Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 17
andy.p spune:
eva ,noi nimic inca la capitolul sieks,nu am voie pana trec 6 sapt.
lucutta tinem pumnii pe maine la dr,sa vii cu vesti bune.
moni sa fie bine la dr,ma bucur ca au iesit analizele k
babytza vazut scumpete de baietel
ange sa treaca starea rea.
babyboy imi pare rau ptr bunica ta..ptr arsuri rennie e ff bun si e k in sarcina.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
andy.p spune:
CD imi pare rau ca ai probleme,sper sa se rezolve cu antibiotic.Am vazut pozele cu Robert e un scump,ff frumusel,mi se pare ca seamana un pic cu Alexia,nuu?
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
Nausica spune:
baby_boy, imi pare rau pentru bunica ta, condoleante!
denisa, apropo de linea nigra, am auzit undeva teoria ca ea dispare abia atunci cind corpul si-a revenit la starea de dinainte de nastere. oricum, e clar ca nu dispare brusc.
eu sint f bucuroasa, pentru ca aseara am aflat ca o prietena f f buna e insarcinata - in 17 saptamini!!!!! e din Timisoara si n-am mai vazut-o de vreo 2 luni, dar ne tot spunea ca i-e rau, o rarise cu fumatul, dar de sarcina n-a zis nimic nemernica! abia aseara si-a anuntat cei mai buni prieteni. eu m-am pus pe plins instantaneu, de bucurie.
mda, Ania vad ca nu se indeamna, eu ma simt din ce in ce mai bine. probabil ca ritmul ei de crestere incetineste acum, pe ultima suta de metri, iar eu ma obisnuiesc de la o zi la alta cu burtoiul.
am inceput, de ieri de-abia, sa incerc sa-mi vizualizez viata cu un bebelus in brate, poate exercitiul asta o ajuta si pe ea sa-si faca curaj.
ieri am avut niste crampe la stomac (pentru ca am balotat like there's no tomorrow) si sotul deja se bucura, ma intreba "sint regulate?"
va pup pe toate, sa fie o saptamina cu vesti bune si cu multe nasteri, cine stie, poate si a Aniei...
Nausica37+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
Nausica spune:
monica, ma bucur tare ca au iesit ok analizele. mai ai un hop diseara, dar trece si ala si apoi ... la treaba! multi
Nausica37+ si Ania
poze
_
God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and wisdom always to tell the difference
anca81 spune:
Baby_boy, sincere condoleante
Monique, super ca au iesit bine analizele
Eva, noi inca dinainte de a trece cele 6 saptamani - deh, ca doar am avut interdictie atat de mult timp Dar am folosit prezervativ, inca nu mi-a venit ciclul si n-am luat anticonceptionale (contraceptive combinate am luat si inainte de sarcina). Injectia contraceptiva mi se pare o alternativa mai buna a pilulei, am sa discut si eu cu ginecologul meu.
Babytza si CD27, vazut poze frumoase cu pitici dragalasi
Musette, multumesc pentru sfat. Nu inteleg ce s-a intamplat, inainte dadea atat de bine aerul afara, bubuia nu altceva, se speria si ea cand era adormita si eructa Acum simt cum ii urca aerul dar nu-l poate elimina
Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag
baby_boy spune:
Multumesc mult pt. incurajari fetelor: Angelynna, cd27, anca81, nausica, andy.p ....in asemenea momente te gandeti mult..ce e si viata asta...incerc sa-mi mentin un psihic bun pt. ca vine bebe si trebuie sa fiu in forma .. pe toate
39 radu
AMR 9 ZILE
pozici
atat mai e pana vine Radu
baby_boy spune:
300 unde esti? sa ne dai vesti..daca e totul o.k sau ramai iar la spital...tin pumnii sa fie bine
39 radu
AMR 9 ZILE
pozici
atat mai e pana vine Radu
monica_dicut spune:
CD, vazut si eu Mikul e tare frumusel
Iar vorbiti mai fetelor de sieks??? Na ca acum ma laud si io . DEsi mi-a fost o teama teribila n-am mai rezistat sambata si ne-am pus pe treaba ca oricum ieri am facut 6 saptamani. CU protectie evident. Despre menstruatie, mie doctora mi-a zis ca poate sa vina imediat dupa cele 6 sapt sau poate sa vina si dupa 3 luni, la cele care nu alapteaza ma refer. Finei mele, care a alaptat pana la 9 luni, i-a venit imediat ce a intarcat copilul, cumnatelor le-a venit cand inca mai alaptau dar foarte aproape de momentul in care au intarcat. Cred ca oricum depinde de la organism la organism.
POZNICI CU NOI
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Mamica de INGERAS in ceruri
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca81 Baby_boy, sincere condoleante Eva, noi inca dinainte de a trece cele 6 saptamani - deh, ca doar am avut interdictie atat de mult timp Dar am folosit prezervativ, inca nu mi-a venit ciclul si n-am luat anticonceptionale (contraceptive combinate am luat si inainte de sarcina). Injectia contraceptiva mi se pare o alternativa mai buna a pilulei, am sa discut si eu cu ginecologul meu. |
Anca, eu azi implinesc 4 saptamani de cand am nascut, desi bebe Luca miercuri pe 8 face fix o luna!
Iar noi de weekendul asta am inceput, de aceea ma gandesc la o metoda contraceptiva mai sigura si compatibila cu alaptarea!
Edit: si eu tot pilule combinate luam inainte dar acum musai monohormonale sau injectabil monohormonal! Parca tot la pilula monohormonala m-as baga, dar cine stie pana cand astept menstra ca sa pot incepe sa iau pilule si prezervativul e riscant pana atunci!
Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
varsta Luca
Povestea nasterii mele, Luca Noah
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
kid2003 spune:
Anca Doamne ajuta cu funduletul...sa treaca de tot O sa pun poze cand vine tati diseara ca nu are cine sa ne faca...
Laura La noi la botez se cere o singura lumanare (2 doar daca sunt 2 perechi de nasi), vin (o sticla, ramane la popa), ulei (pentru mir), panza de mir (simpla, alba, netivita), panglica, sapun si prosop (prosop- 2 daca sunt 2 preoti sau un preot si un dascal)...si hainutele de la nasa cu care il schimba dupa ce iese din apa. Ne-a fost de folos si un prosop mare pe care l-a tinut nasa in brate si peste care a pus panza de mir (panza nu tine apa prea bine si s-ar fi udat saraca). Cam atat, sper sa nu fi omis ceva...
Eu nu gasesc o biserica unde se face botezul unui singur copil odata...stiu ca poate e o prostie, dar as vrea sa fie singura, avem deocamdata rezervat la biserica de pe Dorobanti la ora 2, dar mai e un baietel (pe 2 nov)...Alexandra a fost botezata tot acolo si acum 3 ani mi-au garantat ca o boteaza singura, acum nu mai vor. O sa ma duc sa mai intreb incolo si incoace. Aia imi convenea ca era aproape de restaurant.
Ufff, am vrut sa raspund mai multor mamici...o sa ma intorc si cu raspunsuri. Imi pare rau ca Dya s-a suparat, eu am incercat mereu sa ii scriu cat m-am priceput. si sper sa te intorci printre noi!
Bafta Sanziana si Leah! Va tin pumnii!!!
Andy Nu cred ca are legatura cu cantitatea pe care o mananca, toti regurgiteaza la inceput, au sistemul digestiv imatur...nu-l lasa flamand