Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

CD asa-i, nu strica o minciunica. Iar ce mi-a dat mie pt eliminare cat si ergometul se dau la toata lumea deci nu cred ca are ce sa faca rau. Oricum, nu-l lua decat daca iti zic ei ca e ok. Ergometul stiu ca e cam tardiv sa-l iei acum, se ia imediat dupa nastere din cate am inteles. Tin pumnii oricum sa fie bine.

Miruna, nu m-am intors inca la birou. Cica asa avea dreptul la toate cele 126 de zile pe care nu le-am luat inainte. Teoretic as sta pana in ianuarie dar nu stiu daca o sa rezist atat ca deja ma urc pe pereti si chiar nu -mi place sa stau degeaba.

Tocmai am vb si cu doctora si se pare ca raman peste noapte la spital ca tre sa ma monitorizeze. Poate totusi scap daca nu se mai vede nimic la eco
Chiar nu naste nimeni azi la polizu sa fac si eu galerie de la fata locului??

In rest, va pup pe toate si va multumesc de incurajari. Nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva. SI apropos, voi v-ati recuperat neuronu'? CA io am observat ca tot zuza sunt . Da cred ca si asa mi-e felul

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

raluca eu nu am mancat nimic in ziua operatiei, cu o zi inainte am mancat tot felul de chestii, nu stiam ca a doua zi ma operez m-am operat pe la 2 dupa amiaza, imi era o foame de lup, dar e bine ca nu mancasem ca am avut niste tentative de a voma in timpul operatiei(imi tineau tavita la gura si eu ma chinuiam sa vomit), noroc ca nu aveam ce
cat despre protectiile de silicon pentru sfarcuri eu zic ca poti sa le lasi in sterilizator, eu asa fac cu biberoanele si pompa de san pe care o folosesc din an in paste, in timpul in care nu le folosesc le las acolo iar daca umblu la ele, mai pun o tura la sterilizat

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mersic de raspuns
Acasa si eu ma gandeam tot in sterilizator sa le las, dar daca vreau sa le iau cu mine cand plec pe undeva ??

Raluca

38+ Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Baby-boy o imbratisare pt tine. Greata o sa treaca dar treb sa mananci light si sa dormi mult. Restul trece in timp.

Ange tu cum te mai simti?

Eu am facut monitorizare la bebe. E bine. Are si vreo 2 pungi de lichid, deci mai stam pana vineri dimineata.
Numai bine ca in timpul monitorizarii m-au luat niste contractii de-alea ca la cm si tot continua cam la 10 min. Insa nu mi pe strange burta, doar doare asa. Am fost pe la ai mei la lucru si ce m-am bucurat ca i-am vazut!

Altfel acum tre sa iau o masuta de cafea pe care am comandat-o sapt trecuta, trebuie sa vorbesc cu mesterii care pun gresia si faianta si sa recuperez o bara de agatat hainele pe care au ratacit-o cand au montat mobila si de doua saptamani ma chinui sa ma vad cu ei. Mai nou nu raspund la tel.

39+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Ia...sa va fac capitol noi.Sper ca imi mai iese dupa atata lipsa indelungata.

Stop joc 5 minute!

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Mari si mici, mamici si burtici, va invitam la capitol nou

Mamica implinita de David

Daviduta

bebe David

Mergi la inceput