Mamici norocoase de sept-oct 2008 (162)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corrina spune:

baby_boy felicitari maxime

a_rose ... imi pare rau ca a trebuit sa treci prin clipe atat de grele...dar totul e bine cand se termina cu bine, sa fiti sanatosi

denisa multumesc, bb al tau e scump foc!

nikolici sunt curioasa: de ce ai facut amnio? nastere usoara

numai bine tuturor

EDIT: parola pentru mamici2008 nu e aceeasi ca pentru bobocei2008? ori m-am tampit eu....ca eu in mamici2008 nu mai pot sa intru, in bobocei2008 da - cu parola de la contul comun, daca ma poate lamuri cineva, rog PM. Multumesc mult

fericita de Mihnea-Cristian - 17.08.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sabinel

Citat:
citat din mesajul lui gargaritza85

uitasem sa va zic...am avut o noapte groaznica toata noaptea m-a durut burtica si in mod special osul pubian + intre picioare, in asa hal ca abia ma puteam misca...cand am vrut sa merg la shushu nu reuseam sa fac 1 pas de durere, parca aveam febra musculara..asa ma simteam, doar ca ma durea foarte tare.

doare si-o sa mai doara cel putin pana nasti. baga o perna intre picioare, te vei simti mi comfortabil

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

sarumana de sfat, o sa incerc si asta. apropo...am achizionat body slim de al mondex...mi s-au parut tare utili de cand i-am vazut pt ca nu se vor vedea pe sub haine,sau cel putin asa cred. ms pt ponturi ce-ti face pitica?

37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

pup toate fetele dragute ptr urari !!!

am profitat de faptul ca fetita doarme si am vazut toate pozele cu bebei frumosi..sunt superbi toti !!!

baby_boy felicitari !!!

a_rose imi pare atat de rau, cred ca ai trecut prin momente groaznice, intradevar inainte de nastere nici nu-ti poti imagina ce dragoste enorma vei simti ptr puiutul tau decat atunci cand il vezi, il tii in brate... bunul Dumnezeu va va ajuta sa treceti peste toate problemele. Dovada ca acum fetita e bine si sanatoasa.

gargarita offfff stiu si eu am trcut prin asa ceva, la inceput am crezut ca am febra musculara intre picioare, ma durea de muream cand mergeam plus cand ma ridicam din pat stam cateva secunde sa-mi revin si apoi o luam incet leganandu-ma (radea sotul de mine la greu), am intrebat medicul si mi-a zis ca e normal, se dilata oasele bazinului ca sa poate iesi bebe si ca o sa nasti mai usor...acum cine poate sti, cert este ca intradevar eu am avut o nastere ff usoara...cu epidurala !

pupici !!!

deEVA PARASKEVA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

Tati e la plimbare cu Sebi.De ieri a inceput sa iasa el cu puiul si ma lasa pe mine sa ma odihnesc

a-rose,sa-ti traiasca micuta lupatatoare!imi pare rau ca ai trecut prin asemenea momente!

monica.c felicitari pt bblina!

Radu Gabriel, bine ai venit pe lume! Sa fii sanatos si papacios de laptic de la mami, iar lui mami baby_boy ii zic refacere rapida si multa, multaaa rabdare! vei avea nevoie!

Anca, marsupiu se gaseste si pe bimbomarket, e 95 euro, numai ca transportul e inca 35, daca crezi ca mai afci si alte cumparaturi...se merita! voi da si eu comanda, dar inca nu ma m hotarat pe care sa l iau, cel de la baby sau de la chicco cu 3 pozitii

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

A-rose Doamne ajuta! Bine ca s-a terminat cu bine si tinem pumnii ca micuta sa fie sanatoasa (eu asa cred ca este!) Ma duc sa vad pozele cu blondina!

Baby_boy sa iti traiasca baiatul grabit, sa fie sanatos si fericit!

Andreutac eu am luat suportul de baie (salteluta Easy Bath) de la Miniblu din Feeria. Eva a comandat-o pe Net, dar nu mai stiu sigur de pe ce site...poate apare ea si iti spune. Daca ai drum la Miniblu, eu zic ca o gasesti acolo. Caut-o pe net sa vezi cum arata cutia.

Si eu am intepaturi in san mai ales cand se apropie ora de alaptare...sau cand sunt departe de bebe si ma gandesc la ea (s-a intamplat chiar duminica, trecusera vreo 4 ore de cand lasasem cupilul acasa). Intepaturile sunt in sani si spre mamelon asa si sunt urmate de cateva picaturi de lapte (sa traiasca tampoanele de sani)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monyca.C

pup toate fetele dragute ptr urari !!!

am profitat de faptul ca fetita doarme si am vazut toate pozele cu bebei frumosi..sunt superbi toti !!!

baby_boy felicitari !!!

a_rose imi pare atat de rau, cred ca ai trecut prin momente groaznice, intradevar inainte de nastere nici nu-ti poti imagina ce dragoste enorma vei simti ptr puiutul tau decat atunci cand il vezi, il tii in brate... bunul Dumnezeu va va ajuta sa treceti peste toate problemele. Dovada ca acum fetita e bine si sanatoasa.

gargarita offfff stiu si eu am trcut prin asa ceva, la inceput am crezut ca am febra musculara intre picioare, ma durea de muream cand mergeam plus cand ma ridicam din pat stam cateva secunde sa-mi revin si apoi o luam incet leganandu-ma (radea sotul de mine la greu), am intrebat medicul si mi-a zis ca e normal, se dilata oasele bazinului ca sa poate iesi bebe si ca o sa nasti mai usor...acum cine poate sti, cert este ca intradevar eu am avut o nastere ff usoara...cu epidurala !

pupici !!!

deEVA PARASKEVA

si al meu rade de mine...imi zice ca sunt ca o babuta de-aia de 100 de ani pt ca ma dor toate macar de ar duce toata treaba asta la o nastere usoara...mai ales ca eu vreau sa nasc fara epidurala,toane de femeie nebuna probabil dar chiar asa vreau sa nasc.acum na...sper sa si pot ca de nu...epidurala scrie pe mine
am vazut pozele cu pitica ta...ce falcoasa e seamana cu tati sau mi se pare mie? si ce bine arati la 1 saptamana dupa nastere...felicitari!

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a-rose spune:

fetelor, va multumesc mult pentru mesaje

acum sunt necajita ca imi vomita fata. trebuie sa-i dau vitaminele B complex si fier picaturi si nu le tolereaza nicicum. tot timpul le vomita. si problema este ca este anemica. si are nevoie neaparat de fier.in spital a primit transfuzie. aici insa... se pare ca daca hemoglobina este mica, nu se mai oxigeneaza bine celulele si pot aparea probleme in dezvoltarea copilului, mai ales a creierasului...
trebuie sa gasesc o solutie cu fierul asta sa nu mi-l mai vomite.
cred ca o sa-l amestec iar cu baby drinkul.

rose

Mergi la inceput

a-rose am vazut poze cu piticutza ta...ce grasunica este...arata asa bine ca nici nu zici ca a trecut prin atatea...ai o printzesa tare puternica zic eu, si tu esti un mami curajos!

Khristin ai nascut ?

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

eu sunt sigura ca, kristin e cu bb in brate deja:)
aly, bravo taticului!
noi iesim putin la plimbarici.

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabinel spune:

Citat:

saruumana de sfat, o sa incerc si asta. apropo...am achizionat body slim de al mondex...mi s-au parut tare utili de cand i-am vazut pt ca nu se vor vedea pe sub haine,sau cel putin asa cred. ms pt ponturi ce-ti face pitica?

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

sa cresti mare si sanatoasa sa fii. nu se vede pe sub haine, insa daca ramai ca mine se va vedea dunga la elastic in talie. pitica ma mananca la propriu. cred ca trece prin puseul de crestere de 3 sapt, ca parca am tinut-o flamanda o luna nu o ora. cat despre nasterea fara epidurala, te sfatuiesc sa nasti cu. iti zice una care a nascut fara si stie ce-s alea dureri.norocul meu ca am toleranta mare la durere

mami de Amalia Stefania
poze
povestea nasterii

Mergi la inceput