Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Andy galro sa va fie de bine!Abia astept si eu sa-l crestine Luca.Ma bucur ca totul a iesit bine.ma duc sa vad pozele!

Mami de alexa

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

musette si eu la voi. voi cind aveti botezul? inca mai astept pozele cu o mamica frumoasa, adica mamica lui Luca cel frumos

alexa simami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

alina, musette multumesc din suflet!!!

Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)

Povestea bobocelului nostru

Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexa si mami

musette si eu la voi. voi cind aveti botezul? inca mai astept pozele cu o mamica frumoasa, adica mamica lui Luca cel frumos

alexa simami

Noi avem botezul pe 1 noiembrie.O sa pun poze de la botez si daca nu uit sa fac o sa pun si mai devreme.Sincer i-am facut poze numai lui Luca,pe mine nu ma pozeaza nimeni

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Andy-galro felicitari pentru botez! Abia astept sa ajung in fata calc sa vad poze! Ma bucur tare ca sunteti bine si ati scapat de colici

39+ Anda Teodora

pozne cu burtici si alte nebunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Buna fetele N-am intrat deloc in weekend, am iesit mult pe afara, Carlei ii plac foarte mult plimbarile.

First things first:

Sanziana
Leah

Dyanira, nu comentez decizia ta dar am vazut ca ai intrebat daca si bebicii nostri varsa. Da, Carla varsa in jet foarte des la inceput si chiar si acum se mai intampla cateodata. Am observat ca nu are legatura cu cantitatea pe care o mananca, a varsat si cand a papat 100 si cand a papat 160 ml. Medicul meu mi-a spus ca e normal, au inca sistemul digestiv imatur dezvoltat. mamica si bebe Andrei.

Mamidestefan, sper ca au trecut problemele, imi pare tare rau ca ai trecut prin asta. I-a trecut lui Stefan enterocolita? mamica scumpa

Iepurila, un special pentru tine.

Eva, arati foarte bine, recunosc ca iti urmaresc periodic colectia de poze si ma bucur de fiecare data cand adaugi poze noi Nu stiu sa-ti raspund referitor la injectia contraceptiva, sorry.

July, esti super, chiar te apreciezi pentru cum te descurci. Eu am avut-o pe mama cateva ore pe zi la inceput, acum sunt si eu singura cu pitica, curatenia, papa si tot. Cumparaturile insa le face sotul meu iar de vreo saptamana am iesit toti 3 - cu piti in scoica si in cosul de cumparaturi

Muuh, ai putea te rog sa ma pui si pe mine in legatura cu doamna care confectioneaza wrap-uri/sling-uri (cu specificatia ca nu sunt din Bucuresti). Si eu o iau pe piti mea in brate la fiecare scancet si imi este destul de greu sa mai fac si treaba prin casa in conditiile in care imi tine mainile ocupate.

Kid, avem inca iritatia aceea nenorocita dar e mai bine, s-a mai estompat din roseata si nu s-a extins. Suntem pe drumul cel bun.

Nusha, mi-a botezat si mie Carla patul. Am tinut-o fara scutec si am fost sigura ca nu se va intampla in conditiile in care cu 5 minute inainte udase prosopul de pe masa de infasat. M-am invatat minte si folosesc paturicile Happy. Sigur gasesti in supermarket, sunt peste tot si mai ieftine decat in farmacii.

Fetele voua cand v-a venit menstruatia dupa cezariana? Sunt putin ingrijorata ca nu mi-a aparut inca nici o sangerare. Am avut ceva la 2-3 saptamani dupa operatie dar nu stiu daca asta a fost. Iar acum totusi au trecut aproape 7 saptamani...

Si noi folosim cu succes foehnul, insa nu la dormit. O linistesc cu el dupa baita si o usuc pe cap si mai ales la fundulet dupa ce o spal de kk/pishu E mereu in priza pe noptiera. Buna inventie

Centura prenatala eu n-am folosit deloc, pur si simplu am omis sa-mi cumpar iar dupa nastere nici macar n-am avut timp sa ma mai gandesc la ea.

Noua ne-au revenit nenorocitii de colici, de vreo 2 zile. Nu mai reusesc sa o fac sa eructeze, ii simt aerul cum ii umbla prin stomac insa pozitia care avea succes nu mai functioneaza. Kid sau Muuh, daca va rog mult, puneti o poza tinand bebicii in pozitia aceea pe genunchi despre care vorbiti, mie nu-mi iese nicicum. Cand aveti timp, bineinteles.

Mamica fericita de Carla Alexandra
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Muuh multumesc mult pt marsupiu dar nu mai e nevoie sa mi-l dai,am rugat-o pe nasa sa-mi cumpere si se executa in cateva zile.Merci mult oricum.

Luca cel frumos

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

alina.Mai are rabdare Alexa?Dar tu?
andy_g felicitari sa va traiasca micul crestin.Noi avem botez pe 26 oct.Am vb deja cu preotul ,da poate ne spui si tu ce ii trbuie la botez la bb.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy_galro

Neata dragelor!!!
Am vazut ca a nascut zambetmic!!!! Sa-ti traiasca vladut si sa fiti fericiti!!!
leah si sanziana nastere usoara si refacere rapida!!!
Noi nu am mai intrat o vreme pentru ca am fost ocupati cu pregatirea botezului....suntem cuminti in general ...dar parca ziua nu mai doarme asa de mult...si parca si colicii nu ne mai supara asa de mult...sper sa scapam de tot .
Sambata am avut botezul bobocelului Andrei si totul a fost minunat si foarte emotionant!La petrecere Andrei a dormit aproape tot timpul si era acolo muzica si oameni in jurul lui dar el nu avea nici o treaba (cred ca de la lingurita de vin primita la botez de la preot), se trezea numai sa pape...a fost asa de frumos si sunt asa de fericita ca acum este crestin copilul meu....cateva poze neprofesionale gasiti in semnatura...cele profesionale le primesc peste o saptamana...sa-ti vezi copilul botezat este un sentiment pe care nu-l pot descrie in cuvinte...extraordinar...va doresc tuturor sa treceti prin aceste emotii frumoase.
Pupici tuturor!!!

Poze:

Sa iti traiasca puiutul frumos !!!!!!!

Printesa mea iubita Valentina

Cea mai fericita de bebe David Gabriel

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

300, babytza
laura eu iti spun dar nu stiu daca se potriveste ca stiu ca sunt alte obiceiuri la voi: noua ne-a zis preotul sa avem la biserica asa: 2 lumanari, panglica, cana pentru apa de la botez,prosop si hainute de schimb...de toate acestea se ocupa nasa....daca mai ai intrebari iti raspund cu placere

Poze:

Mergi la inceput