Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

neata si de la mine!
o sapt plina de vesti bune sa avem!
leah, multa bafta
nerantula la voi sa treaca rasfatul soricelului! mult calm si nervi de otel! vad ca e mare minune feonul asta, incearca-l:)
CD, ma bucur ca ai reaparut:) imi pare rau de problemele cu mama ta. stii cum se spune, un sut in e un pas inainte.
babytza, a plecat soacra? tina cum il priveste pe david? nu e geloasa?
andy, CD noi cu alexa ne-am "chinuit" cu regurgitarile asta productive pina pe la 4 luni, cica se cheama "reflux gastro esofagian".

alexa simami

Poooop
Nu a plecat soacra inca. maine are avion. este topita dupa nepotelul ei frumos....o parte din inima ei o sa ramana aici pana de sarbatori cand o sa vina iar in tara

Tina este foarte incantata de fratiorul ei. Este si putin geloasa, sunt convinsa, chiar daca nu spune nimik. Noi vorbim mereu cu ea despre asta si ii explic mereu ca bebe e mic si de aceea necesita mult mai multa atentie in perioada asta, sa nu i se para ca e nebagata in seama . Ca ea e mare si poate face multe fara ajutorul nostru, in timp ce David este dependent de noi. O amuza foarte tare lucrul asta. Si o face sa se simta ca o domnisoara. Si ii place sa fie responsabila , ca doar este fetita mare ! Si toata lumea care a venit cu cadouri la bebe a adus ceva si pentru ea. Iar asta chiar ii place

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, sa va traiasca micul crestin! Si noi avem botezul duminica.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Anca ma bucur ca e mai bine Carla ! Pana la urma cu ce cremuta ai dat de se vad rezultate ? Care a fost cea minune ?

poze

poze David

Mergi la inceput

Cd ma bucur ca ai revenit. Imi pare rau de problemele cu mama ta... pentru rezolvarea lor.

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui babytza

Anca ma bucur ca e mai bine Carla ! Pana la urma cu ce cremuta ai dat de se vad rezultate ? Care a fost cea minune ?

poze

poze David

cremuta de la Kid alternata cu cea data de pediatru (cu hidrocortizon). N-a trecut inca de tot dar nu mai e asa "purulenta" rana.

Kid, inca o data sarm'mana

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

300, babytza
laura eu iti spun dar nu stiu daca se potriveste ca stiu ca sunt alte obiceiuri la voi: noua ne-a zis preotul sa avem la biserica asa: 2 lumanari, panglica, cana pentru apa de la botez,prosop si hainute de schimb...de toate acestea se ocupa nasa....daca mai ai intrebari iti raspund cu placere

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Multumesc in mare cam asa ne-a zis si noua fara panglica si cana.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

neata de la rasarit.
Andreea, pup micul crestin si pe mamica fericita.
CD, imi pare rau de problemele cu mama ta. Chiar cred ca mutatul in chirie va rezolva problema.

pup pe toate

Eu, iepurica 37+
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza dragelor.

Un mare si calduros la toata lumea.

Eu sunt happy ca mi-au iesit superbine toate analizele, am rasuflat usurata. Diseara merg la chiuretaj, sper sa fie totul ok. Acum mi-am luat o piatra de pe suflet, astept sa-mi vina menstruatia si... cu Dumnezeu inainte...

Astept vesti de la voi ca vad ca boboceii de cotombrie se cam lasa asteptati.

Eva, Luca e un dragalas, vazut poze, placut mult

andy_galro, felicitari pentru micul crestin, vazut si pozele voastre.

Muuh, te-am visat azi-noapte pe tine si pe bebe Dimitri care avea ochisori albastri

feli, tin pumnii sa nasti cu Dr T

300, parca saptamana asta asteptam vesti de la tine

Ma bucur ca sunteti toate bine, intru io mai rar dar asta nu inseamna ca nu va urmaresc

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Buna, buna, fetelor

Scriu cu minunea mea in brate! Doarme asa frumos! Abia astep sa il scot la plimbare ca ieri nu am iesit daca a plouat si a fost asa mohorat!:(

Multumim tuturor pt complimente, pupici fff speciali pt Monique si Anca!
Monica, Dumnezeu sa aiba grija de tine mereu, mai ales diseara!

SANZIANA

LEAH

Andy, sa iti traiasca printul Andrei crestinat! Nu l-am recunoscut in poze, ce falcute a facut, formidabil!!!

CD, Laura, sa va treaca grijile!

A nascut Andreutac? sunt in ceata...

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
varsta Luca
Povestea nasterii mele, Luca Noah

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LUCUTTA spune:

Iris,si pe mine ma sperie pompa asta ca are recipientul de colectare f mare dar sper sa traga bine daca voi avea nevoie de ea.Mie imi place manerul cu ,care pompezi fata de alte pompe care au pompita ca para.Sper sa fie ok.

Andy.pne pregatim pe saptamana viitoare de cezariana ,inca nu stiu data.Acuma miercuri mergem la un ultim control si stabilim data cand imi face cezariana pe saptamana viitoare deoarece bb meu nu s-a intors.Abia asteptam!

36+Sergiu

Mergi la inceput