Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

ups, voi vorbiti de funie in casa spanzuratului cu sieks-ul asta...Noi nu am servit inca...regula e de 6 saptamani de la nastere, vad ca voi v-ati scurtat-o un pic ...Miercuri fac 6 saptamani si m-am programat la controlul de sfarsit de lauzie (si asta se incheie tot la 6 saptamani) si vad ce zice dr. Sper sa fie de bine si sa imi dea unda verde...la nasterea trecuta, la controlul de 6 saptamani i-am marturisit ca am inceput activitatile artistice de putin timp si s-a cam suparat pe mine, a zis ca nu il ascult...asa ca acum am fost cuminte, model chiar!
O sa intreb si eu de injectia minune, eu pilule nu pot lua, din astea combinate, am avut tromboflebita de la ele...si cica estrogenul ar fi de vina...daca e injectia pe baza de progesteron numai e buna pt mine si pt alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

babytza, vazut si io poze de Davidutz . Parca seamana cu tati, sau mi se pare mie?

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Da Moni, e bucatica rupta din tati....

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Aly, Carlei i-a trecut si tot asa i-am picurat pe limba si pe buze. Se lingea ea dupa aceea si o plimba prin gurita. Daca nu poti cu tifon tot e mai bine asa decat deloc. Aaaa, sau mai poti pune pe o suzeta.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

hello !

am venit si eu acum de la control. am facut si testul non stres ca doamna dr nu reusea sa-i asculte inimioara lui bebe cu palnia. mi-a facut si recoltare pentru secretie col si streptococ B. toate bune si frumoase, insa mi-a dat o veste naspa pentru mine...intre 24 si 28 oct este in concediu si nici pe 1 si 2 nov nu este.....asa ca nu stiu deocamdata cu cine voi naste daca ma apuca in zilele astea, o sa-mi spuna pe 23 cand ma duc la un ultim control. preety, tu stiai ca nu este doamna dr ? ca si tu mergi tot la ea. tu cum nasti ?

ma duc sa citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat...oricum, dupa listuta vad ca nu a mai nascut nimeni.

maryb 36+ cu

bebelusul meu iubit

sa fii sanatos puiul meu

poze cu mami si bebe

AMR 26 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_c20 spune:

merci, anca, incerc si asa

mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)

minunea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Aly eu pun glicerina pe o compresa sterila si ii dau cu ea prin gurita,si vad ca ii place,nu zice nimic.Ce grasun ai tu acolo!

Kid aceeasi obsesie cu botezatul unui singur copil o am si eu,sper sa nu am vreo surpriza la biserica.Apropo de funie in casa spanzuratului,de vrut am vrea si noi dar eu stiam ca Tutu te-a certat data trecuta si am zis ca mai asteptam un pic

baby boy hai curaj ca totul va fii bine!

Cd sanatate!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Leah, sanziana

300 mama draga lasa alergatura. Odihna ca azi maine vine bebe si sa te vezi atunci.

nikolici incearca sa te relaxezi si sa nu iti mai versi nervii pe sot, ca nu are nici el nicio o vina. Mai e putin si vine bebe si gata se duc si nervii dar infloreste depresia aia nasoala.

mary nu te ingrijora deocamdata. Daca te uiti un pic in lista vei vedea ca majoritatea au nascut mai devreme deci ai toate sansele sa o prinzi pe doctorita ta aici. Sau daca bebe nu da nici un semn te legi si tu de pat in zilele ei de concediu.

musette oferta ramane deschisa, chiar astazi vroiam sa te sun sa te intreb in ce zona stai.

Moni ochii albastrii zici...poate al treilea. Dimitri are ochii negri, negri de abia se distinge pupila. Bafta diseara la doctor. Ma bucur mult ca au iesit ok analizele. Te-ai intors deja la birou?

anca incerc sa fac o poza dar mai pe seara sa fie sotul ca nu am altfel cum.
CD tu le-ai spus la spital ca nu alaptezi? Ca deobicei la cele care nu alapteaza se da un tratament special pentru ablactare care ajuta si la retragerea uterului.
Nausica eu cel mai bine m-am simtit in drum spre sala de operatie. Eram si sexi in camasa scurta de noapte, cu burta imensa si parca ma duceam la picnic (aveam kit-ul de recoltare celule stem sub brat) nu la cezariana. M-au si luat la misto doctorul si rezidentul ca ce fac ma duc la plimbare.
Tema zilei: sex si protectie. La noi inca nu e cazul si nici nu stiu inca ce vom folosi. Probabil ca doctorul imi va propune pilula monohormonala sau prezervativul si apoi sterilet dar sa vedem saptamana viitoare cand ma duc la control.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Aly, eu am fost la Medlife pt i a i face analiza de bilirubina si acolo mi au spus ca e bine sa i fac hematologia toata daca tot o intep in vena si transminazele ca sunt legate cu icterul. Asa ca i am facut tot( hemoleucograma, transminazele si bilirubina directa indirecta si totala). Aveti si voi icter?

ancule

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Monica ma bucur tare pentru vestile bune de la analize, tinem pumnii

Eu am fost aici la dr la ginecolog, abia m-am urcat pe masa, m-a durut ca naiba cand ma apasa pe burta, a zis ca nu e ok uterul ca e mult prea mare, e posibil sa fie retentie de lohii sau sa fi ramas parti de placenta (placenta a fost aderenta la uter foarte greu de scos si am avut si hemoragie mare in timpul operatiei), sunt pe antibiotice cateva zile, daca continua febra dau o fuga in Bucuresti (dr care m-a operat era foarte ingrijorata la telefon a zis ca vrea sa ma vada neaparat)
Eu sunt optimista si cred ca totul se va rezolva in cateva zile cu antibiotice pentru ca Mikul meu are nevoie de mine

CD, doar antibioticele nu ajuta si crede-ma ca iti spun din experienta. Eu am avut noroc ca nu s-a inflamat din cauza de muuuuulte antibiotice. Mie mi-a dat doctora noua sa iau Arthrotec pt eliminare si tot n-am eliminat plus un antiinflamator ca era prea scurta pauza de antibiotice.Si uite ca tot la chiuretaj ajung. Sper s anu fie cazul si la tine. Acum mi-a dat un antibiotic foarte puternic sa iau inainte de chiuretaj. Si pe mine ma durea rau burta cand ma apasa. Tie nu ti-a dat nimic pt eliminare? N-ai luat nici ergomet dupa nastere? Oricum , mi-a zis ca e bine sa fac acest chiuretaj cat mai tarziu dupa nastere ca sa se ingroase peretii uterini sa nu dau in alte probleme.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput