Mamici norocoase de sept-oct 2008 (161)
Raspunsuri - Pagina 13
300 spune:
Nikolici, cam asa sunt si eu, dar capul lu' bebe nu e mereu asa jos. Azi am facut 40s dupa un DPN, si dupa altul miercuri fac 40s. Am nevoie de un shut de incurajare ca trebuie sa fac ultimele retusuri capoate ma opreste laspital. NU vreau nastere indusa, sper sa ma trimita acasa. La colul meu, sigur cezariana va scrie pemine dupa n ore de travaliu.
Oricum momentul adevaruului e pe-aproape.
Mai, aseara am vb cu o tipa pe mess si mi-azis ca daca ai linia neagra sigur faci baiat. De unde le-or scoate? daca e baiat o bat...
LE: Laura am gaitit ce n-o sa mai pot manca dupa ce nasc - fasole uscata si icre de crap. La cateva ore a trimis mama mancare gatita (doi din fratii mei stau cu mine acum si cred ca s-a simtit obligata).
39+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
nikolici spune:
300
Pai pb este ca doar dimineatza cand ma dau jos la toa...capul ei este foarte jos de parca as avea 2 burtici si parca as naste exact in momentul ala.
Iara sunt depresiva...cu sotzul nu vorbesc.Mai imi si zice ca am pb hormonale de la sarcina si ce... doar eu sunt asa nervoasa ...ma rog.
I am transmis ca daca voi naste sapat. asta o sa o sun pe maica sa sa o anuntz si ca pe el nu o sa-l sun... asa ca am pb.cu hormonii.Cred ca a fost lovitura sub centura!!!
Sau poate va sun pe voi sa-l anuntati asa ...la misto.
Gata m-am descarcat!!!
Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 4 zile
noi doua
camera Karinutza
300 spune:
Pacat ca va certati. Dereglarile hormonale sunt ceva serios in sarcina si ar trebui sa te "suporte" ceva mai bine. Pe de alta parte, incearca si tu sa respiri adanc inainte sa te descarci pe el. O fi genul care prefera femeile sigure pe ele (ca toti de altfel :)) ).
Scuza-mi glumita, cred ca m-ai inteles oricum. Pupici.
39+ Anda Teodora
pozne cu burtici si alte nebunii
nikolici spune:
300Pai daca noi nu suntem sigure pe noi....or fi ei si nu ne dam seama.Pai sa i punem nene sa nasca sau cel putzin sa duca o sarcina nene.Ca al meu daca se zgarie putzin zice ca i ies matzele pe acolo si fuge repede ...in panica sa caute spirtul sa nu cumva sa se infecteze rana de razboi.
Karina Alessia am 39 saptamani in balonul lu' mami NiKole
DPN 4 zile
noi doua
camera Karinutza
CD27 spune:
Buna dimineata, noi suntem matinali si facem pipi in sus cand ne schimba mami, nu vrem sa dormim, stam si 'viezurim' cu suzi in gura, suzy e cea mai buna prietena, mi-au dat mai putin sa pap asa ca nu mai vreau sa dorm
Astazi ne-a cazut si noua buricelul, dupa 2 saptamani si 3 zile, tati a cam racit e izolat iar mami trebuie sa mearga la dr ca o doare burtica si eu...cu cine raman??
Nu v-am uitat Laura, cum sa va uit cuscra, am vazut poze cu nora e o dulceata, sper ca e mai putin incapatanata ca Robert al meu, am inteles eu bine sau si pitica papa numai formula?
300 merci mult pentru sfaturi, asa am incercat sa facem, stam cam o ora, o ora jumate dupa ce papa, sa il 'ragaim', din pacate fazele cu regurgitatul in jet au fost imediat ce i-am scos biberonul din gura, nu am apucat sa mai facem nimic. E clar ca diminuarea portiei il supara dar altceva nu stiu ce sa fac....o sa mai incercam sa ii dam 'doza' lui de 125 ml, dar cu pauze...atat cat se poate ca e un haplea si cand prinde biberonul nu-i mai dfa drumul pana nu termina tot
Vad ca se misca lucrurile cu casuta ta, ma bucur tare mult, mai putin si vine printesa si poate o duceti direct in casuta noua
Fetele care sunt 'programate' sa nasca saptamana asta, cum e productia de morcovi? Sa nu va fie frica, o sa uitati tot cand il aduce pe bebe langa voi
Ia sa pun agitatele la treaba
39s+
Mikul Robert Constantin
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
babytza spune:
Neata burtici si mamici
Bafta Leah , Sanziana !!!!!
Noi am avut o noapte linistita. Dar vizitele din we ne-au obosit foarte tare... Si am mancat si eu o bucatica de castravete sambata si ieri am simtit si eu si bebe acest lucru...ne-a incercat un pui de colici. Acum ne-am linistit. Suntem sensibili...
Am stat si eu cu centura 2 zile, apoi am renuntat ca ma zgaria rau si sub sani si la spate unde se petreceau partile....Oricum nu imi fac griji. Mai am de dat jos 4 kg si burtica e tot mai mica.Mai am putin si nu se mai vede. Iar kg ramase sunt pe coapse asa ca nu are rost sa ma mai chinui...
Diseara o sa facem si noi prima baita Am asteptat nu doar din cauza de buric ci si pentru ca bebe este mic si nu am vrut sa raceasca cumva. Am considerat ca este suficient ca l-am sters zilnic cu servetele si l-am cremuit. Sunt tare curioasa daca ii place la baita.
Printesa mea iubita Valentina
Cea mai fericita de bebe David Gabriel
poze
poze David
andy.p spune:
300 ,chiar ca dupa nu vei putea manca asa ceva
CD sa stii ca bbeii nostri seamana ...uite de ex azi s-a trezot la ora 9 si nici acum nu doarme,ba mancam ,ba facem kk,ba ne schimba mami si hop iar mai facem un pic de kk,iar mancam,ne uitam pe pereti si plangem pana ce aterizam in brate la mami.Plus ca si e a vomat in jet ptr ca e o haplea si nici nu respira cand mananca,da formula si un pic de lapte de la mami vreo10ml.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
http://good-times.webshots.com/album/563995768RkQYpK
http://good-times.webshots.com/album/567243206wueVQZ
alexa si mami spune:
neata si de la mine!
o sapt plina de vesti bune sa avem!
leah, multa bafta
nerantula la voi sa treaca rasfatul soricelului! mult calm si nervi de otel! vad ca e mare minune feonul asta, incearca-l:)
CD, ma bucur ca ai reaparut:) imi pare rau de problemele cu mama ta. stii cum se spune, un sut in e un pas inainte.
babytza, a plecat soacra? tina cum il priveste pe david? nu e geloasa?
andy, CD noi cu alexa ne-am "chinuit" cu regurgitarile asta productive pina pe la 4 luni, cica se cheama "reflux gastro esofagian".
alexa simami
andy_galro spune:
Neata dragelor!!!
Am vazut ca a nascut zambetmic!!!! Sa-ti traiasca vladut si sa fiti fericiti!!!
leah si sanziana nastere usoara si refacere rapida!!!
Noi nu am mai intrat o vreme pentru ca am fost ocupati cu pregatirea botezului....suntem cuminti in general ...dar parca ziua nu mai doarme asa de mult...si parca si colicii nu ne mai supara asa de mult...sper sa scapam de tot .
Sambata am avut botezul bobocelului Andrei si totul a fost minunat si foarte emotionant!La petrecere Andrei a dormit aproape tot timpul si era acolo muzica si oameni in jurul lui dar el nu avea nici o treaba (cred ca de la lingurita de vin primita la botez de la preot), se trezea numai sa pape...a fost asa de frumos si sunt asa de fericita ca acum este crestin copilul meu....cateva poze neprofesionale gasiti in semnatura...cele profesionale le primesc peste o saptamana...sa-ti vezi copilul botezat este un sentiment pe care nu-l pot descrie in cuvinte...extraordinar...va doresc tuturor sa treceti prin aceste emotii frumoase.
Pupici tuturor!!!
Andreeasuper-happy de Andrei(18.08.2008)
Povestea bobocelului nostru
Poze:
http://picasaweb.google.com/AndreeasiPompiliu
alexa si mami spune:
andreea, sa va fie de bine botezul! micul crestin. f frumoase pozele! tu cit esti de fericita!!! ai dreptate cu emotia botezului propriului copil, eu aproape am bocit sapt trecuta la botezul fetitzei unor prieteni:)
alexa simami