Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 16
babytza spune:
Monica bafta la doctor !!!!!!!!!!!!!!
Sa ne spui cum te simti.
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
musettepink spune:
Anca eu dupa ce suge il pun pe Luce in patut,pe burta si sub salteaua patutului am pus ceva ca sa stea un pic ridicata.si de cele mai multe ori scoate aerul in pozitia aceasta.poate incerci si tu.
Bebeii vostri cand sug la san se ineaca?al meu in ultima vreme suge si se ineaca,cred ca in cauza ca mananca ca haplea dar uneori tare ma sperie.voi ati patit?
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
EvaF spune:
Vazut poze de David de Babytza! O bomboana, un scumpic!
Musette, al meu trage fff tare la inceput, ma trage cu o mana de tzitzi sa nu cumva sa fug :))) si suge cu o pofta...si sigur ca se ineaca, incepe sa tuseasca, sa scuipe lapte si e ok; facem pauza putin, il bat usor pe spate pana ii trece sperietura si gata! Dar nu se ineaca mereu pt ca ragaie singur in timp ce suge, eu nu am nevoie a il pun la ragait, bombardeaza singurel in timp ce mananca
Fetelor, eu nu inteleg ce metode contraceptive folositi cele care alaptati...Eu pana la urma voi face injectia, cred, desi vreau sa discut cu dra mea despre pilula monohormonala ca alternativa, dar trebuie sa iau o masura, clar! Voi nu inca?
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
varsta Luca
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
musettepink spune:
Monica felicitari pt analizele bune.tinem pumnii diseara!
Minunea a venit! de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
angelynna82 spune:
"Neatza" si de la noi
CD ma bucur ca avem vesti de la tine, sper sa rezolvi probleme cu mama ta
300 felicitari pentru saptamana 40
Andy.galro sa va fie de bine botezul, ai un bb superb
Sanziana si Leah multa bafta azi
Monica bafta la dr si ma bucur ca au iesit analize bine
Mi-a revenit starea de greata de la inceputul sarcinii plus ca trebuie sa fac putina curatenie ...
39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 6 zile and counting down
baby_boy spune:
Va salut si eu burtici si mamici
Eu am avut un week-end f. greu..mai avem 9 zile pana la dpn ..dar e posibil in orice moment...Problema mea este ca orice mananc..seara am niste arsuri groaznice..idiferent cum as sta...iar noaptea pe la 4 , dimineata am tot dat la boboci..ca sa zic asa...e oribil.
In plus bunica mea a murit azi-noapte asa ca e o zi trista pentru mine. Am reusit sa mai citesc cat de cat dar sa nu va suparati daca doar urez bafta, nateri usoare LEAH si SANZIANA si scot 2 si 300 multi ..azi-noapte am luat metroclopramid si am reusit si eu sa dorm
toate fetele si puiutii..
39 radu
AMR 9 ZILE
pozici
atat mai e pana vine Radu
monica_dicut spune:
babytza, vazut si io poze de Davidutz . Parca seamana cu tati, sau mi se pare mie?
Mie mi-e dor de piolica, de nocom si de clau_geo fetelor. Ce mai stiti de ele?
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
CD27 spune:
Monica ma bucur tare pentru vestile bune de la analize, tinem pumnii
Eu am fost aici la dr la ginecolog, abia m-am urcat pe masa, m-a durut ca naiba cand ma apasa pe burta, a zis ca nu e ok uterul ca e mult prea mare, e posibil sa fie retentie de lohii sau sa fi ramas parti de placenta (placenta a fost aderenta la uter foarte greu de scos si am avut si hemoragie mare in timpul operatiei), sunt pe antibiotice cateva zile, daca continua febra dau o fuga in Bucuresti (dr care m-a operat era foarte ingrijorata la telefon a zis ca vrea sa ma vada neaparat)
Eu sunt optimista si cred ca totul se va rezolva in cateva zile cu antibiotice pentru ca Mikul meu are nevoie de mine
Am pus cateva poze cu Robertino la semnatura
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
CD27 spune:
baby_boy imi pare tare rau pentru bunica ta si sper sa te simti mai bine, incearca sa mananci seara mai devreme si sa dormi pe partea stanga
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
angelynna82 spune:
Baby_boy imi pare rau pt cele intamplate
CD sper sa se rezolve cu antibioticul
39+ mai mult ca sigur Crina Alexandra
Bebe
Eco
www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=7088649" target="_blank">Tati, mami&bebelina
AMR 6 zile and counting down