexandra 
Povestea puiului meu drag
Piersicutza spune:
A-Rose m-a ingrozit povestea ta, mi s-a strans toata burtica in timp ce citeam. Of, Doamne, bine ca a trecut si acum e sanatoasa.
Baby-Boy felicitari si sa-ti traiasca baietelul!
Monica
ma bucur mult ca ai scapat de chiuretaj si ca esti atat de optimista. M-ai molipsit si pe mine si in timp ce-ti citeam randurile, ma bucuram si eu inchipuindu-mi cum te plimbi cu caruciorul la anul pe vremea asta. Doamne ajuta!
Eva am intrebat si eu doctorul meu de contraceptive in timpul alaptarii si mi-a spus ca nu sunt bune cele combinate adica estrogen cu progesteron. Estrogenul scade productia de lapte. De aceea se recomanda cele care contin doar progesteron, nu stiu daca astea sunt cele monohormonale la care te referi.
Eu am fost la control, azi ne-a si monitorizat si bebelina mea a dosrmit tot timpul iar eu am avut doar 2 slabe contractii, nimic serios. Lichidul e bun, placenta inca functionala, deci mai asteptam un picut. Mi-a recomandat sa savurez fiecare moment acum pana la nastere. Deocamdata savurez povestile voastre.
Piolica ce mai faci?
Khristin o fi nascut oare?
39+ 
Piersicutza
a-rose spune:
multumesc fetelor pentru mesajele voastre dragute si va urez nastere usoara celor care vad ca li se apropie sorocul...nikolici, nausica
bine ai venit printre noi Radu Gabriel ! sa ai o viata frumoasa, fara griji ! mami baby boy, te felicitam pentru mandretea de baietel !
am pus ceva poze cu puiutza pe contul comun.
va pupa
rose
maryb spune:
dupa un somn ca valiza in gara am reaparut si eu.
preety, nu-ti face probleme ca pe 22 dr Popa este. lipseste de pe 24 pana pe 28 inclusiv si nici pe 1 si 2 nov nu este. Asa ca e totul in regula, pe 22 oct o sa ai intalnirea cu bebe. ![]()
monyca.C, felicitari, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea.
a-rose, nu pot sa cred ce am citit, Doamne bine ca acum este totul bine si micuta este sanatoasa. Doamne Ajuta in continuare !
baby_boy, felicitari, sa-ti traiasca baietelul si sa fie sanatos, iar tie iti doresc refacere rapida.
angelynna, bravo, deci cel tarziu duminica o s-o ai pe printesica langa tine...
maryb
36+ cu 
bebelusul meu iubit
sa fii sanatos puiul meu
poze cu mami si bebe
AMR 25 de zile 

_irina_ spune:

Nausica scuze, nu mi-am dat seama ca e inca virgina.
Pisica mea a simtit numai ca am bebe, ca evita sa ma atinga pe burtica, de unde tot la mine pe burta dormea si imi faceam masaj pana se aseza, cum a venit bebe cum m-a evitat. Dar nu a simtit nimic cu nascutul.

crezi ca iti pregateste tie culcusul sa nasti?
fericita de
- Andreea
alexa si mami spune:
monyca.c, felicitari pt micuta!!! sa va traiasca si sa fiti sanatosi!!! e dulcica rau grasunica voastra! si mami ce bine s-a recupereat 
a-rose, imi pare rau pt necazurile prin care ati trecut:( ma bucur ca acum sunteti bine si ce falcute a facut micuta!!! multa sanatate! 
baby boy
felicitari!!! sa va traiasca bb Radu si sa fiti santaosi!
300, esti de belea:))) sper ca nu te superi
multumim de mesaj.
io n-am chef de nik
astept controlul de pe 16oct si apoi imi fac bagajul.
alexa si
mami
gargaritza85 spune:
Feli ce grasun ai tu acolo in burtica
bine ca la cat de mare e burtica ta..nu stiu de ce ma mir. 
Monica ma bucur enorm de mult pentru vestile bune care le-ai primit 
nikolici
si burta mea aduce a baiat, asa zice lumea ca e tuguiata, personal nu imi dau seama...dar eu stiu ca am fata 100% domle'!
chestiile astea cu forma burtii, dunga maro etc, eu cred ca sunt doar niste babisme si nu trebuie sa ne luam dupa ele.
ange cred ca esti super emotionata cand te gandesti ca cel tarziu duminica iti vezi mititica
Monyca.C ce bine ca aud vesti de la tine...ma tot intrebam de o perioada destul de lunga ce o fi cu tine de nu ai mai scris. felicitari pt nastere, sa iti traiasca fetita si multa multa sanatate! 
a-rose m-am ingrozit cand am citit prin ce a trecut micutza ta. imi pare nespus de rau pt ceea ce vi s-a intamplat, imi dau seama ca au fost clipe groaznice.bine ca sunteti acasa si ca recuperati, DD sa aiba grija de voi ca nu mai intampinati si alte probleme

Baby-boy felicitari! sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si papacios! recuperare rapida!
37+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
tzitziri spune:
Baby_boy, sa iti traiasca flacaul si sa fie sanatos si cuminte!Iar tu sa ai laptic mult si sa te bucuri de el!
A_rose, la o scara mai mica am simtit si eu ce ai simtit si tu cand am stat cu Daviduta in spital de la doua zile o saptamana.Si stiu cum e sa te atasezi asa repede de un sufletel asa mic si sa il vezi plin de perfuzii si sub tratament permanent.Totusi ma bucur ca s-a terminat totul cu bine si sper din tot sufletul sa nu aiba nici o urmare negativa tot ce a fost.Tu trebuie acum sa te bucuri de minunea ta si sa multumesti lui Doamne Doamne ca a facut ca totul sa fie bine.Ai grija de voi
Felicic, eu tot astept sa nasti, sa stii.....
Mamica implinita de David
Daviduta
bebe David
gargaritza85 spune:
uitasem sa va zic...am avut o noapte groaznica
toata noaptea m-a durut burtica si in mod special osul pubian + intre picioare, in asa hal ca abia ma puteam misca...cand am vrut sa merg la shushu nu reuseam sa fac 1 pas de durere, parca aveam febra musculara..asa ma simteam, doar ca ma durea foarte tare. oare am mers prea mult pe jos si din cauza asta?voi aveti asa ceva, sau stiti ceva legat de asemenea dureri?
37+ Piccola e Fragile
Ariana Stefania
bebe si pe tati lu' bebe
bebelina mea
sabinel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gargaritza85 uitasem sa va zic...am avut o noapte groaznica |
doare si-o sa mai doara cel putin pana nasti. baga o perna intre picioare, te vei simti mi comfortabil
mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii