Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Eva, uite aici info despre injectia contraceptiva http://w w w . c o p i l u l . ro/a_116_1965_Depo_Provera_in_contraceptie.html

Sau pe Wikipedia

Site-ul oficial: www.depoprovera.com/index.asp" target="_blank">Depo-provera

Si www.emedonline.ro/cuprins/medicamente/view.article.php/1278" target="_blank">prospectul

Edit: am citit cateva review-uri care m-au cam ingrozit. Cred ca raman pe pilula... Ma gandesc totusi ca in pilula cantitatea de hormoni este mai mica si se introduce in organism gradat pe cand la injectie bagi cu lopata sa ajunga pentru 3 luni

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Anca, vreau si eu review-rile care te-au ingrozit ca linkurile astea generale trimise de tine deja le citisem!
Si eu zic la fel, la pilula monohormonala daca apar side effects o opresc, cu injectia ce fac? astia spun ca la injectie efectul apare incet incet, nu brusc "cu lopata" dar tot nu imi vine! Nu am ce sa fac apoi sa o scot din organism daca nu imi place, asta ma tot agita!

Aly, ce frumosi sunteti voi doi, iti sta asa bine mamica, ma induioseaza pozele cu voi afara

Kid, ce cumintica asculti de dl dr!

Laureta, bafta la dr!!!

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
varsta Luca
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Va multumim pentru aprecieri, andy cam seamana picii nostri, stii tu..cine se aseamana se aduna
Aly, SEbi parca e un pasha acolo in cada, abia astept sa facem si noi baitza in apa mai multa ca doar ne-a cazut buricul astazi
laureta, dr nu mi-a dat nimic, daca stii tu ceva spune-mi si eu o sa-i sugerez asa discret(dr asta nu prea e adepta vitaminelor...sau chestiilor preventive...nici antibiotic nu mi-a dat decat in in ziua in care am nascut, am intrebat-o daca pot sa fac sedinte cu bioptronul pentru cicatrizare mai rapida...nu imi recomanda nici asta...nici centura postnatala..)

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Muuh multumesc mult,zilele astea pleaca nasa in Italia si daca nu gaseste si vine fara atunci apelez iar la tine!Ca zona pot spune ca e destul de aproape de Elias.

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

noi am fost la cumparaturi, ca nu mai iesisem de 3 zile din casa ma bucur ca alexa e inspre bine:)
laura, o mai apuca pe alexa ca il vrea pe cipri, dar ii trece repede i-am pove ca o sa plec la spital, a plins la inceput, apoi s-a resemnat, a zis ca vine cu tati in vizita, ei ramin acasa sa pregateasca venirea noastra:) andy cum mai e?
babytza la domnisoara frumoasa si responsabila. asta cu cadourile cred ca o sa-i placa si alexei.
monica ce mult ma bucur ca totul e ok multa bafta deseara!
baby boy, condoleante!
CD Robertino!!! multa sanatate!
scuze daca deranjez, dar ce e cu graba asta cu sexul? nici macar 6 sapt nu se mai poate astepta!!! zic si eu, nu ma bagati in seama
kid, nici macar la bisericile de cartier nu se gaseste o zi in care se boteaza un singur copil?
aly dulce un grasunel. e frumos foc!
lau, La Multe Lunitze!
fetele care ati nascut la polizu, mai intreb odata, imi trebuie sapun, sampon de acasa pt toaleta zilnica a lui bb, sau au asistentele?

alexa simami

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

Leah, Sanziana multa bafta!
CD imi pare rau sa aud ca ai probleme cu mama ta si mai ales cu uterul, sper sa nu fie nimic grav.oricum capul sus ca Mikul are nevoie de tine! aaa si personal sa stii ca eu nu sunt supi nici pe tine nici pe celelalte mamici, va inteleg foarte bine ca nu aveti timp de forum...si eu probabil la inceput ma voi dedica in mod exclusiv piticei mele.
Delphinas
nickolici stai linistita ca nu ramai ultima graviduta sigur, eu am termen abia pe 27 de exemplu. imi pare rau ca esti supi cu soatza ta, sper sa treaca
Monica ma bucur ca au iesit analizele bine, multa bafta diseara
babyboy sincere condoleante
300 lasa alergatura si stai cumintica, sper ca esti bine multi

noi am plecat la cumparaturi, vb mai tarziu, toate mamicile si burticile!

37+ Piccola e Fragile Ariana Stefania

bebe si pe tati lu' bebe

bebelina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Buna fetele!

Am si eu o intrebare pt cele care folosesc sfarcuri de silicon, dupa ce le sterilizez, unde le tin pana la urmatoarea folosire? Pot sa le pun in cutiuta lor bine spalata ?? Sau daca nu in ce?
Si mai vreau sa intreb mamicile care au nascut prin cezariana cu cat timp nu au mancat inainte de operatie?

burtici, mamici si

Raluca

38+ Bianca Florentina

Mergi la inceput

Muhh, Monica, mie nu mi-au dat nimic nimic pentru retragerea uterului, aici la spital le-am spus ca nu alaptez dar au zis sa iau antibiotice cateva zile cat mai stau la socrii si sa merg la dr care m-a operat ?(probabil nu vor sa se implice) dr care m-a operat va ziceam ca nu prea da tratamente preventiv, acum sper sa-mi dea ceva cand merg sa ma vada ca astazi am facut iar putina febra, o sa imi notez ce ai zis tu Monica si o sa-i 'sugerez' dr (ii spun ca asa mi-au zis de aici de la spital dar vreau si parerea ei, o minciunica mica nu strica ca-i vorba de sanatatea mea)
Iau in seara asta toate antibioticele si supozitoarele si ce mama naiba mai am prin casa si daca maine dimineata nu sunt ca noua, il lasam pe bebe cu soacra si dam o fuga la Bucuresti

Mergi la inceput

raluca eu nu am mancat nimic in ziua operatiei, cu o zi inainte am mancat tot felul de chestii, nu stiam ca a doua zi ma operez m-am operat pe la 2 dupa amiaza, imi era o foame de lup, dar e bine ca nu mancasem ca am avut niste tentative de a voma in timpul operatiei(imi tineau tavita la gura si eu ma chinuiam sa vomit), noroc ca nu aveam ce
cat despre protectiile de silicon pentru sfarcuri eu zic ca poti sa le lasi in sterilizator, eu asa fac cu biberoanele si pompa de san pe care o folosesc din an in paste, in timpul in care nu le folosesc le las acolo iar daca umblu la ele, mai pun o tura la sterilizat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Buna ziua si de la noi,

se pare ca incepem si noi sa avem colicei...ne facem rosii ca racul, strangem piciorusele si incepem sa icnim.Deocamdata nu suntem asa de suparati cat sa plangem, dar deocamdata nu zic 'hop'.Luam Bonisan si cam atat....

Aly, pentru icter noi am facut bilirubina.

Sanziana,tin pumnii sa fie totul bine si sa va intoarceti sanatosi cu o poveste a nasterii frumoasa!

Azi e prima data cand l-am lasat si noi pe Daviduta acasa cu bunica.Am fost pana la mine la serviciu sa iau salariul brut pentru nastere si apoi sa facem actele pentru trusou si alocatia de nou nascut.Si au mers treburile ca pe roate - ceea ce ma cam mira la cata birocratie stiu eu ca e.Oricum mi-a fost un dor de el chiar si pentru 3 ore cat am stat departe..devenim dependenti unul de celalalt.Mi-e mila de tati ca o sa trebuiasca sa se intoarca la munca joi.

LE: Monica, sper sa fie totul bine dupa seara asta ca ajunge prin cate ai trecut si sa ne anunti in curand ca ai doua liniute

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput